64

Анонимен

преди 5 години

На всеки може да се случи. Не го съдете предварително. Човека може и да е прав

63

Анонимен

преди 5 години

"Абе кво стана с Московски, бе? Или го покриха, щото е от Шайката."Бойко, пардон, независимата прокуратура оттегли обвиненията си срещу Московски, за да го спаси от съд. Не бил длъжен да знаел правилата за управление на моторни шейни и (забранява се на деца под 6 да се качват) и ч годинптп му дете било загинало "случайно" а татко му бил невинен, че не знаел че нарушава закона и че носел отговорност за детето си.

62

Анонимен

преди 5 години

Айде, още един мал*умен конспиратор под мене!!! Абе, хора, вие мислите ли с тези глави? Кой поръчков убиец или атентатор ще изпълнява поръчка с децата и жена си в колата????? Нагласен бил, натопен бил.... Вие сте по-ненормални и от този п*лъх, бре!!!!

61

АнонимеН

преди 5 години

КАКТО ВИЖДАТЕ ОТ ВИДЕОТО, ВИДИМОСТТА Е БИЛА ПЕРФЕКТНА И МЕСТАН Е МОЖЕЛ ДА ВИДИ КОЛА И НА КИЛОМЕТЪР ОТ НЕГО!ПОГЛЕДНАЛ Е НА ЛЯВО НО НЕ Е ПОГЛЕДНАЛ НА ДЯСНО!!!НО ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРСКИЯ СЪД Е ОГРОМНА!!! СЪДИЯТА ИСКА ПО МЕСЕЦ ЗА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ!!! ЗА МЕСТАН СЕ ПРОИЗНЕСОХА ВЕДНАГА В НЕГОВА ПОЛЗА И ЗА КНИЖКАТА И ЗА ЗАБРАНАТА ДА НАПУСКА СТРАНАТА :D

60

Троланд Трън-п

преди 5 години

Никой не иска да поемаш чужда вина, Веселяк.Поеми своята.

59

Анонимен

преди 5 години

Събудете се овце, едино шествие не можеъе да направите. Един протест да ви чуе Европа не можете да организирате, овце беее беееВажното е да има кебапчета и бира, *** народ, продажни политици, липсваща съдебна система.

58

Анонимен

преди 5 години

Както Местан се цанимава с политика / ДОСТ/. Така и младия водача и неговата рода са в политиката на ДПС.

57

Анонимен

преди 5 години

тиквата скалъпи ПТП-то по заръка на Шефа му Доган. Знае се че Доган ненавижда Местан.

56

МАлеееееееееееееееее

преди 5 години

"Не мога да стана съучастник в добре премислен сценарий за изграждане на злодея убиец на дете"_________________________Кой ще си даде детето да умре, за да участва в сценарий, бре!!!!!!!!!!!! За какви пари??? Кой го е премислил? Кой ще насочи кола с две деца срещу твоята, за да те очерни, бре!!! Какво мислиш? Че е чакал зад завоя да се появиш, че да си убие жената и децата??? Колко може да се самозабрави един човек??? Ах, какви думички ми идват, ама не искам да потъвам там!

55

Анонимен

преди 5 години

повече от ясно е че го сготвиха.

54

Анонимен

преди 5 години

Този човек ако беше в САЩ или Западна Европа щеше вече да е на топло за дълго време , а не като в *** да ходи и да се обяснява по медиите.

53

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Mestan....katil dolen! Strah te ot pandelata nali?......Ubi edno angelche....priznay si humne!

52

Анонимен

преди 5 години

Абе кво стана с Московски, бе? Или го покриха, щото е от Шайката.

51

Анонимен

преди 5 години

Поредният честен до невинност сътрудник на ДС.

50

Анонимен

преди 5 години

"Не мога да стана съучастник в добре премислен сценарий за изграждане на злодея убиец на дете, само защото това би обслужило нечии политически интереси с оглед на статута ми на председател на партия ДОСТ","А това че прекрати преждевременно живота на 6 месечно дете и почерни семейството му не го отчита- първата му грижа е да не му прецаквали политическата кариера ...

49

Анонимен

преди 5 години

ДЕТЕУБИЕЦ!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Колко си жалък Местане, да ровиш във фейсбука на почернения баща. Преди да даваш интервюта, виж снимката на убитата от тебе малка принцеса, виж колко е сладка и лъчезарна, как е облеченаана и обгрижвана с любов. Извини се, признай си вината и тогава върви напред по калните си, и кървави пътища.

47

Анонимен

преди 5 години

На всеки може да се случи и никой не е застрахован , но тоя тоя мазен турк трябва да бъде одран жин заради наглоста си , ИЗВИНИ СЕ НА СЕМЕЙСТВОТО УРОДД , УБИЛ СИ ДЕТЕТО ИМ ,*** ***.

46

Проверих

преди 5 години

Ей сега гледах картата. Който е гледал, знае. Да ви питам: билярд играете ли? Ако бащата е причинил катастрофата, защото се е движел с безумна скорост, коя кола накъде трябва да отхвърчи? Дерето знаете ли колко е далече? За да скочи там колата, трябва да е била ударена със скорост, много по-голяма от тази, която може да се развие след спиране и дори намаляване на знака. Ако беше бащата с високата скорост, колата на местан щеше да е на съвсем друго място и щеше да се е търкаляла или въртяла.

45

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Настрадин Ходжа - Местан, да не се прави на голям философ .Ами ,да плати на семейството 1 милион евро и нещата ще се оправят