32

Анонимен

преди 5 години

До Анти до неразбралите Ми то хубаво да има един Пиночет, ама май трябва първо с ГЕРБ че те имат много за трепане. И после другите управлявали.

31

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Браво господин Радев,вие сте български генерал и президент с когото се гордея и който ни представя достойно пред света.Не случайно постоталитарната политическа...бъркоч направи всичко възможно да смаже и унижи българската армия и офицерство,за да няма кой да им търси сметка за...зулумите и предателствата към народа на България.За съжаление,частично успяха но...войната за спасение на Родината не е загубена,Вие давате пример за това.

30

Анонимен

преди 5 години

Радев е най-мрачната фигура в българската политика за всички времена.Тоя *** произвежда само негативизъм и катастрофично бъдеще за държавата !Да го пита човек, защо се е съгласил да бъде президент ?...освен ако не изпълнява поръчка на Кремъл !

29

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да е евроатлантик тоя чехъл и да го мразим поне е генерал, другите са кофпомпаджии завършили помощни училища със лилaв електорат.

28

Анонимен

преди 5 години

Звучи нелепо от човека съсипал ВВС и се наложи политиците да спасят авиацията.Смешен човек сте Радев ,вие очаквате че генералите ще пишат законите и гласуват заплатите на политиците ли ?*** .

27

Ха-ха

преди 5 години

Шъ прай преврат. Само да не забравя, че сега не е в армията ами е политик

26

Анонимен

преди 5 години

Дърлят се две кокошки коя е по-голям петел!

25

Панелен плъх

преди 5 години

Кефът мъ *** с техните лозунги.Целата ни измислена от *** история е пълна с такива формулировки: Немците нЪ поробиха руснаците нъ псвободиха.Едните дали език другите вера трети и двете ,а Габровчани нищо не дали....Политиците ни затриха армията ни спаси,а кво става като и двете са едно.....манджа с грозде мейби....

24

Анонимен

преди 5 години

Радев е като ***. Има го, но няма полза от него

23

АНТИ до неразбралите

преди 5 години

Пиночет инквизираше крадливите болшевики, докато си признаят всичко.След това, ги заравяше в дълбоки дупки, далече от цивилизацията.

22

Анонимен

преди 5 години

Президентът нямало с кого да обсъжда политиката към Венецуелами така е. Останаха му само Решетников и попчето, дето го пляска по клепналите уши :)

21

прищяло му се

преди 5 години

До tinedzerИ за какво ти е истината?Какво ще я правиш?

20

Анонимен

преди 5 години

Радев е като Мадуро...и той кокетира с армията, защото навсякъде си е затворил вратите !Но Радев е по зле от Мадуро, защото лобира само за ВВС'то !Вероятно разчита отново на съветската армия !

19

Анонимен

преди 5 години

Този само търси как да всява омраза в обществото. Това е последното което трябва да прави. Той забравя че е президент на всички българи а не оръдие на БСП.

18

Джедай Мастър

преди 5 години

Рушкият президент какъв го играе сега - политик или ***?

17

Е. Е.

преди 5 години

Ах, Радев.Отново се изцепи с критики.Т. е. с познати неща.Ти какво направи за изминалите ти политически години?Едно нищо.Не си научи нито правата, нито задълженията.За обединение пък да не говорим.Президент на БСП.Това си.Проводник на Русия.Как една добра дума не намери за ЕС И НАТО?Пуста и червена душица си.

16

тцтц

преди 5 години

Радев звучи разумно бе хора , някой трябва да ги казва тея истини- не е нормално това ! не съм фен на БСП нито на комунизма моля не правете такива асоциации но този курс на политика и управление на България е пагубен

15

Анонимен

преди 5 години

Тиквата му трябват още три мандата, но в затвора

14

Анонимен

преди 5 години

Нрб- ейската " армия" е спасявала Бг. само от гаргите, и в сънищата на тоя *** радев ли къвто е там. Кога?

13

Анонимен

преди 5 години

Нокаут след нокаут по тъпата кратуна на Тиквата и ромския му електорат.