35

Анонимен

преди 7 години

Според червените каскети България е цъфтяла и връзвала и бленуват за връщането на комунизма. Нещастниците бе разбират, че самото ръководство на БСП ще се съпротивлява най-яростно срещу това, защото са едри капиталисти. Другарят Румен Овчаров още преди десетина години каза:"Не сме обещавали да връщаме социализма".

34

Анонимен

преди 7 години

Що пишат глупости тези гьобелсовци? Точно за запада , селскотопанската продукция беше с екстра качество. Например гроздето, момичетата го беряха с бели ръкавици и с ножичка отстраняваха развалените зърна. Прасковите се поставяха всяка в отделна червена кошничка от хартия и в нови щайги.

33

Анонимен

преди 7 години

До 37Не е в това въпроса. Ти да не мислиш, че тогава пък бяхме цъфнали? Човек неможе си направи ремонт като хората. Иска си ремонтира банята отива в магазина само един тип плочки, ако искаш. Искаш си купиш кола (хаха) ще почакаш ако не в тоз в другия живот. И тн и тн и тн и тн. Аман от пропаганда вече.

32

Анонимен

преди 7 години

Monopola e borbata v BG

31

Анонимен

преди 7 години

Няма значение какво му говориш на "другаря" той е прекалено глупав за да те разбере. Оставете го да цъка минуси и да живее със спомена от едно време когато още не е бил жив ама е само чувал колко е било хубавло от разни търтеи, които чакаха държавата да им намери работа, жилеще и всичко останало.

30

Анонимен

преди 7 години

А днес цъфтим и връзваме.

29

свидетел

преди 7 години

Някой от тези които коментират бил ли е в консервен комбинат по онова време? По-голяма мизерия едва ли мажеше да се види! Като ученик съм ходил на бригади в Кирков-Плевен и в поделението му в Пелово. Чували с гнили чушки се слагаха директно за туршия. Мухлясало доматено пюре се изсипваше от бомбиралите буркани директно за приготвяне на нова продукция. Ловдижииска салата се приготвяше като се пълнеха едни огромни цистерни (подобни на влаковите) със суровината.

28

Анонимен

преди 7 години

Чакайте малко сега това не е новина от днес. Икономическия балон на Варшавския договор е световно известен и просто нямаше как да не се спука. Икономически просто модела е неиздържан.

27

до 30

преди 7 години

Не, не си разбрал. Не искам комунизма да се върне. Просто статията дразни! Отклоняване на вниманието по селски.

26

Анонимен

преди 7 години

Някакъв Правец от тошово време бил гръмнал, а гърмящите самсунги произведени днес? Такъв резил дори НРБ не е имала.

25

Анонимен

преди 7 години

До Човек с опитДа ама едно време не се бягаше така лесно през граница :) баща имаше приятел който го застерляха на сръбската след пореден опит да избяга от България. И това е факт другари, има много такива случаи.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...Япония и досега внася от него...Япония внася лакто бацилус булгарикум, а не кисело мляко. За хигиената изобщо не беше на ниво. Всеки, който е бил в префприятия от хранително-вкусовата промишленост може да го потвърди.

23

Анонимен

преди 7 години

Когато дойчето пише за върната некачествена продукция, да си припомни милионите немски автомобили, изтеглени (дори днес) обратно за сервизни акции поради производствени дефекти, застрашаващи живота на собствениците.

22

Анонимен

преди 7 години

Добре бе защо тогава икономиките на цяла Източна Европа и тази на Русия се сринаха? Точно защото икономическия балон се спука. Не ви е виновен запада.

21

до 23

преди 7 години

Нищо... на Правец са Интел.

20

Анонимен

преди 7 години

Ох коментарите ще са интересни :)))

19

Анонимен

преди 7 години

Мда така като чета тук няма студенти по икономика или завършили такива...

18

Анонимен

преди 7 години

До 19какво е общото между процесорите на Правец и процесорите на Моторола? (риторичен въпрос)

17

Анонимен

преди 7 години

Клозетната немска медия по никакъв начин не може да ме убеди, че киселото мляко, кренвиршите, каймата, бирата, хляба и дори кебапчетата са били по-лоши от сегашните. Забравят, че някои от нас са били живи по въпросното време, над което си упражняват празните кратуни.

16

Анонимен

преди 7 години

Всеки може да сам да си направи справка и да изчисли реално на каква загуба е работела България и защо после икономиката ни както и тази на Русия се срина. Просто балона се спука.