28

Анонимен

преди 7 години

До БобиЩом ракетния щит на Щатите не струва нищо защо джуджето *** толкова много?

27

Исти

преди 7 години

Разбирам добре настроенията на Путин,но отговора който замисля е наливане на масло в огъня на конспираторите,които искат Трета световна което е тревожно. В момента неговата реакция изглежда закономерна и предизвикана но времето ще покаже,че прибързаните емоции не водят до разумни решения. Разширението не може да бъде спряно а в НАТО има хора,които искат да видят Русия разрушена. Не сме забравили проблемите,които Путин създава на България но не искаме да видим Русия разрушена,нито китайци в Урал!

26

Западноевропеец

преди 7 години

До 34Написал съм нещо, което е ВЯРНО, защото кремълското джудженце е ПРOCTO!!! Има обаче и по-големи неудачници от него - милионите му фенчета, които виждат в себе си путин и затова го подкрепят!

25

ХА ХА

преди 7 години

До БобиКак е Боби? Получи ли орг***зъм докато пишеше за руските ракети? Ха ха...!

24

Западноевропеец

преди 7 години

И искам само да допълня, че аз попринцип нямам нищо против ниските хора, но имам против злобни и комплексирани ниски хора като путин (умишлено с малка буква).

23

до западноевропеец

преди 7 години

Написал си нещо, което е продукт на храносмилателната ти система. Явно в тоалетните си изкарваш прехраната. Като клиент или чистач.

22

Анонимен

преди 7 години

Един от митовете на руската пропаганда е, че на Горбачов било обещано НАТО да не се разширява. И този мит се тиражира от същества, които нямат автономно мислене а само повтарят като папагали руските пропагандни опорни точки.

21

Анонимен

преди 7 години

Пусковите установки на про ракетите SM-3, са същите като на крилатите ракети Томахоук. Не виждате ли, че под оправданието на ПРО, щатите готвят глобален удар по Русия. С над 7200 крилати ракети изстреляни от Европа, Северния и Тихия океан.

20

Западноевропеец

преди 7 години

Чак ми е жал за това комплексирано лилипутче! :-(Що ли не му купя аз едни планинарки, та да изглежда малко по-високо? :-)

19

лайно си

преди 7 години

До ЗападноевропеецКато тебе нали?

18

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали някой се връзва на номерцата на тоя нисичък диктатор, но на всички е ясно, че това е за плашене на гаргите. На този а и на целия руски т.н. елит децата им живеят и работят в западна европа и САЩ, точно на върба в шестък ще тръгнат да ги бомбят. Такива новини са предназначени за вътрешна консумация, да притъпяват чувството на глад и безпомощност, както и за да подхранват овчия възторг на родния мyрзилаж.

17

dvon

преди 7 години

До Западноевропеец,ПАК СЕ ПОЯВИ ТОЯ ДРИ СЛЪО, ЗАПАДНОЕВРОПЕЕЦ ЕЙЙЙ

16

Анонимен

преди 7 години

До БобиКолко километра са границите на Русия бебенце и колко от тях са на натовски държави. Вземи ги сметни и не пробутвай долнопробна пропаганда за *** .

15

това е

преди 7 години

С-400 е отбранителна система която поразява крилати ракети и самолети,тя не може да се използва за нападение.

14

ЕС ще я стерилизират

преди 7 години

Скоро, като пуснат официално в производство термоядрени оръжия с период на разпад на радиоактивните частици от половин час, ще стане доста интересно. Едно е гарантирано, много бактерии има за дезинфекция, който оцелял ще може да пие чиста вода от тоалетните.

13

Анонимен

преди 7 години

Изводът е ясен! Ако нато си беше стояло до Германия, както бяха обещали на Горбачов, нямаше да има Искандери насочени насам.

12

те

преди 7 години

До Анонимен 10Дразнят се само неуките и простите,промити мозъци и неудачници...

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Ми щото не е отбранителна

10

321

преди 7 години

До lekoЯсно е че не разбираш ролята на американския щит,и недей да пишеш глупости.

9

leko

преди 7 години

Нещо не разбирам. Америка изгражда щит, защитна система и в отговор *** щели да разположат ракети - нападателно. По тъпата рушка логика другите държави нямат право да се защитават?!?!?!!?