28

Таня

преди 8 години

Вярвате или не вече сме в реална 3 та световна война. Очаквам следващия етап от нея а именно ядрения удар и после край на настоящата цивилизация. Ако не ние то децата ни ще я преживеят. Въпросът е как да ги предпазим, на къде да се спасяваме изток или запад? Аз викам към християнска Русия а вие?

27

Одисей 1

преди 8 години

кажи нещо за болницата която удариха любимите ти американци?--------------------Ужасна трагедия , кво да кажа , който си е виновен ще си го отнесе , но след като искаш нещо да кажа ., ще напиша в духа на вашата теория на конспирацията , ами ако разузнаването на американците е било умишлено заблудено , ами ако някой хакер е манипулирал координатите на удара , разбира се американците няма да си го признатя никога и ще поемат удара че са виновни .

26

Анонимен

преди 8 години

Реват ***, видяха си плодовете в Ирак, Либия, Афтанистан, Югославия... Сега е ред на Путин да покаже кой подкрепя и въоръжава главорезите.

25

ама си досада

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАМанджа, ти си единствения който налива масло, и отдавна не става за консумация туй твойто .

24

Анонимен

преди 8 години

Русия воюва с главорезите, а западните мищоци, затънали в агонията си й налагат санкции. Само Атака и референдум за ЕС може да ни извади от това гето, в което сме.

23

до СРАНДЖАТА

преди 8 години

"*** да покаже убит джихадист от ИДИЛ... - поне един..."Заровил ги е в пещерата с химически оръжия на Саддам. Занм, че искаш да ги видиш, затова питай Вашингтон да те упъти къде са.

22

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

*** да покаже убит джихадист от ИДИЛ... - поне един...

21

Анонимен

преди 8 години

БРАВО!!!! САМО ТАКА!!!!!! ТОВА ДА СЕ ЧУВА И ЧЕТЕ!!!!!

20

Тамплиер

преди 8 години

Крайно време беше някой да сложи край на тези варвари!Не ме интересува вярата им,но да провесиш няколко човека и да ги изгориш живи или да обезглавиш 28,все едно си чоплиш ноктите...всички заслужават да умрат,но не бързо от ракетен удар а по същият начин!Руската мечка се събуди.Отново се потвърди правилото-руснаците не започват войни-те ги завършват!!

19

Момо

преди 8 години

Интересно ми е САЩ и компания по какво мятат бомби вече година и нещо.

18

Анонимен

преди 8 години

Жалкия *** одисей не може да преглътне факта, че руснаците смазват ИД и се чуди за каква простотия да се хване, за името на агенцията ли, за опорните си точки ли.. Горкия, все едно червеи има в *** си и не може да си намери място от яд.

17

Осман

преди 8 години

Одисей, предполагам, че ти вярваш повече на БИ БИ СИ. Нали така?Същатата БИ БИ СИ която преди време излъчи кадри от "демократичната" революция в Либия. По късно се оказа, че кадрите са от Индия. Същата БИ БИ СИ която показваше кадри от Москва (уж) където полицаите биели протестиращи. Но не всички хора са *** и някой беше забелязал палмите в Москва? Вярно, че има затопляне на климата но в Москва все още няма палми и кипариси. Оказа се , че БИ БИ СИ е показала кадри от Гърция.

16

Смях

преди 8 години

До Странджата и Одеисейчо ДОНОСНИКАЗаработихте поредните шекели време е за почивка :) Или вече няма кой да ви смени, поради обезценяването на шекела и свързана със него ЗЕЛЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ :)))))))

15

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До ЛуциферНе знам дали САЩ пали... - но Русия налива масло в огъня...

14

Одисей 1

преди 8 години

От 10 Не разбрах минусите пък защо са , това си е точно така Това е официялмото транскриптиране на наименованието на тяхната ДЪРЖАВНА Инвоформационна агенция То да беше само това . Путин възстанови ХИМНА на СССР Строят се паметници на Сталин Вас ви облъчват с разни сериали , където добрият чичикос мустаците е не само баща но и Баща на народите , ми да малко ли размествания на цели народи из Империята е правил

13

Луцифер

преди 8 години

И какво стана ? САЩ пали, Русия гаси.

12

Ali Kemal

преди 8 години

Horata koito si varshat rabotata

11

Анонимен

преди 8 години

"Терористите са в паника, дезертират, наемниците бягат към Европа"А тука ги посрещаме като "уплашени бежанци" "бягащи от ужаса на войната". Ето какви *** пристигат в Европа и ето защо всички трябва да бъдат изритани зад граница.

10

АТАКА

преди 8 години

Колеги ,само трима ли сме тук,нали уж днес нямаше да почиваме ? Я по именно да се преброим,Ташева,Чукалов,Бараков тук ли са ?

9

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

ТАСС... - телеграфна агенция на съветския съюз... - де го тоя съветски съюз бе таварисшчи... - е, как да ви вярваме...