48

До 48

преди 11 години

Ти ,първо се научи ПРАВИЛНО да пишеш,че тогава ръси глупости по форумите!По това се познавате ТИКВИТЕ,по правописа!

47

Анонимен

преди 11 години

Бай *** е експерт по всичко-футбол, секс, атомна енергетика-затова е на тоя хал и последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят. Явно няма няколко кратуни- експерти да решат тоя казус, без политически окраски в интерес на страната.

46

БенГун

преди 11 години

И Белене и без него,и да си "отрежеш" кабела,няма къде да го включиш освен отзад.В *** си.Монополиста е Енергото.Нямаш алтернатива, ***.

45

СБНЛ

преди 11 години

Неискам нищо с участие на комунисти !!!

44

Анонимен

преди 11 години

Без АЕЦ Белене всеки българин ще плаща по 1 заплата и 2 пенсии на месец за вносен ток от Турция и ток от фотоволтаици или други "зелени производители".

43

Анонимен

преди 11 години

Не малка част от Европа гласува доверие на Станишев с избирането му за Председател на ПЕС ! Което означава , че мнението му ще има определящо значение и ще бъде важен фактор при определяне на бъдещата политика на ЕС. Защо ли същото не може да се каже и за Бойко ?

42

Stas

преди 11 години

За 3 години и половина тия комунисти какво ли не унищожиха-здравеопазване, икономика, законодателство, та с енергетиката ще се съобразяват. Още няколко месеца и са аут и всичко ще си дойде на мястото.

41

гъбаря

преди 11 години

Бойко - т на референдума. Няма да стане приятелю

40

!

преди 11 години

АЕЦ Белене освен че е напълно излишна, защото няма такова търсене на ток, но и ще оскъпи цената на енергийния микс, от което веднага ще скочат цените за потребителите. Правилният въпрос следва да бъде:-Съгласни ли сте да плащате по-скъп ток заради АЕЦ Белене?

39

Антикомунист!

преди 11 години

Бойкот на референдума!

38

Анонимен

преди 11 години

35Който е за АЕЦ Белене, тутакси да почне да си превежда заплатата по сметките на БСП за следващите 20 години

37

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност, тия които са се подписали за референдум хабер си нямат от атомна енергетика. Това е от компетенцията на тесни специалисти и експерти, а не на бабички и такива, които и основно образование сигурно нямат. Но на Станишев много повече ще повярвам , че е нужна АЕЦ, отколкото на управляващите ***, които освен плюене по предишните за оправдание на калпавото си управление нищо друго не сътвориха и търсят политически дивиденти и натегнаха отношенията ни с Русия.

36

Анонимен

преди 11 години

"Гербераст или нещо повече" - документален филм,в момента се снима

35

Анонимен

преди 11 години

Три причини да бойкотирам референдумът::):)БОЙКОТ НА РЕФЕРЕНДУМЪТ!до 30 Ангел ами токава да сложим във всеки по-голям град АЕЦ, а? тогава ще има работни места за всички компетентни ядрени енергетици, които ще гласуват с ДА.

34

БенГун

преди 11 години

Със сигурност следващото управление,ще е на ГЕРБ.Друга алтернатива няма.Капиш!!!!!!!!!

33

RED

преди 11 години

Без Белене само след някоя друга година ще го духаме яко,който е против аец да си отреже кабела и да се върже към вятърните мелници и скъпите тецове дано да издъри на сметките поне месец два.

32

Анонимен

преди 11 години

Аууууууу, Станишев, като те гледам, никога няма да гласувам нито за теб, нито за партията ти от крадци, нито за АЕЦа, нито за комисионните ви от АЕЦа.

31

Анонимен

преди 11 години

Пак ли тоя бе

30

Анонимен

преди 11 години

Референдумът не е за АЕЦ"Белене", *** ***!Три причини да не бойкотирам референдумът:1. Не съм компетентен по въпроса. 2. Нямам моралното право да решавам дали да има нещо, което ще надживее абсолютно всички живи в момента българи.3. Няма да се връзвам на глупостите на червените кхмери и да ги оставя да опорочат концепцията Референдум с глупавите си опити да си вдигат рейтингът.Ако някой се сети още причини да казва.

29

Ben

преди 11 години

Само БСП е алтернативата и силата, която ще измете тия комунисти е ще ги прати на бунището на историята. Все пак имат твърд и постоянен електорат, което не е малко. Това че друга партия ще изхвърли гербавите *** са кьорфишеци. Следващото управление със сигурност е на БСП.