33

Анонимен

преди 12 години

Там е работата, че е трудно да си истински мюсюлманин. Трудно е да си и истински християнин.Има доста правила които трябва да се спазват. Там е работата, че Християнството се трансформира в по умерено-граничещо с атеизъм а Мюсюлманството е периода на Средновековието когато на Запад хората се изгаряха на клада. Убиваха се котки и .тн..Мюсюлманите ще се "оправят" атеизират напълно след около 200 - 300 години.

32

бивш българин

преди 12 години

666, НЕ ВОДИ ПРОИСЛЯМСКА АГИТАЦИЯ КАТО СЕ ПРЕДСТАВЯШ ЗА АНАЛИТИЧЕН! Щом пишеш "Свещен коран", пише и "Свещена библия" и "Свещен талмуд". Естествено, че по-старата религия ще стои в основата на по-младата - юдаизма е най-стар, от него черпят съставителите на християнството, а исляма - и от двете, плюс претенцията му, че те са само негови части, нещо като предговор. ФАНАТИК НАГЪЛ!

31

Анонимен

преди 12 години

Кой кого напада е разковничето? Да зпочнеш война е едно - да отговориш на милитаризиран удар е друго. Собствения им народ ли ? Колкото свободната сирийска армия е сирийска.....

30

Атака

преди 12 години

Гласувайте за Волен Сидеров - съвременият Апостол на България за да спрем ислямизацията и турцизацията!Ако загубя губя само мене си - ако спечеля - печели цял Народ - В. Сидеров

29

mm

преди 12 години

До 31, а войната между Иран и Ирак беше приятелско сборичкване с дървени мечове :) Не били водили война от 500 години. Глупости !

28

Кака Миче

преди 12 години

И кое ни е християнското на нас, уж западните държави? Някой скоро замислял ли се е какво значи "Християнство"? Еднополови бракове? Аборти? Проституция? Педофилия? Алчност? Лъжа? Кражба Наркотици? Силикон? Суета? Войни за ресурси и пазари? Азис с двайсетсантиметров кръст на голо ли е християнин, или християнство е това, което го допуска?Кое ни е християнското?

27

666

преди 12 години

Да се пишат подобни статии би означавало да се познават добре както Библията , така и Свещения Коран. Опитите да се противопоставя християнството на исляма са манипулативни и идват като послания от тези които управляват света.КОРАНА (29:46):"Нашият Бог и вашият бог е един и същ. Ние сме Нему отдадени"В основата и на двете религии стои юдаизма.Онова с което изпъква Корана е, че той е книга с точно дефинирани правила за нравствено и етично поведение отразени в пророчествата на Мухаммед.

26

бивш българин

преди 12 години

31, ти в ред ли си? Ами кой се би с Ирак? Кой води "свещена" война с Израел? Кой води война със сунитите? А кой избива кюрдите, кой наскоро водеше гражданска война срещу част от собствения си народ?

25

Анонимен

преди 12 години

Дунавските българи са оцеляли благодарение на християнската религия, волжките българи са оцеляли благодарение на ислияма. Религията е помагала на нашия народ да пребъде през вековете и затова вярвам че всички българи са толерантни към друговерците.

24

бивш българин

преди 12 години

Четох станията - "задълбочено", четох и коментарите. Не схващам, кое и е умното на статията. Предъвква всеизвестни факти, няма обобщения, няма изводи. Всеки може да си я чете, колкото си иска, да я обявява за каквато си ще, същото се отнася и за исляма. Ислямът претендира за безгрешност и всеобхватност, но, факт е, че ислямското общество през вековете и годините досега не е сътворило нещо, което да помага на хората, били те мюсюлмани или немюсюлмани. На обикновените хора.А жертвите му са безброй

23

Анонимен

преди 12 години

Иран от 500 години не са водили война - колко са държавите , които могат да се похвалят с това?В чие око е гредата, и в чие сламката ?

22

до 28

преди 12 години

Пич, и в нашата държава имаше такива след земетресенията в Перник.И анатеми за концерти и гей - паради имаше......да, да в България!

21

Анонимен

преди 12 години

Иранците са шиити - колкото и да са заблудени - като сунит не могат да извергясат!

20

Анонимен

преди 12 години

Аз веднъж гледам иранската телевизия сутрин и даваха аеробика. Всички бяха с тесни анцузи и главите им не бяха покрити с нищо. Бяха мъже.Много е трудно да работиш в иранската телевизия. Освен, че се налага да се преведе един американски филм, също така се режат кадри на плажа или пък алкохола се представя като лимонада.

19

все сме хора

преди 12 години

Проблемът е, че и мюсюлманите са като нас - зрители в собствените си страни. Нас ни разиграват "демократични шайки", там ги разиграват "религиозно-фамилни шайки". Докато така стоят нещата, ще се борим за *** каузи и ще умираме заради "скрити подбуди". Най-голямата ни сила е ЗНАНИЕТО. Образованието, което всячески се стремят да докарат до ниво посредствено.

18

Анонимен

преди 12 години

Западът много добре схваща, че ислямът е не просто религия, а начин на живот и точно заради това не се разбира с него. В Европа отдавна е направено така, че религията ръководи живота само в манастира и никъде другаде, а в ислямските страни и на улицата да си ,и у дома да си все религията трябва да гледаш.

17

онбашията

преди 12 години

добра статия

16

Blake

преди 12 години

Тогава феновете на исляма да си живеят по техния си начин, но да не се бъркат на останалия свят, който иска да си живее по своя си начин. Това значи да си стоят в пустинята, да си строят там ако искат джамия до джамия и да бият главите в земята вътре. А не да отиват в цивилизацията и там да се опитват да насаждат начина си на живот и вижданията си!!!

15

Анонимен

преди 12 години

айде , айде унижени ... пробвайте да пуснете жена си по бански в мюсюлманска страна ! Истината е , че като си в чужда къща се съобразяваш със стопанина , като не им харесва на камилите и кой от къде е ! Аз примерно няма да стоя на място на което ме " унижават " а вие ?

14

123

преди 12 години

1400 години си удрят *** в земята по пет пъти на ден и пак не им дойде акъла в главата ... диваци