5

дедо

преди 14 години

да ви замръзнат главите дано.хайде зам.обр.министър да изкара един ден в училище.ще му гръме простата тиква.то не са ученици.учителите какво да направят горките

4

Анонимен

преди 14 години

"По думите й основният проблем на средното образование в момента е лошата материална база, а не учителските заплати."Напротив, основният проблем са ниските заплати, заради които е трудно да се привлекат качествени преподаватели. Нашите баби и дядовци са учили в училища с много по-лоша материална база. Липсата на плувни басеини и спортни площадки в училищата не е причина за ниската грамотност на българските младежи.

3

Срам !

преди 14 години

Тогава няма да се чудите като прочетете, че един учител обрал банка, а друг станал лихвар ...Не се чудете и защо децата ни са прости и недобре образовани ...Българският учител е поставен в унизително положение вече много години !Докога ?!?

2

Анонимен

преди 14 години

брей...заплатите на милицията се вдигат, отпуските - невзетите - се запазват, съкращения в милицията няма да има....виж, учителите - може и да ги съкратят на 10 процента, отпуските ще им изгорят на нова година, че и заплатите им остават същите....после се чудите герб народна партия ли е или милиционерска

1

с.

преди 14 години

После що нямало читави учители!Ами за тия пари-толкова!На кой му се занимава с капризни и *** деца и вечно недоволни и *** родители дето няма угодия!И цялата галимация е за 500 кинта заплати!Не става!