22

Анонимен

преди 1 година

Ура за Украйна, Уууу за Русия!

21

Ехаа

преди 1 година

Вижте поста на #15

20

аааахахахааааа

преди 1 година

До баба мара А преди 1878 какви бяха бе марче, фесове нали.Ти пак ли искаш фесове да дойдат?

19

Анонимен

преди 1 година

Демек всичко де го има по складовете,да бъде сметено и пратено в Украйна!

18

toti

преди 1 година

ГЕНЕРАЛА СИ ЗАПАЗИЛ САМОЛЕТА /ЗА СПОМЕН/ ЩЕ МУ ГО ПОДАРЯТ ДА СИ ГО СЛОЖИ В ГРАДА НА ДИМИТРОВ И ДА МУ СЕ РАДВА ДО ПОСЛЕДНО ....???НИЩО ЛИЧНО ...

17

Жоро от Есватини

преди 1 година

Искате ЕС и НАТО- държите се като лоялен член, а не само да крадете парите им. Ако не искате ЕС и НАТО, има демократични способи за излизане от тези организации, но не мисля, че населението би подкрепило подобен референдум, въпреки преобладаващата русофилска лакърдия. И си обуздайте корупцията, защото един корумпиран елит е хванат за топппките от партньорските служби, и може да му бъде наложено всичко, за да отърве панделата. Слезте на земята, не сме на мач Спартак Москва-Динамо Киев...

16

Анонимен

преди 1 година

Всичко без летателни средства се разбира, че е поискал и жива сила. Вероятно лекари и санитари за сега. При ново посещение ще поиска войници и генерали.

15

Анонимен

преди 1 година

Навремето не дадохме оръжие на Византия , падна Цариград и знаете след това какво стана и с България.

14

Анонимен

преди 1 година

С какъв акъл му дават оръжие на този кръвопиец вампир?Алоооо еврогейци слугинаж на сатанистите Вахайте се от православна България!Оставка!

13

Lina

преди 1 година

Какво ли ще поиска следващият път като се нат.ресе нечакан и каже " нямате възможности вие, за това ще ви прибера всичко налично". Чуждите възможности ги преценява идеално, своите не, да не е той на фронта ? 90м2 = 1000 убити. ( Голям успех) Обижда се на тема" мир" иначе.

12

тцтцтц

преди 1 година

Русофилите много рано станали тая сутрин да всяват паника,страх,национални катастрофи и свършека на света.

11

Чудя се

преди 1 година

Добре де реакторите на белене за какво са му - плутонии за ядренни оръжия ли ще добива с тях

10

Забелязвате ли

преди 1 година

Че има един страх в ЕУ да не ги посети Земенски....Всеки се е скътал пред свещичка и се моли да не го посети ...посланикът на .....дя.., .на.войната.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами не иска летателни средства понеже няма пилоти, а и пистите на Украйна вече са на дроб сърма. То и да иска, ние нямаме. Останаха няколко "фърчила, след като едното при учение падна в морето. България се пази от самолети на НАТО. Ние нямаме нищо. Имаме много дървeни филoсофи, специалисти по военни тактики, само тях можем да му дадем, ама той не ги иска. Имал си достатъчно.

8

За историята

преди 1 година

Февруари 2022 Зеленски и целия му екип остават в Киев въпреки ракетни атаки, бомбардировки и приближаването на руската армия. Юни 2023 Путин и цялото му политическо и военно командване веднага бягат от Москва уплашени от 25 хиляди от техните наемници а преди това срутват пътищата към Москва. Това е разликата между лидер и страхлива мишка диктаторче.

7

баба мара

преди 1 година

ето какво представлява нелегитимно правителство избрано при 40 процента избактивност един нар--------- да му дава списък какво иска ами аз искам преговории мир искам черно море да е зона на мира и дружбата моите искания ще се зачитатли позор от 1878 до сега само цър-ву-ли

6

Анонимен

преди 1 година

Копейките в Сибир

5

Анонимен

преди 1 година

Поискал е и до фронта да го придружат всичките комп.л.ексари дето сипят злоба по цял ден тука и неистово желаят по-сериозен конфликт, без да оценяват евентуални последствия. Изчакайте още 3 год и ще видите истинското лице на някои от украинците и мнението им за вас :)). Не се различава от това на ва.т.ниците

4

Анонимен

преди 1 година

Къде е Путин, още ли се крие от Пригожин?

3

Анонимен

преди 1 година

Четвъртата национална катастрофа е близо!