54

Анонимен

преди 3 години

Хлапе не прави повече глупави грешки, не ходи никъде, а те да идват да ти се молят.

53

Анонимен

преди 3 години

Хаха, Слави го бил потупал по рамото и от тогава не се къпе! Пляскайте, детската му мечта да се докосне до шоумена е сбъдната! Обаче на мен ми се трува, че е бил изпратен като троянски кон, ама с неоправдан инат се провалил и сега ще доизживява славата си "на опитах тук и там, ама нищо няма да стане"!

52

Оди шпакло ай

преди 3 години

Канадски баби

51

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

На Славун никога няма да му позволят да кани министри на президента ! Страхът тресе задкулисието от народа който подкрепя Радев и неговото правителство.

50

Кирчо

преди 3 години

Ще си ходи като Миленчо с богати дарове от бг народа.

49

Анонимен

преди 3 години

Много се обяснява г- н Петков. По- лаконично с чалгароида - "не е вярно твърдението му" и толкова.

48

Анонимен

преди 3 години

Кирчо яко е бръкнал в нечии дебели гъ?ове

47

Циркаджия

преди 3 години

Много се загрижил, пък и много търсен.

46

Кривондел

преди 3 години

Детската градина и от двете страни. Кой кого поканил, кой кого как погледнал на хорото!!!! Седнали сте, говорили сте, не сте се разбрали, точка. Хайде стига вече!!! Кириле, хайде, моля те, намери време да си вземеш документа, за да видим все пак от коя дата не си канадец!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Канадския овчар пак бълва глупости :)))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 3 години

Тези, които не им харесва думата ко чина, а живеят 12 години в нея, да се замислят кой им я прави.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен49Точно Рашков го знаем чиста проба.Бойко подготви обстановката а тези ще закарат лупаците към Евразия.Най-малкото зло в БГ което може да се контролира в София чрез протести май е ДБ.Има и голямо шубе от тях т.е. от по- паметните и смели избиратели.

42

въпрос

преди 3 години

Тоя сертификат златен лие че толкова сте се вкопчили за него. По-добре вижте в какво сме се отъркаляли и как можем да се изкъпем. Утре като дойдат брадатите и започнат да изнасилват по улиците, пак ли ще търсим сертифитатите.

41

hahahahaha

преди 3 години

кремъл ,тарикат...

40

Гиб Мелсън

преди 3 години

Истината лъсна. Вчера Винету 2 излъга нагло а днес Винету 1 повтори лъжите на Винету 2. Все едно са от един отбор. Най-гадното от цялата история е, че Винету 2 от Плевен се изгаври с българите с двойно гражданство а такива гласуваха много за него в чужбина. Във Великобритания, в САЩ, в Канада българите там масово гласуваха за Винету 2 а той в замяна реши да се погаври с българин с двойно гражданство. Мислете като гласувате. Мислете, защото решавате и моята съдба когато не мислите с главите си.

39

Анонимен

преди 3 години

Тази на рамото му жена му ли е?

38

Анонимен

преди 3 години

Преди да ни го лансират да разберем дали случайно не знае руски език,дали не е от стара ком или ДС фамилия.Щото с такива млади изучени и честни вече ни лъгаха по времето на царя.И още ги търкалят тези наглеци по телевизиите па дажи при Слави за премиер.Разчитат на плитката памет на населението.

37

Анонимен

преди 3 години

Е ТЕ ТАКА СТАВА КОГА ЧЕРЕПИТЕ УПРАВЛЯВАТ- ИСКАМЕ СЕГА ДРУГАРЯТ ГЕЧЕВ САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ФАЛИРА БАНКИ...ТЪКМО 15- ДРУГ НЕ МОЖЕ ДАЖЕ БОРИСОВ- ТОЙ САМО УВЕЛИЧАВА ДОХОДИТЕ...

36

Анонимен

преди 3 години

Бас държа че 80% от българите си харесват системата на ДАЛАВЕРАТА и нито им се образова, нито модернизира. Те харесват авторитарните режими на ДАЛАВЕРАТА, защото не им пречат на ДАЛАВЕРАТА. Ами не мога да ви обичам, бе хора, гадни сте ми, чужди сте ми! От тук на сетне децата ги евакуираме. Ама ще живеете с турци и роми, ми хубаво!

35

неприятен

преди 3 години

Май тоя освен "назначен " за поредния "чаровен спасител", ще излезе същия лъжльо като предходните... Да не говорим, че никакъв чар няма в един, който не спира да приказва, а довлече и некакви уж "немски" пък то албански инвеститори в завода на братчета Домусчиеви и им обеща 40 милиона пак от нашите пари? Уверена съм, че снощи Слави каза истината за авторитарните искания на този - вероятно домъкналите го от Канада господари имат тези желания?