40

Анонимен

преди 3 години

До ХаТо защото са трепани и от монголите и от Византия и от арабите и от кръстоносците, затова са се научили на война и разкъртват Европа до Виена

39

Анонимен

преди 3 години

И на 21 всички ще се юрнат по кръчмите и моловете като невидели и после януари пак ще затворим :) евала бате евала логика.

38

Инспектор дюдю

преди 3 години

Дрън, дрън, дрън, дъра бъра, пак ви минах с 200, стойте си вкъщи без работа и без пари и ми яжте *** за Коледа.

37

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да са само до 21.12 и после всички ще се юрнат както лятото и пак ще се заразят. До 21.12.2021 ще даде резултат.

36

Анонимен

преди 3 години

Май май ваксините за които се подготвят скоро нЕма да дойдат преди март 2021... Така че>>>>СЛЕД 21 ДЕКЕМВРИ ВЛИЗАМЕ В ТЪМНИТЕ КЛАСАЦИИ

35

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ГЕРБ И КОВИД 19 РЪКА ЗА РЪКА

34

Анонимен

преди 3 години

Двете лица на Бойко.За пред Европа казва едно, за пред "матряла" съвсем друго. КОГА Е ИСКРЕН?

33

Анонимен

преди 3 години

Аууу каква хубава снимкааааа!!! :)))) Ау каква главинаааа :)))) като на КамАз диференциала :))))

32

арабин шеф

преди 3 години

До Анонимендъщеря ти да слугува в болницата на камиларите и да си мълчизатова сме я взели

31

Анонимен

преди 3 години

И друг закон- частните болници да ограбват здравната каса,като продават 8 и повече пъти по-скъпи лекарства,като така източват средствата на здравната каса и лекари,сестри,санитари и болни са лишени от качествени заплати и качествено обслужване,а медицинските кадри бягат от България!Закрихте и фалирахте сума болници в страната с античовешките си закони и лишихте хората от медицинско обслужване,защото личния интерес е по-важен!Махнете тези закони-убийци,също грабежа извършван от частните болници

30

Анонимен

преди 3 години

Ами сега ако са сериозни хора трябва да направят анализ на това къде се заразяват хората от последните 2 седмици, може и като директно питат всеки попаднал им заразен и записват резултати, и да се локализират групи при които трябва да се въведат корекции в противоепидемичните мерки. Ама като ги знаем как работят сигурно "подробния доклад", дето го иска Бойко ще е не по-интересен от дневната сводка за бройките заразени, та пак никаква няма да я свършат.

29

Настрадин ходжа

преди 3 години

Мисла чи спасенииту е с пусни Макидония в ЕС за дъ са управи економиката на европска съуз!

28

Анонимен

преди 3 години

"Същото разправя и за икономическите показатели.Много добре и отново на дъното."Хахах, това беше добро. Да се чудиш троловете как не са го осъзнали още - от десет години все ни е идеална икономиката и сме все най-кофти икономиката в Европа. Едва се движим на едно ниво с РСМ, а пък Сърбия и Румъния отдавна ни изпревариха.

27

Анонимен

преди 3 години

Бате Ви Боко Ви вкара в капана на хипервисоката смъртност като направи от училищата инкубатори на КОвид, а сега Ви спасява мухахахаааа...вие му вярвате защото от отчаяние друго не ви е останало...еми така е в държавата на българите и ромите :))) как да не Ви се радва човек!

26

Осман

преди 3 години

Османския рай..

25

Анонимен

преди 3 години

За премиер имаме един неандерталец .

24

Таркан

преди 3 години

Дуду

23

Анонимен

преди 3 години

На територията няма много кадърни хора за опазване, които да са необходими и полезни за новият световен ред. Ерата на автоматизация и роботизация. Именно за това тестовете са платени, на никой не му пука за високата смъртност на хората мятащи салфетки по чалготеките, касиери и т.н. Те са лесно заменими от машини. За това и мерките са само проформа на хартия.

22

Сюлейман Велики

преди 3 години

Хвала на Ердоан!

21

Анонимен

преди 3 години

Нещата се очертават така,че тези,които искат да седнат на мястото на ГРОП,са дори по-зле и от ГРОБ,България е разпъната на кръст.Бойко защо въведохте два античовешки и антибългарски закона?Единия закон за 300 часа труд,което е абсолютно ЗАБРАНЕНО в ЕС,*** ти да работиш на някоя машина над 8 часа труд и да се осакатиш или си влошиш здравето от умора,не го натрапвай на другите този робовладелски закон и ниско заплащане,опитай сам от него!И друг закон- частните болници да ограбват здравната каса