42

докторчето

преди 3 години

Лошо Седларов ,лошо!

41

Мутафчийски

преди 3 години

Аз казах ли ви,че много хора ше измрат?!Ама яко ше измрат!!!!

40

Анонимен

преди 3 години

До ПловдивСамо много наивни хора могат да вярват в данните дадени от страни като Турция,Китай,Беларус и подобни диктатури. Те в Турция първите два месеца викаха,че нямат случаи пък болниците им бяха претъпкани. В Русия нямали случаи пък лекарите дето разгласяваха случайно падаха през прозорците.

39

Притеснена

преди 3 години

Стана страшно! Много ме е страх! Генерале, къде си за да ни спасиш? Защо няма брифинги по два пъти на ден? Те са доказано средство за борба със заразата!

38

Анонимен

преди 3 години

През ноември ще стане интересно...За момента още няма нужда от чувалите.

37

Анонимен

преди 3 години

Щом бойко не умира, коронавирус няма.

36

Анонимен

преди 3 години

Като ме задължават да нося маска да ми я купуват те бе!!!!Като искат да ме тестват да плащат те бе!Нали е пандемия.Който гласува мерки да ги плаща бе!!!!Който няма пари за мерки как да ги спазва?!!!

35

ТЕСТ

преди 3 години

Дълъг и мъчителен тест на психиката на обществото и на всеки човек по отделно!Решиха, че ще е страшно и го направиха.

34

Д-р Гербер Коронков

преди 3 години

Пардон. Чакай да сметна пак. 11 226 x 60 = 673 560 лв. За 24 часа не е зле, нали?

33

Златенс

преди 3 години

За този голям брой заразени с короновирус българи са виновни безчовечните безмозъщните безсъвестни безмозъщни безотговорни българи и 18 годишното малоумно българско поколение всички те ходят без маски в магазините и аптеките без да осъзнават празните им глави ще така заразяват с короновирус друг човек и му отнемат неговия живот.Заради дебелокожото безочие на безотговорните българи и на 18 годишните българи в България страдат невинните българи.

32

Анонимен

преди 3 години

Май намаляват тия дето рипаха че такова нещо нямало.

31

Son

преди 3 години

Швеция защо вече никой не я споменава ? Без маски и ограничения освен мах. 50 човека от началото и наполовина случай сега . Всички ще минем през него

30

Пловдив

преди 3 години

В Турция, вчера,127 000теста,2200 заразени.А у нас ги карат на конвейер.Никой не ви вярва вече,телевизиите бълват глупости,да стресират хората.

29

Доктор Хаус

преди 3 години

Трябва незабавно да се въведат мерките от пролетта , без КПП тата и учениците да излязат два месеца ваканция , иначе никаквото ни здравеопазване ще стане още по-никакво...

28

Анонимен

преди 3 години

С тестове по 120 лв платени от хората живеещи в най-бедната държава в ЕС пандемия не се бори.Трябваше още в началото да насочите средства за безплатно тестване и контрол по училищата, които са едно от основните места за разпространение, а не калинките от МОН и РЗИ да си развяват байрака цяло лято по тузарски курорти и да преписват мерки от други държави, които са трудно приложими у нас.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките в Мон и РЗИ проспаха лятото. Е, сега умниците нека дават съвет как да запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

26

Д-р Мишо Паникьорски

преди 3 години

Система ще се счупи! Това е война! Това е ужас! Който не вярва да дойде в моргата и да мие краката на умрелите от кошмарната зараза! Вече не се издържа! На ръба на силите сме! На никого не пожелавам да лекува заболяване за което няма доказано лекарство!

25

Анонимен

преди 3 години

до 30А трябва всичко да е платено от държавата що се води пандемия-ВСИЧКО!И маските за населението!

24

Анонимен

преди 3 години

Супер, тежкоболните са намалели от 149 на 145. Кво повече искате от живота?

23

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Гербер КоронковХа-ха-ха. Ти направо изби рибата. На лабораториите се плаща 130 лева, ако сам отидеш при тях. Иначе получават само 60 лева за труд консумативи за машините. Тестовете са платени от държавата, когато се правят от РЗИ.