50

Диана

преди 4 години

До Анонимен 36Не бих се радвала ако Бойко или който и да е друг се поддаде на натиск на тълпата! Това си е чист шантаж, чисто изнудване, чисто безобразие...Трябва да сме самокритични обаче! Бойко тласка страната напред, поведе война с мафията и престъпността - защо да си ходи? Това са непочтени искания от БСП и аз не мога да ги подкрепя! В други случаи, например Лукашенко е непочтен, лъже за резултатите от изборите и протестите са справедливи - Лукашенко наистина е справедливо да си ходи...

49

само да питам

преди 4 години

абе ще има ли Велико Народно Въстание епизод 3 или няма субсидий за трети епизод ? Понеже тръгнахте добре имаше екшън хареса ми филма ама сега някак си слаб актьорски състав сте подбрали във втория епизод.Продуцента ви от Дубай повече трябва да се постарае за да стане филма хитов.чакам с нетърпение айде със здраве и чакаме екшън ей хора за какво ги взимате иначе тия хонорари безсрамници :)

48

анонимен

преди 4 години

Мутрите на фигуранта готвели погром с камъни по нареждане от него.Мини въстание, мини протестиращи, нулев ефект, провален преврат.

47

Шопо

преди 4 години

ФАШИЗЪМ в действие !!! ГЕРБ = МАФИЯ !!!

46

Анонимен

преди 4 години

Пикочна киселина.Язък, толкова дълго я въбирахме.

45

Анонимен

преди 4 години

Когато Бсп управляват скапват държавата с десетилетия напред.

44

Анонимен

преди 4 години

"Нали беше 5 литра? Само питам де."До довечера отдела за фалшиви новини към СДВР ще ги "напомпа" до една цистерна.

43

избирател

преди 4 години

Хора осъзнайте се!По презумпция,се предполага,че КРЪСТНИКА /Бойко Методиев Борисов/,е там благодарение,на мен/Вас/По същата тая презумпция ,се предполага ,че полицията получава заплата от мен/Вас/Е ,защо тогава ,тя полицията бие ,мен и Вас ,защитавайки него?Та при все ,че не сме на протеста ,нека поне ги подкрепим морално!

42

Анонимен

преди 4 години

Нали беше 5 литра? Само питам де.

41

Анонимен

преди 4 години

герб и бсп са двете крила на бкп.Па и дпс са на дс и т. н.

40

Анонимен

преди 4 години

То пък едни бунтовници, толкова не се сетиха да оберат народната банка. Нямат правилни идеи тези хора и затова нищо не променят в държавата. Проблемът им е чисто интелектуален.

39

оставете жените си

преди 4 години

в къщи да плетат чорапи ,господа ,,мирни въстанници,,

38

Анонимен

преди 4 години

В България освен думи като "демокрация", вече е опорочена и думата "протест". Протест с Платено трио не може да бъде протест.

37

Ф.С.В.

преди 4 години

БОРИСОВ--не може да си на върховен пост ВЪВ ВЛАСТТА ВЕЧЕ 12 ГОДИНИ - И ВСЕ КОМУНИСТИТЕ ДА СА ТИ ВИНОВНИ- ЯЗОВИРИТЕ КОЙ ГИ ИЗТОЧИ С ВЕЦОВЕТЕ- КОМУНИСТИТЕ ЛИ? АМИ ВКАРАЙ В ЗАТВОРА ТЕЗИ "КОМУНИСТИ" ОТ ТВОЯТА ПАРТИЯ НАЗНАЧЕНИ БЕЗ ИНТЕРВЮ!! ИСКАМЕ НАКАЗАНИ -ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ВОДА ? КОЙ Е ВИНОВЕН ? КОМУНИСТИТЕ ДЕТО ПОСТРОИХА ЯЗОВИРИТЕ ЛИ? ТА ТИ ЕДИН ЯЗОВИР НЕ СИ ПОСТРОИЛ!

36

До анонимен 29

преди 4 години

"Кой нормален..."?Как изведнъж,след влизането на ГП в президентствотонещата станаха много лоши?Събраха се братя по интереси:РР,ВБ,ЦвВ,КН,ХрИв,ММ и разни дребни плъ.хове и с благосклонното участие на РР ипарите на ВБ,ЦвВ и грантовете на ДБ,решиха да премахнат заплахата.Координирана атака на всички,но ако постигне целта си,всеки от тяхще се разбяга на страни,с парче кокал.Пази боже от тези.

35

Анонимен

преди 4 години

На чия издръжка са тези?

34

Диана

преди 4 години

До Анонимен 29Разбира се, че хората не живеят никак добре, но не Бойко е виновен за това, а именно БСП, които сега протестират. БСП направи този преход към пазарна икономика, който вече 30 години не можем да оправим и точно те днеска се нахвърлят на Бойко, който успя да придвижи страната напред въпреки заплахи за убийства и демонстрации на силни мафиоти...БСП трябва да си ходи от политиката - те не само не помагат да вървим напред, но и пречат...

33

Ф.С.В.

преди 4 години

абе много са интересни тези в Народното Събрание -Досега не вършеха нищо друго -освен да продават България и Народът на чужди интереси -сега когато заваляха яйца и домати по тях -решиха че ще работят за благото на народа?? не искали да работят под обсада? ами ако бяха работили 4 години както трябва -нямаше да има сега обсада!!

32

Анонимен

преди 4 години

Мисирките а спрете се стига сте претопляли манджата с тия шишета и туби. Намериха ги сутринта или понеже няма друго и драскате ли драскате.

31

Анонимен

преди 4 години

Крадеца е събрал де що има стражарин из България,да му пази крадливият дирник?