19

Шапшал

преди 4 години

Кво ти оръжие. Докато има като наш Ташунко де изпраща самолети от епицентъра да ни провожда хора естествено е да плъзне.

18

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Aнaнд Рaнгaнaтaн, прoфecoр пo гeнeтикa в Държaвния унивeрcитeт Джaвaхaрлaл Нeру в Дeлхи и нeгoвитe кoлeги публикувaхa дoклaд зa изcлeдвaнe нa китaйcкия кoрoнaвируc. Тe ca oткрили, чe тoй ce e oбрaзувaл oт двa рaзлични видa кoрoнaвируc, чecтo cрeщaн cрeд живoтнитe (прилeпи и змии), кaктo и oт чeтири вируcoпoдoбни влoжки, хaрaктeрни зa ХИВ. Никoй извecтeн кoрoнaвируc нямa тaкaвa cтруктурa !Пo тoзи нaчин учeнитe яcнo дoкaзвaт, чe вируcът e cъздaдeн изкуcтвeнo и ce вoди бoeн.

17

АнонимеН

преди 4 години

И АЗ ИСКАМ ДА НАПИША , ЧЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВИНОВНА НО УВИ НЕ Е!ВЕЧЕ СИ ПРИЗНАХА ОБЕДИНЕНИЕ ОТ 5 ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДРУЖЕСТВА ОТ ФАЩ, ЧЕ ИМАТ ВАКСИНАТА И ЩЕ Я ПУСНАТ В КРАЯ НА ГОДИНАТА!ЦЕЛТА Е ЯСНА ПУСКАТ ВИРУСА ПОСЛЕ СИ ПРОДАВАТ ВАКСИНАТА И ПРАВЯТ МИЛИАРДИ ПЕЧАЛБА!

16

реалист

преди 4 години

Конспирация няма! Защото всичко е реалност! Още преди седмици разбраха, че е ГМО, тоест, лабораторно създаден. Но ако всички се информират от медиите за масова ДЕЗиннформация, ще продължават да си мислят, че се е появил от нищото и че не е американско произведение.

15

Анонимен

преди 4 години

Ако Русия и Турция са слаби, то ние тогава сме въшки.

14

Четящ

преди 4 години

Преди няколко дена биолози от Индия за пореден път потвърдиха ТОВА Е ИЗКУСТВЕНО създаден вирус микс от щамове / прилеп, змия, два грипни и хив / кой го е създал, и къде е го използвал всека сам да решава...

13

Барселона

преди 4 години

Да бе ...да.Каква случайност местата където е най разпространен вирусът са Китай и...Иран...любимците...на САЩ.Италия е за да не бие много на очи...

12

1

преди 4 години

Нищо лично, само бизнес.Как вървят санкциите за Русия?

11

истината е проста

преди 4 години

от Китай са виновни!

10

Бау

преди 4 години

Никой не може да убеди конспираторите в нищо. Те са болни хора.

9

Анонимен

преди 4 години

Всъщност зависи каква е целта, която се преследва. Има възможни цели, които могат да се преследват точно с такъв тип вирус и мишената да не е определена нация или държава, а определени групи хора, социални слоеве, редуциране на населението, селекция по определени признаци...

8

Анонимен

преди 4 години

Русия и Турция се спазариха Европа да поеме ***-19.

7

Анонимен

преди 4 години

Категорично ДА,но казват Русия не е пострадала.Така,Русия е основен реформатор и инструмент за постигането на нов световен ред,Русия е твърде слаба и ако бъде наранена тя ще капитулира и поставените и задачи от над правителствените сили ще се провалят.Русия не е Китай ,Русия е слаба финансово и организационно,морала е на ниско ниво което я прави уязвима,същото се отнася и за другия слаб но полезен за новия ред играч Турция

6

Корморан

преди 4 години

Яжте кучета , котки , прилепи и други гадини и плачете , че другите са виновни.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 1Ами, Русия не е много пострадала ЗАСЕГА, защото на втория ден след като откриха вируса в китай Путин затвори границата.Защо нашият Тиквоний не затвори границите след като стана ясно, че вирусът е вече в Европа ?Толкова ли не можем да изкараме месец-два без да пътуваме из Европа ?Само че разликата между Путин и Борисов е в от небето до земята.Единият е лидер и държавник, а другият е медиен балон и селски тарикат.

4

Анонимен

преди 4 години

обожавам конспиративни теории в неделя вечер! :))))

3

Анонимен

преди 4 години

До вчера можеше да се каже, че това оръжие е разработено в БГ, поради липса на заболели..Май вече не сме сред заподозрените..

2

man

преди 4 години

В Русия концентрацията на кръв в алкохола е ниска, и те така - няма зарази.

1

Анонимен

преди 4 години

Не знам, но Русия не е много пострадала до сега.