27

Ф.С.В.

преди 5 години

България е към своят край !! ако все още някой "ВЕЛИК" експерт не го е разбрал - аз да му обясня - от тези 50 000 бебета - 40 000 бебета не говорят български и ще им е нужен преводач за всичко - от тези 40 000 бебета - 5000 ще са потенциални убийци и крадци - другите ще са човекоединици за източване на социални системи като германската - общо взето - България ражда *** и върви към небитието - А медиите възхваляват и правят ОДИ за Светлото Бъдеще на нацията и икономическият растеж -БЛА БЛА!

26

Инженер

преди 5 години

Аз отидох в Русия в Сибир Красноярск учих един семестър магистърска дори си платих 130хил.рубли за обучение и взех си жена и имам 2деца и работя за още две..Преди ходих с една студентка по медицина последна година , после завърши специализации кариери , аз нямам време да я чакам до 35-40г. да ми родини деца.

25

Анонимен

преди 5 години

Не е голямо отлагане ,всеки който се стабилизира финансово има желание за деца, повечето се стабилизират навън и съответно децата не се раждат в България но са налични има ги все повече.Някой от тях говорят оскъдно български но това е друга тема.Все пак не може родителя да не може да се грижи са себе си , а да мисли да гледа деца напротив това говори за че наистина са родители които се мислят отговорно за децата си.

24

Adolf Eichmann

преди 5 години

Проблема не е само в България а на много други места, някои от които се считат за водещи икономически сили. Капитализма води до това, алчност и сметки без кръчмар. "Висок" стандард на живот води до мързел и мислейски само за повече пари, децата остават на заден план и тогава вече се привличат иммигранти от цял свят за да има кой да работи "непрестижните" работи за да върви машината напред. В 3тия свят е лесно, със или без деца пас си беден така че давай смело, но и тва води до проблеми. Баланс?

23

Анонимен

преди 5 години

Раждайте данъкиплатци за мутро-тиквите. Що не раждате. Нали по улиците текат реки от мед и масло и ви управляват най-големите ЕнтАлАгенти начело с Тиквата и Шайката му от калинки.

22

21

преди 5 години

Това, че българката не ражда заради кариера са глупости, просто няма мъже желаещи сериозни връзки, и така се оправдат пред роднини и познати. А няма такива мъже, защото животът им е несигурен, освен ако не си вързан към някоя корупциика или фирма точеща Евро пари, си го закъсал. Частния сектор е голям стрес, несигурност. Мъжете нямат самочувствие, знаят че трябва да предложат дом, сигурност, а не могат. За това, бързи връзки, с*кс, и жените изостават от нормалния жизнен ритъм. Деца йок.

21

истина е

преди 5 години

А ТИКВАТА КАЗВА ,ЧЕ ЦЪФТИМ И ВЪРЗВАМЕ!!

20

Демография

преди 5 години

Българката ражда едно дете, защото не може, засега, да роди половин. Но продължава да опитва.За сравнение:Бангладеш - 180 милиона.Афганистан - 35 милиона.Кой ни е виновен? Там по-лесно ли е?Осъзнайте се!

19

сигурно

преди 5 години

След 3 год. 5 милиона ,а след 5 год. малцинство в собствената си държава !!

18

Чарлз Дарвин

преди 5 години

В природата това се нарича естествен подбор - добрите и качествените животни и хора оцеляват, лошият материал - умира. България 1985 г. - население 9 милионаБългария 2019 г. - население 6 милионаБългария 2080 г. - население 2 милионаБългария 2150 г. - население 800 000, етнически състав римляни/роми 86%, турци 10%, българи 2%, други 2%

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Стига глупости.Ние с жената получаваме общо 2500 лева.От тях 500 лева са за ипотека и остават чисто 2000 лв.Отглеждаме две деца без лишения.Какви са тия глупости,че трябвали по 7000 лев на месец и то за едно дете?

16

8866

преди 5 години

през 90-те МТВ тренира сумати хора от Западната цивилизация че и България да харесват определни неща, музика, лайфстайл, начини на гледане, пози всичко2009/10 се почна тренировката на Българина да харесва "звезди" и т.н онлайн сайтове превеждаха статии за известни плоски личности безспирно, докато не влезе под кожата и индустрията се "създаде"2015/6 тренировката за феминизъм започна. Успех да ядеш хубава манджа вкъщи, влизаш - змията ти скача на спор, развод ,война във фейсбук, пропиване дик

15

Анонимен

преди 5 години

Само с 50 000... по скоро 150 000... със специалното съдействие на Тиквата и ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 5 години

До КефЩом не ти е кеф от България, откажи се доброволно от гражданството й. Бъди мъж до край, а не само на думи. Свят широк, гражданства всякакви.

13

Анонимен

преди 5 години

По-добре да не раждат не щаст ници. Ако решат да родят нека го направят в някоя нормална държава.

12

до2

преди 5 години

За продавачка или сервитьорка е препоръчително да нямат деца или да са отраснали, и в двете работи се работи извънредно и няма празници , така че за тях е нормално да отлагат докато са в тази професия,

11

Анонимен

преди 5 години

От българите нищо не става. Злобно, диво, балканско племе. Целите Балкани загиват, защото населението на този регион от Европа е най-глупавото в света.

10

8866

преди 5 години

Ако жените се развиваха като жени както едно време щяха да са някакво вдъхновение за мъжа и без да му натякваш щеше да му се работи и да й се докзава и да и прави живота по-добър, ама ти като се прибереш вместо топла храна и топло отношение и семеен уют има философска атака базирана на феминистки пост във фейсбук който тя е прочела и е решила да ти държи сметка за некви твърдения на некви откачалки в нета, за кво говорим.. сега баламите ги излъгаха че им трябва свобода и кариера мениджърки хахах

9

Анонимен

преди 5 години

Всичко върви по план........скоро ще станем 5 милиона, след 20 години-4 милиона!!

8

Анонимен

преди 5 години

65 процента от населението получава под 600 лв , 84 85 процента от населението получава под 1000 лв само 3 4 процента над 2000 какви раждания да има няма как да стане .Трябва 84 85 процента да получават 2000 3000 нето за да мислят за раждания