48

Анонимен

преди 8 години

Обеднен уран в Сърбия. Изнасилени 12 годишни иракчанки в Ирак от американски войници. 9 годишно чернокожо момче застреляно от полицаите в САЩ защото имало пистолет,,(воден пистолет).. горките американци , постоянно искат мир ама нещо не успяват.Напомнят ми за марсианците от филма "Марсианска атака".

47

Анонимен

преди 8 години

Днес американските въздушни сили обстрелваха БОЛНИЦА на организацията "Лекари без граници" в авганистанския град Кундуз. Бомбардировките над болницата са продължили още 30 минути, след като американците са разбрали, че нападат цивилен обект. Загинали са най-малко 9 души, 37 са тежко ранени, 19 от тях лекари, а по-голямата част от 100-те пациенти, намиращи се в болницата в момента са в неизвестност.

46

Смях

преди 8 години

Паника обхвана малките душички на ИГИЛОВСКИТЕ главорези. Откакто от небето се посипа Руския наказателен огън, при това не бутафорен, който Америкнаците нанасяха, и към който "мирните бунтовници" бяха свикнали. А истински не спиращ ни ден, ни нощ, попадащ право в целта там където не го очакват. Засега само 600 БОЙЦИ ПОБЕГНАХА а Ердоган и Обама сериозно се притесниха.... А бедните Български Соросииди завиха на умряло :)))))

45

:))

преди 8 години

ха ха ха СМАЗАХА ги тия ***! Браво на Руснаците! Маймуните на Обанго, прехвалените войски на запада /дето само срещу *** воюват/ за повече от година нищо не направиха че даже и растеше силата на ИД! Руснаците дойдоха и за 3 дена ги смачкаха! :)))

44

ЧЕХЛЮ от ДОНДУКОВ

преди 8 години

Това не са цели на ИД , това е умерената опозиция , дори смея да твърдя - това са невинни Врагът е Асад , тогава ИД са ни приятели Но ще питам мъжа на посланика , да видим как ще ме упъти

43

Анонимен

преди 8 години

Hahahaha verno dobre go kaza na nomer 50.egati malumnicite

42

Одисей 1

преди 8 години

Второто нещо, с което те разполагат и този фактор е странно подценяван в момента е техният атомен арсенал. Ако Русия беше Албания и би нахлула в Украйна, ние незабавно бихме помогнали на Киев. Основната причина, че не го правим сега е не в това, че сме прекалено слаби, а защото хората се страхуват от атомните оръжия на Путин, които на практика той постоянно заплашва да използва.Западът не помогна на Унгария през 1956, на Чехословакия през 1968 или на Полша през 1981, нали така?

41

Анонимен

преди 8 години

До Таня За съжаление за билетите до Марс има километрична опашка. Там поне марсиянците не колят наред от името на "умерена опозиция" та остават ни само молбите до всвишния.

40

ha ha

преди 8 години

Вижте сега, влвзте им в положението на руснаците, все пак не са толкова точни като "коалицията" а и оръжието им е старо, но иначе брадатите мъжкари който режеха главите на вързани хора ще си счупят краката да бягат от "неточните и нищо неумеещи " руснаци. Направо съвсем се обърках от нашите медий.

39

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 10 е и какво от това очаквам след малко да заговориш и за Сталин и как това е генетично че той бил тиран диктатор и така нататък а бе уж не си глупав ама ..

38

....

преди 8 години

Не пишат обаче как Американците са бомбандирали болница *** мръсни.Било по грешка и се извиняват за 9-те убити лекари и още 30 изчезнали ......

37

Одисей 1

преди 8 години

Има две огромни предимства, които Русия притежава на глобалната сцена. Първото се крие във факта, че Путин и хората около него притежават политически инструменти, които на Запад дори не можем да си представим. Това е все едно Барак Обама да е не само президент на Съединените щати, но също председател на Exxon, собственик на New York Times и всички големи телевизионни мрежи, а също и шеф на ФБР и ЦРУ, плюс, накрая, да контролира Конгреса. Това е видът власт, която притежават Путин и тези около не

36

Rado

преди 8 години

Сега терористите ще дойдат за помощи в Европа...

35

onz

преди 8 години

аз па ударих една комшийка. да видиме кой е по на кяр

34

нападението в Кундуз

преди 8 години

Американските сили са извършвали въздушни удари по това време, призна НАТО и добави, че клиниката може да е била засегната от тях.Най-малко 37 души са сериозно ранени, 19 от тях от персонала на "Лекари без граници". В болницата е имало най-малко 100 пациенти. Много от тях остават в неизвестност.

33

Анонимен

преди 8 години

Инвестирали са доста пари в нея.Да, макар че в други отношения руската сила е доста въпросителна. Страната е толкова корумпирана, че поставя легитимността на собствената си система постоянно под въпрос. Основната причина за путиновата политика в Украйна е неговото желание да остава на власт. Може и да прозвучи абсурдно, но той се страхува от социални смутове. Не би позволил Борис Немцов да бъде убит и не би хвърлял дисиденти в затвора, ако не се страхуваше.

32

нападението в Кундуз

преди 8 години

Най-малко девет души са убити при на американските ВВС над болница на организацията "Лекари без граници" в афганистанския град Кундуз.Благотворителната организация "Лекари без граници" съобщи, че въздушните удари над нейната болница в афганистанския град Кундуз продължили повече от 30 минути, след като САЩ и афганистанските власти нейното местоположение, предаде Си Ен Ен.В изявление организацията осъди атаката, като я нарече "най-ужасяващото бомбардиране над нейна болница".

31

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Да не искаш да кажеш, че целият свят е в погрешния отбор...

30

доган

преди 8 години

Няма лошо като сте почнали карай подрет кой му стиска може да остане

29

Анонимен

преди 8 години

Наистина ли Русия е толкова силна, или по-скоро днешният Запад е слаб?Нашите слабости и сили са на различни места. Със сигурност Русия е силна в една област, в която ние сме слаби: Западът е изгубил интерес към използването на военна сила, докато те тъкмо започват да се наслаждават на използването на собствената.