28

Атакист

преди 10 години

Един народ са но Украинците за разлика от Руснаците са инфектирани със западна треска, и са болни. Затова и в кирицата им има латинско i !Болестта води до морална и културна деградация, както се случва и в България, в чиято столица мнозина сложиха на децата си американски имена. А държавата запада ли запада, народа залязва ли залязва.

27

Анонимен

преди 10 години

Скоро и в България ще имА размирици само да минат нагласените избори може и при нас да се стигне до кървава жътва! На хората им писна да ги лъжат бг олигарсите Борисов , Бареков, Костов, Първанов и цял куп още ръцете ще ме заболят да пиша

26

браво

преди 10 години

До до 2127 е напълно прав преди да хулите Русия,първо вижте истината кой и от къде започна всичко,лесно е когато направиш белята да стоварваш вината на други.

25

Анонимен

преди 10 години

Лъжец !Долу ръцете от суверенна Украйна !

24

до 24

преди 10 години

Като толкова си умен червен *** можеш ли да кажеш при един референдум в Родопите и Делиормана дали да се присъединят към Турция какъв ще бъде резултата,а?! Плещите такива глупости за да защитавате ***, че чак ставата смешни в тъпите си доводи!

23

Анонимен

преди 10 години

Е та един народ са. Украинците масово не знаят украински, смешна работа.

22

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам, че коментар като този на АТАКА ПОБЕДА (14) може да има упвоте... плаша се от психично здраве на хората тук.

21

асд

преди 10 години

абе ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО ти що не земеш на дедо ми очилата и не погледнеш както трябва на ситуацията.

20

Анонимен

преди 10 години

ХАхАхаха *** ... Защитили били. И грузинците ги защитиха и авганистанците и северните народи и Чехите и поляците едно време . Бре майка му стара големи защитници са тия руснаци бе . Ще се опари сериозно путин, дано тоя път сме с правилните хора, да не чакаме още 100 години комунизъм и преход...

19

Трезвомислещ

преди 10 години

Поровете се в историята на Крим - колко време е бил в пределите на Украйна и колко - част от Руската империя - СССР - Русия!Хората, живеещи в Крим и Източна Украйна изявиха своите предпочитания на референдум. Защо в Украйна резултатите от референдумите не се признават? Ето, че на 16.09.2014 шотландците също ще гласуват на референдум за самостоятелност. И какво - ако на Великобритания не й харесат резултатите, да очакваме наказателни английски войски в Шотландия с американска подкрепа и оръжие?

18

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 10 години

Американците и техните западни марионетки разбират ли изобщо каква каша забъркаха ? Цяла Украйна е Русия и Цяла Русия е Украйна ! Безброй смесени бракове ,голяма част от населението на Русия от западната част до далечният изток е с произход от Украйна .Киев е смятан за майка на всички руски градове и люлка на руската държава .5 мил човека от сегашна Украйна работят в Русия и тн . и тн..

17

Анонимен

преди 10 години

До 16Югоизточна Украйна се случи в следствие на Крим.

16

Анонимен

преди 10 години

А руснаците един народ ли са с грузинците, чеченците и други държави където нахлуха последните години ?!?

15

Анонимен

преди 10 години

Украинците и руснаците са един народ, заяви Путин........................................Това същество на снимката ИСКА ЗАСТРЕЛВАНЕ в челото ! хайде сега трийте ме ако искате.

14

?!?

преди 10 години

Аз съм съгласен с това , но границите трябва да се зачитат, защото ако е така не ти трябваше да анексираш Крим. Излиза, че сме един народ, ама мойто си е мойо. Путин трябва да прекрати това, само той може!

13

демократ

преди 10 години

*** го е страх да обяви война на Украйна и действа като партизан-разбойник през задния вход .Обяви ли война и НАТО(в това число и ние) ще ритаме *** до Арктика.И тогава какво ще стане в България? Ще преследваме предателите русофили........Ще се отървем от тях и семействата им завинаги.

12

АТАКА ПОБЕДА!

преди 10 години

САМО АТКА И РУСИЯ МОГАТ ДА СПРАТ САЩ И ЕС И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ САТУРН КОИТО ИЗПРАТИХА ВИРУСА ЕБОЛА ДА ИЗБИВА ХРИСИТЯНИ ЧРЕЗ МАСОНИТЕ ЕВРЕИ!

11

Ах...морето

преди 10 години

Всички рускоговорящи са добре дошли на Черноморието ни!

10

Анонимен

преди 10 години

Тоз ептен е превъртял....

9

ХАХА

преди 10 години

АМИ КАТО СА ЕДИН НАРОД ДА СЕ ОБЕДИНЯТ С ИМЕ УКРАЙНА..А ГОСПОДИН ПУТИН..ИЛИ МОЖЕ БИ И С БЪЛГАРИТЕ ДА СТЕ ЕДИН НАРОД ТА И НИЕ ДА СЕ ПРИСЪДИНИМ КЪДЕ КЪДЕ С БЛАГО КЪДЕ С КРОТЦЕ КЪДЕ С КЮТЕК..КАКТО ДОЙДЕ..