41

Dan

преди 12 години

Добре де какъв е този зор да се изнася "черновата", след като "беловата" ще излезе утре??? Пълните си форума или просто трябва да ни настройвате едни срещу други??? Утре като излезе официално напишете го едно към едно, ако пише "не се справят" така го напишете, ако пише "справят се" пак така го напишете... и всеки да тълкува кой както си иска, сега това е толкова несериозно, че бие на жълто от всякъде!!! Тоя е зора да се противопоставяме всеки ден едни на други!!! Лято е радвайте се на времето!

40

магистрат

преди 12 години

След това, което чухме от Цветанов днес, се чудя - кой си измисля? ЕК или той,

39

ПУРКО

преди 12 години

Че, то, преди черновата и беловата от тук си беше такава- кво се изненадвате!? Иначе щеше ли да има протести- за гори, мори.... референдуми за Белене, мелене... Амо тия протести и тоя АЕЦ хем ше ни освободят от тиквите, хем ще си ни е светло и топло в къщи, хем ще си ходим на зеленко! Арееее, герберастите- у левоооо...

38

ха-ха-ха

преди 12 години

Явно припкането на Боце до Брюксел е дало резултат и доклада пак говори със завоалирани фрази за неслучващите се реформи у ***. То и кво ли толкова им дреме на европейците - зора е да правим ВЕИ-та, да плащаме такси и да им даваме естествените си монополи. За другото не им дреме.

37

тъп и прост

преди 12 години

Дори нещо повече -Предлагам да иницираме преписка-подписка за промяна на името на държавата ни -от България но Бойкоборисовландия - ЗВУЧИ МНОГО ПО ОДУХОТВОРЕНО.И да обявим война на агресорите и лъжците от ЕС !!!

36

ЩЕ ЩЕ ЩЕ

преди 12 години

Ама какви магистрали ЩЕ имаме, а?

35

до Radiacionen tip

преди 12 години

Е и кво като направим референдум за АЕЦ. Ще я строим вместо с твоите, с общите пари, а после "я камилата- я камиларя" да намериш на кого ще продаваш тока. само дето ще потрошим излишни милиони за референдуми.

34

!!!!!

преди 12 години

"Алфа Алфа сбъркали сме етажа" след 5 години прехвърляния на топката им вкараха поредният ГОЛЯМ ГОЛ. Колкото и да дрънкат глупости и да разиграват циркове с Тодорова доклада е ясен резултата от работата им е КРЪГЛА НУЛА!Калпави управници - слаба държава. ПОЛИЦАИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ резултатите от работа Ви не са и за стотинка !!! искаме ви заплатите обратно !!!

33

Анонимен

преди 12 години

Еврото продължава да се разпада и е крайно време да премахнат и валутния борд на лева към еврото или левът ще се срине.

32

Старшина Ушев

преди 12 години

А така,този път май няма да има "конгратулеишън Борисов".Ще има среден пръст за Шенген

31

тъп и прост

преди 12 години

ТОЗИ ДОКЛАД Е ФАЛШИВ -СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН - ТОЙ Е ПЛАТИЛ ЕДНИ ПАРИ НА ЕДНИ ХОРА В ЕС ТА ДА НАПИШАТ ПОДОБНИ ЛЪЖИ !!!КОСТОВ И ТОЙ Е ПЛАЩАЛ...ДОГАН И ТОЙ...ЦАРЯ,ВИДЕНОВ,ТОДОР ЖИВКОВ,ЦАР БОРИС,ФЕРДИНАНД, ТА ЧАК ДО ХАН АСПАРУХ - И ТЕ СА ПЛАЩАЛИ !!! НО НАЙ-МНОГО - СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕНМАФИЯ ИМА НО В ЕС НЕ В БЪЛГАРИЯ НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

30

тт

преди 12 години

Предсрочни избори, та да видим до къде ще я докараме!

29

пипи

преди 12 години

Сега на дневен ред са синдикатите . Трябва да бъдат дискредитерани. Те в интерес на истината не правят кой знае какво но все пак са нещо. Увеличават тока замразяват заплати и пенсии безработицата се увеличава синдикатите мълчат и незнам защо.

28

Анонимен

преди 12 години

...ES OT4ITA... NO KREMAL 6TE POHVALI BEKAPETO SAS SVOITE300 KOMUNISTI4ESKI PARTII I DVIJENIQ ZA ZAPAZVANE NA KOMUNISTI4ESKOTOSTATUKVO W ZADUNAIKATA--TROQNSKI KON NA KREMAL W ES.M O L O D C IBRAVO BALGARSKI KOMUNISTI...NADMINAHTE WOJDA SI SIFI LENIN PO LICEMERIE...

27

Анонимен

преди 12 години

....и че следващият доклад ще бъде чак в края на 2013 година. ПО ЯСНО ОТ ТОВА НЯМА КАК ДА ВИ ГО КАЖАТ!!! >>>>> ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ <<<<<< Освен рязане на лентички друго не сме направили.

26

Анонимен

преди 12 години

Чета, чета и нищо положително не виждам, Цветанов би ли разяснил с какво точно ни хвалят или първо Фидоската ще направи пълен разбор на доклада и ще прочете нещо между редовете както тя си знае?

25

Radiacionen tip

преди 12 години

ЕК отчита липса на посока в политиката, което задържа реформите! А, не така! Има посока! Откъдето каквото може да се вземе, да се издалавери, да се нагуши... Референдуми трябват, референдуми!!! Първият прът ще бъде с АЕЦ Белене!

24

тъп и прост

преди 12 години

ОДОБРЯВАМ ВКЛЮЧВАНЕТО НА БОРИСОВ И ГЕРБ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ - ТЕ НАПЪЛНО ГО ЗАСЛУЖАВАТ !!!МЕЖДУ ДРУГОТО ТЕЗИ ОТ ЕС СА ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ - НИЩО ОТ ТОВА НЕ Е ВЯРНО , НИЩО ...ЦЕЦО СУТРИНТА КАЗА ЧЕ ВСИЧКО НИ Е 100 % НАРЕД !!!

23

има и плюсове!

преди 12 години

Плюсовете за Бг са ,че .....добре ,че още не сме в ШЕНГЕН ,ИНАЧЕ ТАКСАТА НА Бг ЩЕ Е ----50млн.,НА ГОДИНА

22

Професора

преди 12 години

Ама ти бтв ли гледаш?