18

ужас

преди 14 години

нали затова казах че ъкъл не се налива но това е вид мярка която ще възпре откачения тинейджър или неадекватния пенсионер решил да стане водач за да ходи на лозето.сигурно е едно и също да се блъснеш със 100 отколкот с 200 и да вдигаш до 100 за 3.5сек отколкото за 13.5...има разлика не мислиш ли

17

rvm

преди 14 години

Колкото и грубо да звучи аз се радвам че тоя се е претрепал. едно камикадзе по малко по пътя. Тия глупости с по 3-те години и конските е безумна глупост. ако даден човек няма мозъка да кара като бял човек ако щеш и 200 ограничения му сложи той пак ще си прави каквото иска.

16

Анонимен

преди 14 години

Не си мисли, че ако са карали кола с 80 коня , пак няма да вдигнат тази скорост - просто ще я вдигнат за по-дълго време. Тук опира въпроса за "вътрешния" багаж на шофьора. Но както Бат Бойко казва ... ЛОШ МАТЕРИАЛ !!! Лека им пръст на момчетата - жалко за тях, нищо не са видяли от живота и си отиват млади.

15

МИНА

преди 14 години

Ето какво става с тази невръстни деца когато им се разрешава да карат коли и сигорно са и без книшки.За мен родителите са виновни.Жалко много жалко.

14

ауу

преди 14 години

значи ако беше с лада щеше да го оправдаеш ли. всеки млад го тресе яко хормона и не мисли много-или ти не си бил на 18 или в момента си на толкова..и такива смешни ако беше убил невинни хора-той да не би да е извършил кражба и той е невинен,просто е младеж който не мисли като повечето в бг..както каза 9 трябва з-н.както при А категория-взимаш я караш 3 г и чак тогава може да караш 1000 кубика

13

Анонимен

преди 14 години

ЗА ПОРЕДН ПЪТ ТОКУ ЩО ВЗЕЛ КНИЖКА СМЯТА,ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕТИ В КОСМОСА!!!НЕ СЕ ЛИ ПРИЕ ЗАКОН ТЕЗИ НОВОБРАНЦИ ДА НЕ СЯДАТ ЗАД ВОЛАНА АКО НЯМА ПО ОПИТЕН ВОДАЧ В КОЛАТА?ЗАБЕЛЯЗВАМ УЧЕБНИТЕ КОЛИ ДА СЕ ДВИЖАТ С НИСКА СКОРОСТ ,А СЛЕД ТОВА 100 КМ.,ЦИГАРА, ТЕЛЕФОН В ЕДНАТА РЪКА!!!!

12

/№_=+

преди 14 години

Мир на праха му , Бог да го прости, съболезнования за близките му, почивай в мир, един ангел отлетя, угасна прекрасен млад живот.... от глупостта си.

11

Анонимен

преди 14 години

Eeeх тези колани бе, ако не ви е жал за челата ви, поне опазете предносто стъкло!

10

нормален

преди 14 години

Един убиец по-малко по пътищата, май нормалните хора трябва да се радваме, колкото и грозно да звучи това.

9

ujas

преди 14 години

поредния ден с поредните жертви-докога така?!? трябва да има закон който да не позволява на младите водачи(незвисимо от възраста а от това кога са взели книжка) да карат кола 3 г.до 80 коня.ясно е ъкъл ме се налива но такъв закон ще понамали катастрофите станали заради неспособноста на водачите да реагирват нормално и адекватно.всеки е бил млад и са го били хормоните в главата така че жалко за момчето

8

жалко

преди 14 години

Димитър Д. повече няма да прави така

7

Аде де

преди 14 години

Добре , че не нацелиха някое семейство с малки деца в кола !

6

м

преди 14 години

Ами пак ще кажа: Вина имат родителите.Дават ли се да шофират такива коли? Той преди месеци е взел книжка и ще ми се тежкари с мини купър по улиците с 100 км.Чакай малко бе пикало..ей заради такива като теб се отнемат невинни жертви.Да не говорим,че и те си намират смъртта по нелеп начин.Има време кога да карате бързи и мощни коли.Какво е това чудо...бързат вече.Жалко е за момчето където е починало,наистина.Ама да не бяха шофирали така...

5

минаващ

преди 14 години

18 годишен с мини купър за 50 хиляди лева? Ясно някое гъзарче е намерило това което е търсило, много се радвам ! Защото ако не се беше ударил в тира утре щеше да помете хората на някоя спирка като Плиска или Орлов Мост и щяха да умрат невинни !

4

КАТ

преди 14 години

***! БОГ ДА ГО ПРОСТИ, ПОЧИНАЛИЯ!

3

Анонимен

преди 14 години

Кой каквото търсил си го намерил малките "гъзари" не са случили за щастие да се блъснат в движещо се МПС и да наранят други невинни хора. Представете си го това 18-годишно келеменце какъв "шофьор" щеше стане .

2

444

преди 14 години

Смятам, че е крайно време шофьорските книжки да се дават само след успешно издържан тест за интелигентност!

1

;)

преди 14 години

Мишката налетяла на слона.