60

Анонимен

преди 8 месеца

Мащай жълто синият пуловер, давай го голу кат френската революция.

59

Star

преди 8 месеца

Те и русначетата искат да развяват БГ флага,ама дядя им Путин ще ги шамаросва.Те вече и малките русначета си знаят от букварите и Уикипедия,че половината руснаци са си българи,а другата половина германци.И децата в училище го знаят това.Не е нужно да си от Казан за да си знаеш българското потекло.Живеем вече във изключително информационна атмосвера.Дори и в джунглата всеки си носи интернета в джоба.Нищо чудно децата от Санкт Петербург някой ден да развеят шведското или германското знаме.

58

Русохей

преди 8 месеца

Колежки, не се давайте. Те ни се потикравт, че сме ***, и е вярно де. Слава расии

57

Мусайбе

преди 8 месеца

МногоПрост народ от всяко нещо от мухата слон прави. Ако детето е в бяло зелено червено има ли нужда да вее флаг? Ако е в червено ще е я русначе я турче, бяло японче и тн и тн . Що не го изрисуват голо с пишкаДоКоленете та да се гордее целокупния български народ каква майка юнашка го е родила.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Това само показва колко е чувствително и дори настръхнало обществото, поради нежеланието на българите да ни замесват в каквото и да било около ситуацията в Украйна!

55

маалатъ

преди 8 месеца

Кога първият укроп съ родил, евреина заплакал!!! -)))))

54

Анонимен

преди 8 месеца

При толкова обич към Украйна,се чудя защо са още тук,Тагарев им дава по една пушка и да заминават!

53

Анонимен

преди 8 месеца

За 50; копейки лапам на всеки - русороб !!!

52

АнонимеН

преди 8 месеца

СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е 650 ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА ПРИ ВЛАДЕТЕЛЯ КУБРАТ Е ПРИТЕЖАВАЛА УКРАЙНА И ДОСТА ОТ ДНЕШНАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ И КОЙ ЗНАЕ :D НИЩО ЧУДНО НИЕ ДА СМЕ ПРА РОДИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛЕНИЯТА НА УКРАЙНА И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ :D

51

Анонимен

преди 8 месеца

Копейки, много сте зле с главите! Тая книга е издадена преди много години и няма нищо общо с никакви знамена.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Ако беше с бяло синьо и червено нямаше да е проблем, но синьо и жълто е за джихад !!! Хахахаха да е**** а русоробите !!!

49

Русохей

преди 8 месеца

Ас куто балкарски нациуналис, искъм руския флак. Слава русии

48

Враца баце

преди 8 месеца

При положение, че е издадена 2023 не ми обяснявайте, че са случайни цветовете на пуловера! Можете да видите по-старото издание, където дететето е със съвсем обичайно облекло! Аман от подмазвачи на Посолството!!

47

Анонимен

преди 8 месеца

А ако детето бе със син пуловер с бяла звезда на гърдите, тогава щяха ли да кажат "Сомалийче вее българския флаг" ??? Копейките съвсем изплиска легена.

46

ясно като 2+2

преди 8 месеца

В Украйна живеят каоло половин милион българи с ъс свои училища ичиталища този букващ ще служи и там на украинскит4е българчета .Какво лошо има бе путинджиии!

45

Ахаха

преди 8 месеца

*** овчовьите сте. Книгата я имаме в нас от преди 10 години, от времената когато децата ми бяха ученици. Корицата си е такава. Я вижте трамваите и тролеите в какви цветове са боядисани, вече откачате тотално рубашките ...

44

Анонимен

преди 8 месеца

Наречи го копейка и не го обиждай повече

43

Германец

преди 8 месеца

"Как да тригърнеш копейка", лекция първа :) Дано да е докарала няколко инфаркта и инсулта на задунайските чебурашки тази корица :)

42

Анонимен

преди 8 месеца

В знамето на Франция защо има руски цветове? на България- италиански? Либерасти руски и български русофили сте едно!Толерасти и ***, Истанбулска Конвенция за вас, мама ви рашистка!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Някои хора не знам какво имат между ушите . Сега какво да не си обличам жълтото яко ,че да не ме помислят за украинец ли ?