33

БЕЗ ЗЛОБА И ОМРАЗА

преди 1 година

ПРОЧЕТЕТЕ ПО НАДОЛУ- СПРЕТЕ БЕ ХОРА ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА ЩЕ ВИ УБИЕ.

32

Абе....

преди 1 година

.... Г.л.о.па.ку алчен, хората са гневни от липсата на държава и неработещи институции! Докарвате ни донръба на търпението и лин.ч.овете скоро ще започнат. Хората ще вземат нещата в свои ръце.

31

Анонимен

преди 1 година

ДенкоОглу не сме гневни,вече сме апатични.33г ни лъгонтрят със Светло бъдеще,но не би.Абсолютно ни е все тая вече,наясно сме ,че няма оправия.Младите да ви се връзват още,че нпотаджиите ще промените нещо.

30

истината

преди 1 година

НА ВАС, ПОЛИТИЦИТЕ, СМЕ ГНЕВНИ, ДЕНКОООВ! ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ - ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! НЕ СМЕ ГНЕВНИ НА ЗЛОТО - ТО СЪЩЕСТВУВА НАВСЯКЪДЕ! НА ВАС СМЕ ГНЕВНИ, ЧЕ ГО ПОДХРАНВАТЕ И ГО УВЕЛИЧАВАТЕ!ВИЕ СТЕ ЗЛОТО, ВИЕ СЕ МАХАЙТЕ!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Провеждам два факта от моят опит с такива жени.В първия направихме и невъзможното да спрем насилника със законови средства.Всичко.От до, и след всичко нашата жертва пак му звъннала и спала с него и се започна всичко отново.Никакъв смисъл.Във втория, от страх жертвата отричаше всичко пред органите и оня я изведе навън да я пуска на турци, *** и араби в Швеция.Няма смисъл.Има ли такива жени ще има и такива мъже.Мазохизъм се нарича.

28

Анонимен

преди 1 година

Май ви се "дръпна" като скочиха хиляди. Само това ви лекува.

27

Анонимен

преди 1 година

Гьобелс Денков садиста нацист ще ви промени националния празник на 25 декември! Всички ще пеете Джинг Гьоблс, Джинг Гьобелс на националния ви празник!

26

Анонимен

преди 1 година

Добре де, съгласен съм! Това ли сега ще отклонява липсата на бюджет, факта че хората живеят с доходи от преди година и половина? Много ми е мъчно за такива неща, отвратен съм че има такива хора....но и ще има такива ако няма правосъдие! Моля ви да видите икономиката на труда, социалните разходи,доходите, липсата на здравеопазване! Какво е това ,,турско робство", те тогава българите са били по богати, много!

25

Анонимен

преди 1 година

ДЕНКОВ В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА- ТИ ТРЯБВА ДА УСПОКОИШ И ОБЕДЕНИШ БЪЛГАРИТЕ- НЕ НИ Е НУЖНА СЪСКАЩА ЗЛОБА И ОМРАЗА.

24

Анонимен

преди 1 година

Хората протестират и срещу Вас Предатели и Превратаджии!

23

Анонимен

преди 1 година

Марионетки не могат да имат мнение те споделят планове или увъртат за да бавят топката. В тоя смисъл нека спестят малко място в медиите за някоя друга изцепката на новоизтърсената ни вече 33 години демокрация.

22

Анонимен

преди 1 година

Мигар не могат да го осъдят,вратички колкото щеш.А Денков милее за Истанбулската конвенция ,нали е феййй.

21

Анонимен

преди 1 година

Гешев го няма сега, какво стана, цъфнахте и вързахте нали.Гешев казваше истината за мафията в България, че тя е в политиката отдавна,че сами политиците са такива, и го махнаха.И?

20

Анонимен

преди 1 година

Браво господин Денков!Най-после да имаме свестен премиер!

19

Денков

преди 1 година

Вкарайте член в НК, че при рецидив се губи правото на излизане от затвора преди делото! Той тип е имал вече две престъпления. По едното се е разминал с административна мярка, втория път с пробация и това му е ТРЕТИ ПЪТ и има гаранция!

18

Анонимен

преди 1 година

Хората са гневни на това нефелно управление, поставило на първо място чужди интереси, а не българските! Коалиция на срама и позора!

17

сиромах

преди 1 година

Академик,не можеш да си недоволен от правосъдието ни!Киро не е лъжец,Бойко не е крадец,Делян неправилно е в Магнитски включен!Преводът от испански не е направен от много време,защото нямаме преводачи,Няма орган от специализираните,който да каже :кой,кога откъде е закупил кюлчетата в чекмеджето,няма орган,който да каже кой,кога е посещавал велможата за да задоволява човешките му нужди!Няма кой да каже кой е правил снимките в спалнята,след като се знае времето кога са правени!И си недоволен?!

16

Анонимен

преди 1 година

Бля, бля, това го слушаме от всеки управляващ и какво, само голи обещания, лъжи, схеми и грабежи.

15

Анонимен

преди 1 година

Гневен съм от алчното му сърце и вечната му алчност !

14

Анонимен

преди 1 година

Не е ясно, защо в такива случаи няма сурови наказания на съдиите и прокурорите които взимат такива решения. Да си съдия или прокурор е голям кяр, ама ударете им на съдиите едни глоби от по 10 000 лева, добавете забрана да съдийства или да бъде вещо лице две години, а при повторение - удвояване - и да видим дали няма да се превъзпитат