41

Урсула смъртта

преди 1 година

Довиждане Урсула. Да си язеиш понито със здраве и повече да не те виждаме никъде хяхях

40

Шваб спи с деца

преди 1 година

Довиждане на досегашната прогнила империя - фашистките щати.

39

Сорос е гей

преди 1 година

Чао ФАЩ. Света не ви искааааа мяу мяу

38

На ФаЩ играта е да

преди 1 година

поддъежа конфликта в Украйна колкото може по-дълго и да държи Европа в подчинение пид предтекст че я пази ит лошата Русия. За кого е добре и за кого е зле това, вие сами си направете изводите.

37

Анонимен

преди 1 година

А не е ли така? Да ползват източния фланг на Европа за война не е много ПРИЯТЕЛСКО. :)

36

Русофилите педерасти

преди 1 година

всяка една сутрин с едни и същи глупости копирани отпреди 1 година..

35

Анонимен

преди 1 година

Най ми е интересна тезата на дървените философи,,приберете си войските от Украйна! И си мислите ,че всичко ще бъде по мед и масло?! Защо мислите САЩ и НАТО са подготвяли и влагали милиарди в Украинската армия,защо не да го направили с нашата,като сме член на НАТО? Къде мислите ще си пласира стоката оръжейно промишления комплекс на САЩ? Толкова ли сте късогледи,че не разбирате колко крещящо САЩ имаше нужда от тази война,подготвяна още от разпада на СССР?!

34

Анонимен

преди 1 година

На един кантар сте по корупция ...почти век бяхте заедно...Присмял се хърбел на щърбел...

33

Анонимен

преди 1 година

Либералният глобалистки свят е обречен. Си напълно ги пренебрегна като специално за него обявиха путин за престъпник и да се разколебае да се среща с"престъпници". И посещението му ще трае цели 2 дни-Русия е първата държава, която посещава след презбирането си. Иран покани Асад и Саудитите-всички се отзоваха, като знаем колко се обичат араби и иранци. Светът вече няма 1 господар и не е глобален. Голяма мъка за някои.

32

Йод НЕМА

преди 1 година

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!

31

Свистят Кинжалите

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

30

Отговорността е на

преди 1 година

наркомана в Киев! Наистина е е голяма отговорност, да си виновен за безсмислената като краен резултат смърт на 1 млн. украинци и бягството на 10 млн. от страната, при положение, че всичко можеше да мине с една автономия и права за руснаците в ЛНР и ДНР. Демек изпълнение на подписаните от Украйна Мински споразумения! Но пък когато не си украинец, а рускоговорящ, чиито родители живеят в Израел, какво ти пука за Украйна! Бинес ис бизнесЗ,

29

Анонимен

преди 1 година

'' заяви руският посланик Анатолий Антонов '' ........................................... защо трябва да се позоваватe на военнопрестъпници ? То е като да даватe глас на Хитлер ... съвсем скоро фашисткия режим в Кремъл ще е история и тогава ще си спомним кой какво е писал!

28

Ицето Иванов и други

преди 1 година

евроатлантици са на друго мнение!! Ицето дори няма нужда да го приканват да сяда всеки ден на Козяк!! Сяда и върти чевръсто дупето. И всеки ден получава щедри джобни, а после отива в НС да предлага я пръжия за Украйна, я някоя друга антидържавна декларация. Страхотен родолюбец е!

27

До 81

преди 1 година

Така е! Ако под агресивна разбирате да чакат цели 14 години и да направят всичко възможно за да не се достига до военен конфликт. През което време в Донбас има избити 15 хиляди цивилни много от които деца. А в Русия са емигрирали 2.4 милиона бежанци от източна Украйна. И накрая когато вече наистина нямат друга опция влезнаха в Украйна, но и тогава не отприщиха огъня с пълна сила и гледаха да ина минимално сътресение за цивилните. Отне им 8 месеца са почнат да удрят по енергопреносната мрежа.

26

Анонимен

преди 1 година

Руското лицемерие и демагогия са безгранични...

25

ФАЩ ни потапят

преди 1 година

Всичко което се случва тази година Русия предупреждава за него още от 2008 насам. Няма нито един западен анализатор или политик, на когото да не му беше ясно какво ще стане ако се направи преврат в Украйна и се спонсорират и раздуят тези анти руски паравоенни организации и се спонсорира клането срещу рускоезичното население. За капак Лунатиците в Киев заговориха за сдобиване с ядрено оръжие. И накрая Русия била агресивна. Кой забърка тая каша е ясно като бял ден!

24

Рихтер

преди 1 година

Сегашна Русия трябва да бъде изтрита от картата защото е опасна за всички.

23

Анонимен

преди 1 година

Молят за милост руските фашисти и варвари.

22

Оффф!

преди 1 година

Ами като сте загрижени за сигурността на Европа, вземете си приберете войските от чуждата държава!!!