28

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

27

Анонимен

преди 2 години

това едва ли ще попречи на Вовата да смачка фашистите

26

Анонимен

преди 2 години

Ахаха пуснаха статийка да нахранят грантаджиийте на американците и те като подивяли кълват на поредните глупости. Един през друг английски прякорчета се пръкнаха ахаха.

25

Въпрос

преди 2 години

Защо само преписвате глупости? Защо сами не напишете една статия, че докато глобалистите съсипват Запада и икономиката му с някакви безумни "зелени проекти" и "санкции на Русия", Китай ще си развиват икономиката с руски горива и въглища дори. И и чрез тях ще произвеждат слънчеви панели, батерии, вятърни перки и разни други еко-джаджи, коити Запада ще задължава народите си да купуват и да мръзнат. После- как така комунистическа държава изпреварвала икономически Запада? Ами много просто е!

24

Анонимен

преди 2 години

23 точно обратното. И вече го видяхме. Китайците дойдоха тук ама видяха че ти не ставаш за нищо - нито за работник , нито за купувач. И сега църквш че гроздето било кисело.

23

Мхмм...

преди 2 години

Сега като е такъв тежкар Путин, да го изиграе засегнат и обиден и да спре кранчето на Китай. Да видим какво ще стане... Ама не му стиска, щото в момента само Китай до някъде го подпира и то не за друго, а заради икономически интереси - могат и му извиват ръцете, за което евала!!!

22

Demonaz

преди 2 години

Чайниците и блатняците са азиатски кочини,които са врагове и никога не се били партия. Жълтите маймуни чакат удобен момент да гепат сибир и далечния изток.

21

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е изсмукана от пръстите. Които гледат Руски и Китайски телевизии знаят истината. Но тъй като Руските телевизии са спряни а Китайските са не разбираеми защото Китайският език не се изучава милиони хора незнаят истината. А истината е много проста. Между Русия и Китай цари мир спокойствие и дружба. Китай и Русия не са били в по добри отношения от времето на Никита Хрушчов и Леонид Брежнев. Те вървят ръка за ръка защото идеологията им е една и съща. И Русия и Китай имат общ враг Кравария

20

Анонимен

преди 2 години

24 разбраха се Китай да не си взема още тайван, първо янките трябва да имат време да избягат

19

Анонимен

преди 2 години

путин е просто жалък *** пред Китай. Китай скоро ще му надуят шушоните.

18

Анонимен

преди 2 години

Китайците са предпазливи хора, опипаха почвата и видеха, че не си заслужава да рискуват, бай Ердо също даде назаден, остава им Индия, ама ги знаем какви воини са ромите :)))

17

До16

преди 2 години

Съвременната реалност е,суровините са по важни от робите!Когато присвоиш суровините(Русия)ще ти бъдат и необходими роби(Китай)които да произвеждат принадена стойност!

16

Анонимен

преди 2 години

След като външните министри на Китай и САЩ са си поговорили за Русия 5 часа, сигурен съм че все нещо са се разбрали. И Китай знаят, че Русия вече няма бъдеще.

15

Гост

преди 2 години

Година е 2025. Цена на китайски автомобил в България: 30.000 евро. Цена на същия китайски автомобил в русия: 100.000 евро. Цена на барел нефт на свободния пазар: 80 долара. Цена на барел руски нефт към Китай: 20 долара. Така работи монополът. Цъкайте ми минусите. А след няколко години ще видите. То с нефтът и сега се вижда, а монополът още не е пълен.

14

?

преди 2 години

Китай имат повече учени от САЩ вече. 300 милиона китайци живеят с доходите на средностатистическия германец. Бедността на практика в страната е занулена.

13

Германец

преди 2 години

Мечо Пух ще му го вкара на Вова до сливиците :)

12

Анонимен

преди 2 години

Китай ще налеят 1.4 трилиона в разработка на собствени Risc-V процесори.***цпу-тата им са пълна трагедия. нямат необходимата технология за да произвеждат процесори. само с бълване на имитации и фалшификати не става.

11

Анонимен

преди 2 години

Пропагандна статия, няма ща нищо общо с реалността

10

Жалък опит

преди 2 години

за обективна журналистика и задълбочен анализ!Поредна статия - пълнеж, просто за запълване на сайта,смисъла е пълна каша - този казал, онзи рекъл,трети си мислил, четвърти не го разбрал. Много по-смислени се оказаха коментарите под това... нещо.

9

Анонимен

преди 2 години

Лудостта на запада - няма кураж да погледне реалността в очите защото не му харесва. Затова се самоубеждава в истинноста на мокрите си сънища.