33

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Зеленков, войната ще свърши тогава, когато господарите ти отвъд океана решат, че вече не си им нужен...

32

Зелен Демократ

преди 2 години

Мъничкото ни зелено на бели ивици друсалче разсмива ни непрекъснато, затова си го и обичаме. "Войната" ще свърши, когато плебса е заврян там където му е мястото- в ъгъла на Новия Феодало-технологичен Глобалистки Рай!

31

Стана ли ви ясно

преди 2 години

Русофилите, голямото раздаване дойде и лабаво няма да има! Снишаването тоя път няма да помогне. Сега ще се види кой от къде е и за къде е.Между другото Рейгън е бил актьор, но разкости СССР.

30

Анонимен

преди 2 години

Трудно се връща взетото, но всичко отиде твърде далече за да има друг изход... Руснаците ще си платят с лихвите за това, което направиха.

29

Анонимен

преди 2 години

Верно тоя не го ли е срам да излиза и да говори такива глупости? Продаде си народа за американската кауза и сега е големия реваншист. Да му го набият на 300 ката му пожелавам!

28

Накрая ще им останат

преди 2 години

само две дерета и два хълма в Галиция та там да си изградят четвъртия Райх и да съживяват Хитлер-а

27

Ти да видиш

преди 2 години

Украйнския Рачков с нова тирада

26

анонимен

преди 2 години

всичко ще свърши като унищожат тия фашистки плъхове в азов - те вече са обградени в катакомбите

25

Анонимен

преди 2 години

Нищожество. Срам за тебе.

24

Анонимен

преди 2 години

С Крим ще бъде трудно връщането...Путин няма да го даде лесно. Но ако се проведе референдум, резултатът 100% ще е в полза на Украйна.

23

Анонимен

преди 2 години

Зеля, ти продължаваш, да убиваш сънародниците си, всеки ден, умират украинци от вашите бомби. Вчера осакатени азовци, се обърнаха срещу теб, като казаха, че в Азовстал, не им оказваш никаква подкрепа. Просто си ги употребил,за каузата на Америка.

22

Украйна е страна

преди 2 години

съставена от много етноси с голям процент Рускоговорящо население, може би близо 50%. Има и около 500,000 етнически Българи, също така Гърци Поляци и тн. В такава ситуация да възприемеш нацистката доктрина и да стартираш репресии на етническа основа е равносилно на политическо самоубийство. Е, на това сме свидетели в момента. Но този процвс стартира преди десетилетие щедро спонсориран от ФАЩ

21

Анонимен

преди 2 години

Какъв фарс. Народа му умре, оня цирика. Егсти лицемерието!

20

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха наркобароните и американските коридори за доставка, това нямаше да се случи.

19

Анонимен

преди 2 години

Като свърши войната Украйна ще връща парите за поръчаните оръжия - използваните и взривените.Досега колко милиарда станаха?Тоя си мисли че като се снима с лидерчета и звезди вечно ще е на върха.Абе къде е Тимошенко и тя беше звезда но стана непотребна и я обвиниха в корупция...

18

Смех

преди 2 години

Дори и да победите, южните сланяни ще стоим далеч от нацисти като вас украинците. Заради вас и ние мизеруваме. Великите герои, без западната помощ щяхте вече да сте загубили. С чужди пари, оръжие и безсмислено жертване на мъже никакви герои не сте. А шайка нацистки сектанти. С това ваше слава кока.ина го потвърждавате.

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя досадник отново е сънувал розови слончета

16

Анонимен

преди 2 години

Голям далавераджия излезе. Изтъргува хиляди животи за нищо. Нищожество.

15

Когато 8 години

преди 2 години

бомбиш децата в регион от собствената си страна. Граждани на собствената ти страна. Спреш им пенсиите, забраниш им езика. После да твърдиш че въпросния регион си бил ТВОЙ граничи малко с шизофренистично разстройство. Така че какво точно ще си връща тоя?

14

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало Украйна ще се закрива и няма да съществува, горките хора закъсаха го с дрогите и фашагите около Зеленски!