91

Анонимен

преди 2 години

Херо Мустафа да бъде обявена за персона нон-грата! Подобна брутална намеса във вътрешните работи на суверенна държава не са си позволявали дори и в банановите републики на Латинска Америка! Не познавам никой който да е гласувал за харварските недоразумения! Да не говорим че те не излязоха нито веднъж на диспут пред медиите и никой не знае каква е програмата им освен че ще направят ваксинацията с Пфайзер задължителна за държаните служители и ще пуснат безусловно Северна Македония в ЕС!

90

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ утече завинаги в канала!!Йес уи кен!

89

Кирил

преди 2 години

Кирил е човек със западно мислене и знае английски, Кирил ще ни въведе западен капитализъм и ще проключим най-после с комунизма. Кирил ще спре комунистическите ТЕЦове и АЕЦове и ще точим безплатно ток от солракта на покрива и от вятърните електроценрали и ще караме електричекси коли и ще живеем в чиста и запасена природа. Аз много се радвам че Кирил спечели!

88

Анонимен

преди 2 години

Най убавото е че педераасаа Хаджигеноф с педи наклонности и защита го няма.

87

Асан

преди 2 години

Бегестан - първа свободна Анархистка република.... 0% кражби щот няма бирници :)))

86

До ГЕРБ

преди 2 години

Не се обяснявайте, ами започвайте да броите хартиения вот.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "ГЕРБ-СДС, лузърите на годината с З поредни загуби." Лузърите на годината са българските граждани, които от 6 месеца "опитват" от манджата на ДС и ги чака още много време с нея. Особено ако Фигуранта спечели президентския вот. Оттук нататък следва СТРЪМНО надолу.

84

Чорапа

преди 2 години

ПОооооообеееееедаааааааа свърши най корумпираното и крадливо управление

83

Анонимен

преди 2 години

Герб никога не купува гласове, машините виновни

82

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов по БНТ каза, че очаква правителство без ГРОБ и ДПС.

81

Анонимен

преди 2 години

Днеска е Панахидата на ГЕРБ.Никога повече!

80

Анонимен

преди 2 години

За гроб ли ревете бе!*** той умрял ***!

79

Анонимен

преди 2 години

Готови ли сте да ПЛАЩАТЕ по вече ДАНЪЦИ??? ИСКАТЕ ПРОМЯНА.

78

Анализатор

преди 2 години

Това ПППП е невъзможно без яка подпирачка отнякъде.За 3 месеца бум не може.И да гледаш Киро и Асен как ходят по градовете и ги слушат 30 човека показва едно това е лъжа .

77

Празник

преди 2 години

ДНЕС Е ПРАЗНИК!

76

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Много хора не знаеха посланията на Възраждане ,не им се даваше трибуна и се говореха лъжи за тях .Момента е преломен защото вече ще се чуват от най-висока трибуна ,а техните послания са това което иска масата от народа ,а това са хората който бяха окрадени последните 30 години ,те са за дълбоки реформи и преобразуване на редица сфери ,референдуми и прочие ,промяна на системата и преразглеждане на неизгодни договори ,какво по --патриотично и достойно ?

75

Гиб Мелсън

преди 2 години

Аз съм доволен от резултатите. Честито първо място на Кирил и Асен! Винету пак втори. Ще свиква. Радвам се и за Възраждане, че влизат в парламента. Относно президентските избори много силно впечатление прави, че дори смахнатите индианци на Винету не са харесали Герджика, защото за Винету има повече проценти отколкото за Герджика. Наздраве!

74

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха Чакат те МНОГО тежки разочарования. ДС първо ще те направи беден, а ако се съпротивляваш, и други неща ще ти се случват. Ще ти оставят само възможността да ревеш по форумите, защото не им пречиш да те грабят.

73

Анонимен

преди 2 години

В другите избори с машини и аз влизам в борбата за единствен кандидат - Бог на всички българи! С Хамериканска благословия, разбира се! Нема такова куку да се борят срещу неморални и крадливи, като гласуват за други неморални и по-крадливи!

72

Асан

преди 2 години

Първи са анархистите със 75%... Втори е Киро бригадиро с 25%от25%=6,25% :)))