82

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Сещайте се защо, ваксърски скaпаняци!" Щото нямаш никакви социални дейности и си свел риска от хващане на "нещо" до минимум. Ако живееш във вакуум съвсем нищо няма да можеш да хванеш.

81

Анонимен

преди 2 години

ПП - пълен провал

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 А докато ти си драскаш глупости, аз миналата седмица бях в Париж. Живота тече на ПЪЛНИ ОБОРОТИ, кафенета, музеи, ресторанти, зали ПЪЛНИ. Хората си живеят живота и не значт за "тероризма", който ***-ьо от село Байоуене бълнува, докато се крие в маалата.

79

Анонимен

преди 2 години

кой нема зелен сертификат, нема да може да влиза в данъчните служби и да си подава декларация, съответно данъчните нема да могат да го навестяват за данъчни ревизии, звучи яко а :))))))

78

Анонимен

преди 2 години

Това са политически мерки, не здравни...

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Общо благо няма" Да, за някой асоциялен тип като антиваксъра, със сигурност такова нещо "няма". Това обаче не е така за нормалния човек.

76

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден по стотина българи си умират от вируса заради фуражката и кирчовците около него. В Италия и Испания общо на ден умират по 30 човека, а в България по 100. Освен това преди малко съобщиха, че взетите проби в Черно море в района на кораба на фураж су има 3 ПЪТИ превешаване на нормата и има разлив на азотни торофе и нефтопродукти.Еко катастрофа, политическа нестабилност, здравен апокалипсис с препълнени болници и скоро и без парно на петторни цени.Промяната продължава

75

Анонимен

преди 2 години

Ле ле колко много болни от липса *** мозък, поврче от де би ли те!

74

Анонимен

преди 2 години

Започнат ли тероа и ограниченията това никога няма да спре,и ще важи и за ваксинираните,не вярвайте,че ще имате права. В Австралия където тернират вече 5 месеца,са им съобщили по тв,че новия световен ред е настъпил,тотален терор,ваксини,тестове,полицейски произвол и насилие,нямат право да пътуват дори вътре в страната без разрешение,а за разрешение има моного луди изисквания...живот в концлагер това е плава им.

73

Анонимен

преди 2 години

До 87 Кой вирус?

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 "Тогава искате , не искате ще започнем да ви трепаме по улиците" Вие и сега го правите с агитацията си, с която успявате да излъжете хора да не се ваксинират, а в последствие някои от тях и умират от вируса. Вие сте отговорни за смъртта на тези българи, за които четете в тези статии.

71

Анонимен

преди 2 години

Ди 81 Общо благо няма, *** ти е срала в мозъка! Да живее здравния фашизъм, хайл медицин!

70

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат значи на фризьор и кафе със сертификат ,както е в брацка Германия абе вие луди ли сте, ЕС напролет ще банкрутира.

69

Анонимен

преди 2 години

до #78 Тогава искате , не искате ще започнем да ви трепаме по улиците . Демокрацията не е диктатура ...

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 "Владимир Путин забрани да принуждават руснаците да се ваксинират и да ги уволняват за отказ от ваксинация." Това е нагла лъжа. В Русия военни, полиция и пр. са задължително ваксинирани. Останалите просто биват пускани в безсрочен неплатен отпуск, ако откажат, което е раавнозначно на уволнение, а в градовете за да участваш в нормалния живот се изисква КюАр код.

67

Анонимен

преди 2 години

В нормалните демократични страни отдавна има ковид сертификати и се въвежда задължителна ваксинация. Само глyпаците не могат да разберат, че задължителната ваксинация е неотменна част от демокрацията.

66

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин забрани да принуждават руснаците да се ваксинират и да ги уволняват за отказ от ваксинация. "Задачата на властта е да разяснява ползата от правилния избор, а не да принуждава хората да се ваксинират. Никой не може да бъде уволнен от работа заради отказ от ваксинация".

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "Демокрацията не означава свободия." Неграмотниците бъркат "демокрация" с "анархия", а е точно обратното, колкото по-демократичн е една държава, толкова по-силни механизми за запазване на общото благо има.

64

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Бях съпричастен към бедняците, като се сложих и аз с тях редом. А аз впрочем съм преболедувал вируса. Това знаеш ли какво означава? Че съм даже над богаташите!" Кого заблуждаваш? Между другото, леко си се пообъркал, къде си спрямо богатите. :)))

63

Анонимен

преди 2 години

Денков, не философствай, ами пускай със заповед отгоре учениците онлайн! Болните са много, но никой нищо не прави. Родителите се скатават и не се тестват официално - нито себе си, нито децата. Това е жив геноцид. И е подсъдно ! Пуснете проверки по училищата, за да се види как се провеждат школи присъствено, смесено, как не се карантинират класове, въпреки болните. Нито РЗИ, нито директори си вършат работата.