36

Анонимен

преди 3 години

Позиционирана реклама!

35

Анонимен

преди 3 години

Кфоооо 1 да са въксинирам ! айсиктир бе

34

Анонимен

преди 3 години

Според руските учени и в Русия няма всички да си поставят ваксина. Учените разчитат на 51-52% от населението. Смятат,че ако такъв процент се ваксинират, епидемията ще утихне.Едната причина за скептицизъм у българите е,че не са сигурни в безопасността й , понеже се изследва в много кратки срокове.В същото време хората с удоволствие гледат филми, в които някой ,,Джеймс Бонд,, се заразява с нещо смъртоносно и за часове след това учените му предоставят новосъздаден антидот.

33

и аз няма

преди 3 години

Ама не е заради конспирациите. Почнаха да правят ваксините през април. Почнаха клинични тестове през Септември. За 5 месеца изплюха нещо там и сега без да знаят какви са дългосрочните странични ефекти искат да го набият на всички. През 76-та в щатите избързват така с ваксина за свински грип, после 1 на 100 000 има сериозни увреждания на нервната система - синдром на Гилиан-Бар. 2010 H1N1 ваксини от турция върнахме 2млн бр защото имаше в тях бактерии Е-коли дето инжектираха на бебета!

32

АНКЕТА

преди 3 години

Аз съм нормален и разумен човек и няма да се ваксинирам (+)Аз съм джендъротрол либераст и ще се ваксинирам два пъти(-)

31

баб0 мар0

преди 3 години

и теП те споменават в статията....

30

Красимир

преди 3 години

Какви консипрации при условие, че другите ваксини които не са разработвани под натиск и се "чистят" непрекъснато, за да станат по-безопасни дават не малък процент странични ефекти, представям си нещо, което се прави набързо, за да запушва дупки, какви евентуални проблеми може да създаде ... И мен не ме бройте в първите няколко години :)

29

Анонимен

преди 3 години

Както някой по напреде писа, Боко е нашия списък с наказания, всичко видяхме и изтърпяхме. Дано *** ни прости скоро и боковата чума изчезне

28

sss

преди 3 години

и щом производителите на ваксини не поемат отговорност за продукта си за, тоя доц. това е ОК? Той не знае ли че ваксините се изпитват с ГОДИНИ? Нали твърдят ,че вируса мутирал??? Ако имало малко случаи -били се справили с мерките, а при много случаи -хората не спазали мерките... хаха !

27

Додо

преди 3 години

Хаха! Вероятно около 80% никога няма да си сложат ваксина. Уви, има едни около 20% от популацията, които са с прекалено ниско IQ, за да могат да мислят критично за себе си, затова правят това, което им се каже да правят по телевизията и другите медии.

26

Анонимен

преди 3 години

Не бе, всъщност много даже вярваме в науката и като науката казва, че е несериозно да се направи ваксина за 1 година, също вярваме! Така че сори. Ще чакаме по-добри разработки.

25

до 2 Анонимен

преди 3 години

ами такива като теб умни и красиви да напишат едно-две съветчета, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, засега чета само критики, така не се прави и онака не се прави, сигурно единствената мярка която въприемате е РОТ ФРОНТ

24

АнонимеН

преди 3 години

ДО ИДВАНЕТО НА ВАКСИНАТА КОГАТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА :DТРЯБВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДА СЕ ПОСТАВЯТ ПОД ПЪЛНА КАРАНТИНА!!!НА ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ ДО ВТОРО НАРЕЖДАНЕ :D НЕ САМО ДА ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС А ЦЕЛОДНЕВЕН ЧАС ОТ 00:00 ЧАСА ДО 23:58 ЧАСА ДА Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ИЗЛИЗА ОТ ДОМОВЕТЕ!!!В СЛУЧАЙ НА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ТОЙ МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ И ДА СЕ ИЗХОДИ ПРЕЗ ТЕРАСАТА ИЛИ ПРОЗОРЕЦА И ТАКА НЯМА ДА ИМА НУЖДА СА СЕ ИЗЛИЗА ОТ ДОМА!

23

Джонсън

преди 3 години

До ВасилНАП мутрите следят вече от години кой какво купува за дребните мушички , големите бръмбари ги пропускат даже и крадът ДДС милиарди

22

Анонимен

преди 3 години

Ние сме българи и сме прости защото 75 години ни обясняват, че сме славяни, затова сме прости!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Де е вярно, сигурно сме поне двойно повече!

20

Анонимен

преди 3 години

Ако това се случи ваксината .........А ако не се случи........а се случи с мозъка ти........а ако любовника ти си намери друг любовник......много са възможностите каскет.

19

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинирам срещу безобиден вирус !!!????Меко казано лудост

18

Анонимен

преди 3 години

Не са 37, 67 са. А докато доизкусурят ваксината ще станем 97. Ние сме българи и затова не сме прости.

17

баба мара

преди 3 години

няма създадена ваксина за 6 месеца още повече американска не стига че янкитепуснаха вируса ами сега да им купуваме ваксината и нямаме право да ги съдим акосе появят странични неблагополучия хаиде стига вече само бизнес и пари няма да сеимунизирам