70

Жо

преди 4 години

Полицията е открила в градинката и АТОМНА БОМБА, маскирана като тенджера с телешко-варено.Тенджерата е изпратена за изследване със служебен бус и охрана, но по пътя към лабораторията телешкото-варено мистериозно е изчезнало.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонименне бързай да отиваш работи си ,че несе знае до довечера дали ще са там както е тръгнало :)Явно са променили схемата на плащане - оставаш до края взимаш парите - не оставаш до края взимаш *** :)

68

Анонимен

преди 4 години

Къде е Баце? Отново никакъв го няма. Само се подава изненадващо от екзотични места като Петръч и пак се покрива. Голям партизанин излезе

67

2луп

преди 4 години

Този с водния пистолет направо по бързата процедура и му дайте 10 години каторга за това, че носи детска играчка. Хвала на мюлюцюнерите

66

Анонимен

преди 4 години

До Диана 56 тоест Борисов и хората му не са проспали нищо покрай Божков , а са си работели заедно Ама в един момент се скараха , или каквото е станало там , и резултът се вижда така и е с останалите опандизени от Борисов - довчера дружки , днес вече - не ще видим , дали е има някаква присъда срещу някого от тях

65

Анонимен

преди 4 години

До 71Питай първо жена си дали може да идеш на площада:))))))))))))))))

64

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам в добрите намерения на протестиращите заради ей тази из-мет, дето търси повод да се сбие с някой.Но всички те са едно цяло, защото вървят рамо до рамо.Не желая даме управлява тази пап-лач.Импийчмънт !

63

Анонимен

преди 4 години

След работа отивам. Там е мястото на свободните хора.

62

Анонимен

преди 4 години

А за човека, който са арестували защото носел воден пистолет защо не пишете? Задържан е за 24 часа за притежание на воден пистолет

61

Анонимен

преди 4 години

До Диана 56 Сега , ако обясниш , как борисов проспа възхода на Божков , при условие че му гласуваше закони, които да са в унисон с бизнес интересите му .Как Борисов , горанов и десетките служби по веригата проспаха неплащането на 700 млн лева данъци за 5 години . От фирма , която има оборот от няколко милиарда Как Прокуратура и компания е проспала , че Божков е извършвал престъпления , а се събудиха един ден и хоп - 18 обвинения и не на последно място - защо го оставиха да напусне БГ ?

60

Анонимен

преди 4 години

Абе те полицаите са повече от революционерите бре:)))))))))))))))))))))))).Толкова не успяха да докарате още един автобус хора да закръглите бройката на 1200 човека:)))))))))))))Интересно по колко има плащат на тия да се разхождат по площада. Че и Къци Вапцаров бил там. Е то верно че само бездарници са там. Да го разсмее като им разкаже един виц:)))))))))))))

59

Диана

преди 4 години

До избирателПолицията бие някой, който престъпва законите, престъпва правата на всички нас, който се бие с полицията най-често...По принцип, тя не трябва да бие, а да арестува престъпилите закона - нека законът ги бие! Но защото у нас няма закон явно, налага се полицията да ги усмирява по този начин...или може би полицаите ни нямат много опит с такива демонстранти...Важното е, че не трябва да се подкрепя нито морално дори този протест на шантажа и манипулацията! БСП лъжат и народа за свои цели!

58

Анонимен

преди 4 години

Протестиращите пак искат кръв. Този протест не изразява волята и на 1% от хората. Всяка вечер минавам по работа през Орлов мост. Има 15 човека, които можеш да сбъркаш с пешеходци.

57

Анонимен

преди 4 години

Борисич при такива народни въстания може да изкара още 100 мандата .

56

Анонимен

преди 4 години

#оставка

55

Анонимен

преди 4 години

Айде бе, без бой цирка не е интересен! Сбийте се малко че съм си включил телевизора и съм купил 2 кила пуканки.

54

избирател

преди 4 години

до ДианаДе е Ямбол,де е Стамбул бе моето момиче?Но да оставим Лукашенко!Ти за едни фалшиви наше бюлетини ,не си ли чувала?!Мисля бяха 600 000 броя...За мъртви души доказани и дописани в избирателните списъци не си ли чувала?!Жалко!!!А си на ясно с Лукашемковите дела...

53

Анонимен

преди 4 години

Тея Влики Народни Въстания май ще се проточат като сапунен сериал. "2030 година. Бойко все още управлява. Велико Народно Въстание 2354 е насрочено за утре. "

52

Анонимен

преди 4 години

Да не би в тубата да е имало цветна вода от ВиК мрежата на доволни граждани

51

Калеко Алеко

преди 4 години

Като гледам на протеста май има само полицаи, даже и тези от партия "Възраждане" май са се изнесли нанякъде, сигурно са заминали за яз.Копринка да горят ритуално знамето на ЕС, както повелява традицията им ... !!!