34

Ф.С.В.

преди 4 години

Да Ви обясня за маските понеже разсъждавате елементарно -Борисов се изфука че ще изнася маски и т.н. в чужбина защото имало голям дефицит- Много частни цехове се юрнаха да шият маски с цел бърза печалба -НО ПРОПУСНАХА ЕДНО НЕЩО -ЧЕ МАСКИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ЗДРАВНИТЕ СТАНДАРТИ! И СЕГА РЕШИХА ДА ПРИНУДЯТ НАС ДА ИМ КУПУВАМЕ ПАРЦАЛЧЕТАТА!!!

33

Люлин

преди 4 години

Искам маски на всякъде да се слагат хора, като в Китай...нямаш маска слагай шал, ***, каквото искаш само да спреш своите слюнки и вируси....като няма маска да има глоба 20 лв. Иначе няма край на мерките и ще сидим дружно без работа и пари. Адиос.

32

Анонимен

преди 4 години

Генералски, току що ви гледам по ТВ и наистина съм възхитен как избърсахте очилата си с маската! Много неща ми се изясниха вече....

31

Анонимен

преди 4 години

Вече разбрахме каква е далаверата. Като пазаруваме маски ще финансираме бг предприятията.

30

Пенсионер

преди 4 години

До Сик 7 Къде ги видя тези 10 милиарда ? Става въпрос за 1 милиард. Ах ти лъж.ец такъв !

29

Кой бе?

преди 4 години

Кой щеше да се бори със спекулата бе? Преди месец-маските по 16 стотинки, днес генерала ни успокои ,че в аптеката дето той живеел имало маски,спокойно-само по 3,50 лв!!!Колко процента увеличение е това,това не е ли спекула? Айде да посмятаме-на ден по 1 маска за примерно 1 млн души-печалбана ден3 милиона и 200 хиляди минимум!!!!Ашколсун!

28

Анонимен

преди 4 години

Охо, ама те без маски ли бяха пак? Каскетурата спи ли?

27

Я па ти..

преди 4 години

До учен 5 Ти па руснаците ли намери да ни даваш за пример ?

26

Анонимен

преди 4 години

АУди а4 97-*** на " 197 000" РЕАЛНИ! Предполагам е "нов внос", и автоджамбазите са рязали дървото пред гаража на баба германка, щото от 98ма не я е изкарвала! Качваш се и слизаш!

25

Анонимен

преди 4 години

Те в Китай дезинфекцират и по няколко пъти на ден, но у нас още спазват традицията да вдигат прахоляка с метла. Случайно изхвърленото и оплодило се балканско семе, от което произлизат управляващите не го интересува народа. Не мисли, че ако ги няма работещите няма да има постъпления в бюджета за тяхната издръжка.За елита депутатите, Юрданка и още куп п***разити има маски с филтър n95 и дезинфекция на сградите им по няколко пъти , въпреки че те не са в близък контакт с почти никой.

24

Анонимен

преди 4 години

Долу шайката на Мутрата!

23

Анонимен

преди 4 години

Последно за Великден какво рече гологлавото дЖенерал ще има ли струпвания около църквите и колко ще е глобата или тя се отнася само, ако се разхождаш САМ???

22

Седларов

преди 4 години

Другарю Мутафчийски, какви икономически щети търпите вие при положение, че сте на държавнна заплата? На чужд гръб и 100 тояги са малко. Това правите вие.

21

до 21

преди 4 години

От 1997 година до сега са изминали 23 години, аудито ти е станало на поничка.Давам 200 лева.

20

тодор

преди 4 години

В България да си домашен любимец е предимство.Децата ,а и ние възрастните може ли да минем за домашни любимци???Майка на 86 г.синът и е в болница в областен град .Населеното место в което живеят в момента няма абсулютно никакъв превоз до областния град.Синът го изписват как да бъде прибран .Бюджета на семейството майка и сина и е 500лв.на месец ?Близки с превозни средства нямат!!!

19

Dupe_i_gashti@abv.bg

преди 4 години

ПРОДАВАМ АУДИ А4, 97 ГОДИНА, 197000 КМ, РЕАЛНИ! СЯДАШ И КАРАШ! 3200 ЛЕВА!ТРЯБВАТ МИ ПАРИ ЗА ГЛОБАТА! ПОВЕЧЕ ИНФО НА МЕЙЛА! МОЖЕ ЛЕК КОМЕНТАР!

18

по френски

преди 4 години

До Тръба Ще хвърчат перуки скоро!

17

конспиратори фалшиви

преди 4 години

До Спрете този ЦИРКУдължавате се годините за власт и заразата няма да има край? Аман от номера на БКПКой вече вярвя няа комунистическата компроментирана партия - ККП?

16

Анонимен

преди 4 години

"От заболелите 57% са мАже, 43% са жените." леле леле ...Днес.бг буквар искате ли ?

15

кол

преди 4 години

От заболелите 57% са мажемайко мила... неграмотна журналистическа ***