39

до чиче

преди 4 години

първият заразен в Китай, никога не е стъпвал на пазара в Ухан - факт, който дори Китай признава и който беше потвърден от делегацията на СЗО. така, че с тази теория мит за пазара - до тук. Плюс Китай има такива пазари от 5 000 години и проблеми до сега за хилядолетия - нямаше!!

38

Вируст мутант

преди 4 години

за коронавируса се знае от много време просто сега се завърна с пълна сила и с мутация. Има 4 5 вида коронавируси така че ще изчезне след време но може да се върне пак след мутация

37

Анонимен

преди 4 години

Пак започнаха конспирациите. Никой няма сметка от този вирус. Нито има война или някакъв конфликт, че да се използва, а и както каза експерта, той не действа бързо и расово селективно.

36

чиче

преди 4 години

Ако някой си направи труда да види и да прочете какви диви животни се продават и се колят на място по тия пазари,едва ли ще му е до конспирации.Това само за среднонтелигентните-другите са неспасяеми.

35

Анонимен

преди 4 години

Все ми се струва, че китайците го пуснаха, за да предотвратят майдана, а и демонстрациите спряха и се превърнаха на опашки за тоалетна хартия.

34

мислещ

преди 4 години

ако не беше Китайско Биологично Оръжие, то Китай щеше да пусне във Военната Лаборатория в Ухан делегация инспектори от Световната Организация за Забрана на Химическото и БиоЛогическо Оръжие, но група немислещи тр0ли на заплати при Си Дзинпин пишат пр0стотии. Така, ако бяха невинни, поне малко щяха да си изчистят името.

33

Анонимен

преди 4 години

Да, категорично.Интересни са разпределението на заболели и смъртни случай, на местата от където вероятно е пуснат, спрямо местата за които е доказано донесен от вече заразен.Проследяването на т. н. Нулев пациент или липсата му показва много. Вируса се разпространява по въздушно капков път.

32

Бау

преди 4 години

До 32в Русия има 12 активни. Били са 15 , 3ма са излекувани... За Северна Корея ако очакваш да си кажат ... си бая зле :D

31

Анонимен

преди 4 години

КУрона вируса е създаден в лаборатория и няма нищо общо с природните вируси. Досега този вирус нее срещан и нито една лаборатория по света неможе да му се противопостави с лекарство. По интересното е чее сътворен така че да не засяга децата. Толкова народ се заразиха а няма нито едно дете заразено. Как мислите дали някой не го изпусна по случайност и невнимание и сега се снишава да отмине бурята.

30

СунТце

преди 4 години

Излеждаше че уж краварите искаха да ударят Китай...но нищо не е така както изглежда:сега китайците са добре, а зап. държави се срутват.

29

Да

преди 4 години

Няма нито в северна корея, нито в русия, нито във венецуела. Май само тези страни не допуснаха коронавирус. Това е защото имат мъдри началници, а не като джендърите в европа.

28

Анонимен

преди 4 години

Иран също е вън от класацията, защото не пият.

27

Анонимен

преди 4 години

Този вирус със сигурност Е биологично оръжие. :-) Никой не може да ме убеди в обратното.

26

До 17

преди 4 години

Обаче смъртността е в най-песимичния вариант 5% средно на планетата (не ми давай данни от Италия моля понеже те не са се организирали още а и са с много възрастно население, или Иран които също са зле) Не отговаря на дефиницията от статията да има смъртност 60% от заразените. Не е биологично оръжие а е мутация

25

черна смърт

преди 4 години

Никой вирус не издържа много време. На времето също имаше черна смърт и това не беше биологично оръжие. А за коронавируса незнам дали е биологично но едно знам че не е толкова лош като черната смърт и ще си отиде някой ден и този вирус така че спокойно

24

Икономическо

преди 4 години

...Всъщност зависи каква е целта, която се преследва....Вирусът не е сигурно оръжие, защото много често мутира и не е смъртоносен >60%.Но икномическата криза ще бъде смъртоносна.БГ е сейф, защото няма икономика.

23

Маняк -конспиролог

преди 4 години

Земята е плоска,Анунаките и рептилите ни командват ,Путин е безсмъртен ,А Бойко прави ибрици на Ердоганя

22

Анонимен

преди 4 години

глупоста е по опасно заболяване от вирусната епидемия

21

Корона вирус

преди 4 години

Да появих се в Прилеп. За съжаление ме изядоха и заразих 50000 човека. Хора спите ти, ? от далеч се вижда че е пуснат от високо и отиде надълбоко. Жалко за всички които си отидоха заради него, жалко . А защо някой не направи статистика колко хора си отиват от катастрофи, за гладните в Африка.. Бог да ни пази.

20

Ром"с

преди 4 години

Вируса не е създаден искуствен,той е естествен вирус.А този какво треса ,че чумата през миналите векове е била биологическо оръжие ли ?В Русия има заразени,както и в САЩ и то не малко ,а и вече има и по Южна Америка. Япония също е доста пострадала,но засега има "занавеса" за там-лятото е Олимпиадата .