47

българина

преди 5 години

америка срещу България финансира вече 30 г българите да емигрират, българките да правят кариера щото така е модерно според ообщество, а *** да се плодят. благодарете на сащ и юдеите!

46

Ф.С.В.

преди 5 години

До 38 - Филмът С Тодор Колев - Господин за един ден - гледал ли си ?? -ами за това българите не раждат деца -- защото не искат да произвеждат сиромаси и роби на КАПИТАЛИСТИТЕСиромаха няма смисъл да прави деца - той себе си не може да изгледа- в БГ работещите бедни са такива- понеже са умни - Те не искат да стигнат до деня в който тяхното дете да ходи с дрипи на училище и да няма пари за една баничка и да попита родителите си --ЗАЩО ?? !!

45

Анонимен

преди 5 години

Ако изчезнем, значи така е било писано... И да се мятаме като риби на сухо, вече е късно. Грешката тръгва още от нашите баби и дядовци, с ниската раждаемост.

44

Maйка

преди 5 години

Не е въпрос на предпочитания, а на оцеляване! Вие ми кажете, колко са фирмите (независимо от бранша), които мило и драго дават за служителки - майки на едно или две деца? Истината е, че родният работодател иска млади, образовани, непретенциозни и НЕ ангажирани със семейство жени.

43

Ивана

преди 5 години

Мен не ме интересува Кариерата, но вече няма свестни мъже. Това е проблемът.

42

Ханс

преди 5 години

Имаме раждаемост като германците. Какво се оплаквате? И вие сте без деца ама казвате "дайте да дадем". Мишки анонимни.

41

Анонимен

преди 5 години

Каква кариера бре..къде?!Цинични сте с тези статии,сипвайте сол в раната на тоя агонизиращ народ.Нормален човек няма да иска за детето си да е обречено на борба за оцеляване.

40

привет от Германия

преди 5 години

Абе добре , че поне ромите и туците съдават поколение ! В противен случай 80 % от населението щяха да са пенсионери !

39

Истината боли

преди 5 години

Освен,че не ражда я и мързи да ражда принцеси всичките чакат само богаташа по дискотеките да го излъжат.Пушат от 14 годишни по дискотеките и когато излъжат/намерят някой мъж пада едно *** мъка мъка ''тръбите'' им изпушени немогат да заченат а камо ли да родят 50% от всички раждания са със секцио.Трагедията е пълна.

38

Анонимен

преди 5 години

На някои места като Китай примерно гледат да ограничат раждането и ако имаш повече от едно дете, държавата отказва всякакъв вид помощи за него. В Япония е обратното, понеже са алчни капиталисти са забравили да се множат и сега държава ги награждава финансово като го правят. Различни приоритети едно и също време. Къде е златната среда? И под какъв строй най важното!

37

Тарикат е

преди 5 години

Бай ***!Не се сеща, че ако има две деца, в най-добрия случай българите оставаме същата бройка. И то ако някое от децата не се разболее и почине или не претърпи инцидент. Пра-баба ми е имала единадесет деца. Едно е застреляно от пиян жандармерист, едно е починало от болест, но сред останалите девет има професор по право, адвокат, хотелиер в Швейцайрия, хотелиер у нас, медицинска сестра и т.н. Тогава да не им е било по-лесно? От 1917 до 1944 г.?С по две деца държава не се прави.

36

Симеонов

преди 5 години

Българката ще почне да ражда когато и последната червена бабичка си отиде.

35

21

преди 5 години

На запад не раждат от разглезеност, а тук от несигурност, така че крайния резултат е един, но причините са различни, аналогия няма.

34

Анонимен

преди 5 години

До До 18Средната работна заплата в София е 1260 лева.Значи средностатистическо софийско семейство получава общо 2500 лева.Ти говориш за два пъти повече.По тази логика в София трябва да се раждат по 1000 деца на година.

33

До 22

преди 5 години

Ти тези пари ги нямаш за нищо. 2, 5, 7, 10 000 лева. Спри се малко, и други живеем в София пък и имаме деца.

32

Анонимен

преди 5 години

Закриваи

31

Жеко

преди 5 години

Нямат време жените да раждат защото са заети да цъкат на смартфона. Без мъж може, но без смартфон не може.

30

!!!!!!!!!

преди 5 години

Българина и балгарката са масово убивани и подложени на геноцид за сметка на всяка друга малцинствена група която е стимулирана да ражда без пари, без да работи, без никакъв принос към общество и държава ! Това е политиката на ЕС, САЩ и НПОтата им !

29

Снахата

преди 5 години

Българката РаЖда, но не в България. Снахата има 4 деца, но живеят в Ирландия и парите им стигат, а там и наемите не са толкова високи, колкото в други части на острова. Тук с тази 560/480 лева минимална чиста заплата, ще отидат парите само за едно бебе да му купуш бебешки храни, памперси, мазила, кърпички, бебешко олио, шишета, ританки, лигавник и още много консумативи, а всичко струва пари, без пари как се гледат деца.

28

До 18

преди 5 години

Ти отглеждай 20 деца ако искаш с 2000 лв аз ти казвам за да имат живот са нужни поне 5000 за двама за 1 човек под наем в София за храна и сметки отиват 2000 лв а ако има и жена и дете отиват 5000 лв на село ако живее може и да стигнат 2000 лв