33

Професор

преди 6 години

До Пфу!Точно!!!

32

смях до 31

преди 6 години

Отговори на тоя въпрос сам. След като са правили ремонт и са взели десетки милиони, за уж лампова техника, кой е виновен. Какво са виновни пилотите, че са ги набили в ковчег и са ги пуснали да летят. От къде акъл, да го проумеееш. Всичко това стана по време на правителството на ББ. И тук Радев е прав. Наистина лобизма унищожава славната някога Българска авиация.

31

Анонимен

преди 6 години

Радев, бе нали някой некадърник като теб не е проверил винта и се е счупил бе? Кви политици, знаете само да лаете! Нали ти си дългогодишен шеф на тая система...

30

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нинова не се срамува, че доведе това ***... - да се извини...

29

червени боклуци

преди 6 години

А БЕ КАКВИ РЕМОНТИ НА СВЪХ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ КОСМИЧЕСКИ,ЛАМПОВИ ТЕХНОЛОГИИ РУСКИ?!?! БОЛНИ ЛИ СТЕ, КАК ПРАВИТЕ РЕМОНТ НА МОРАЛНО ОСТАРЯЛА ТЕХНИКА ВИЕ !!?? КАК СЕ СЛУЧВА ТОВА В ПРАЗНИТЕ ВИ БОЛНИ РУСКО ПОМАЗАНИ ГЛАВИ !?

28

Курцио

преди 6 години

До 14-15Аман от ВАШИТЕ глупости."Саниране" значи козметично обновяване,и не е задължително, само за панелки да се използва!Малко след Орешарски, човекът си подаде оставката, в знак на протест, именно срещу глупостите, довели в последствие до този инцидент!Заслужавате си Тиквата, за лице и вожд!

27

Православен

преди 6 години

Представете си какво катастрофа можеше да стане на 6-май на парада. Каракачанов защо не е подал оставка още???

26

смях

преди 6 години

Гербаджийските *** не схващат, че ако основите ремонти на пътища, болници и сходноа публична собственост, са със същото качеството на ремонт, квото на тоя хеликоптер, следващите са те. Но откъде акъл, да се поставиш на мястото на потърпевшите.

25

един с досие

преди 6 години

От 3- та такива работи стават, когато на Учебвата машина и загрее лагера и няма кой да го смени.Земеделието не е шега работа.Ден - година храни

24

руски некадърници

преди 6 години

АМА КАКВА АРМИЯ 1 МЛН ДУШИ ВЗЕМАТ ПО 100 ЕВРО ПЕНСИИ ВЕ ?!??! АРМЕЙСКИ ГЛУПАВИ СЪЩЕСТВЕНЦА ?!!?? ОТ РУСИЯ ЛИ ВИЕ СТРАХ ОТ КОГО ЧЕ ПРАВИТЕ СТЕНИ, ОРЪЖИЯ !?!? БОЛНИ ЧЕРВЕНИ *** !?!? ГЛАВНАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ, ВИЕ ЗА ЧЛЕН 5 -ТИ НА НАТО ДА СТЕ ЧУВАЛ И!! ?? ТОЗИ МУЧНО ДА Е ЧУВАЛ !?!? БОЛНИ ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ И!!?

23

Партиец

преди 6 години

Много евтино Радев! Да правиш кариера на гърба на загинали български офицери пилоти. Евтин и гнусен популизъм! Така ли си вдигаш рейтинга?!

22

лобист

преди 6 години

Лобизмът убива,но президентът лобираше за Грипен!Една година президент и само празни приказки!Колко струва издръжката на него и жена му,която никой не е избирал да ходи на държавни разноски?

21

човка

преди 6 години

Радев, дали е разбрал, че е паднал вертолет, а не самолет(който се канеше да си купи).

20

РУСКОПОМАЗАНИ НЕКАДЪ

преди 6 години

РУСКО ПОМАЗАН ПРЕЗИДЕНТ :***" ВМЕСТО ДА ПРИЕМАТА ЕВРОТО КАТО ПО НАТАТЪШНО РАЗВИТИЕ, ВИЕ ОТИДОХТЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ САНКЦИИ АЕЦ БЕЛЕНЕ ОТ РУСКА КОМПАНИЯ И С РУСКИ ЗАЕМ, ХАХАХАХАХ МНОГО БОЛНИ СТЕ БЪЛГАРИТЕ ЩОМ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКИВА РУСКО ПОМАЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ !??! ТОЙ АНГЛИЙСКИ НЕ ПОКАЗА, ЧЕ ГОВОРИ, АМА НА КОРМЕНО ВЪЗЛИЗАНЕ НАПРАВИ, НАЛИ РУСКО НЕКАДЪРНИ БЪЛГАРИ СТЕ ВСИЧКИТЕ, КОИТО ИЗБРАХТЕ ТОЗИ *** ?!?!

19

смях

преди 6 години

Чухте ли че вертолета бил ремонтиран основно 2016. Плаче ми се, как са го ремонтирали.

18

Башка Луд

преди 6 години

Съгласен съм с президента!Какво стана с предвидените за модернизация пари?Сега трябва да се посочат и виновните и да им се потърси отговорност!Помните ли пребоедисаните в розово БМВ-та на военното министерство, за бала на щерката на министътът?Това е само онази малка капка в морето от далавери с парите на БА!Сега вече, това струва животите на двамата пилоти! Докога ще си траем?

17

Тошо артиста

преди 6 години

По времето на соца. Имаше марксисъм, който доведе модернизация и реконструкция , но ставаше същата трагедия, но си траехме.Тук, там, ако се разприказваше в армията. Отиваше в 3 - та пехотна за 5години.казвахме му разтеш в званието.

16

Анонимен

преди 6 години

На този зеленочорапец сега му дойде густо - да има да поплюва, пък и да се покаже, че нон-стоп е в забрава. Жалко човече си ти. Дивиденти на гърба на опечалените. Скрий се с фалшивата си загриженост !!!!!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Наистина Плевнелиев беше много по-нормален човек и президент!

14

Анонимен

преди 6 години

Радев като е бил шеф на цялото ВВС къде е спал, защо при Орешарски не ги модернизира?