17

Анонимен

преди 10 години

БРАВО!!! САМО ТАКА!!

16

До AIMILIVS

преди 10 години

Искати се,ноооооооо няма да стане.Пънете се колкото си искате-викайте ,дюдюкайте,думкайте,цици развявайте-много ни забавлявате,безплатен цирк.Затова не спирайте защото иначе ще ни налегне скуката.

15

Анонимен

преди 10 години

Всички герберасти са ц*гани. Провалете си учебната година и после обвинявайте всичко наоколо. Платени мижитури на Буда. Движението ще ми блокират...то поне да имаше един бял човек в тия протестиращи, но само някакви си *** лепилари! Ай сиктир, ***!

14

AIMILIVS

преди 10 години

Кашата я забъркаха Съсела и неговата дружка от партийното минало Доган (ако не го помниш , тоя дето каза , че от него зависи всичко в държавата и много да не "си играем с етническия мир" дето заплашваше цялата нация) , заедно с царчето унищожиха държавата , пометоха с брутална сила студентските протести, хората бяха готови да гласуват и за дявола само да се оттърват от триглавата ламя и тогава чак дойде Тиквун ,който и до ден днешен бидейки мутра управлява по-добре от тия въшки.

13

Анонимен

преди 10 години

Протести трябва да има. Но ме притеснява изказванията на някои студенти, че нетрябва промяна на системата на на хората. Да това е така, но леко загатват за връщане на ГЕРБ и ББ. И тук си задавам въпроса. Защо студентите искат да върнат престъпници на власт. Дали толкова студентите ни са студенти или са купени . Ще им повярвам, тогава когато кажат , че не искат организираната престъпна групировка ГЕРБ, а искаме нещо ново и ние ще го направим. Но те няма да го направят, защото са зависими.

12

AIMILIVS

преди 10 години

Оставка бе червени *** , оставка ви се казва бе престъпници !

11

АНТИМУТРА

преди 10 години

ТЕМАТА Е НАПЪЛНО ИЗЧЕРПАНА И В ОБЩИ ЛИНИИ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ДАЛИ СУ РАБОТИ ИЗОБЩО!!!ПРЕДЛАГАМ ЩОМ РЕКТОРА В СУ Е НАЧЕЛО ТАМ ДОКАТО НЕ БЪДЕ УВОЛНЕН СУ ИЗОБЩО ДА НЕ РАБОТИ И БЕЗ ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ РАБОТИ ИЛИ НЕ!

10

Анонимен

преди 10 години

Преди 24 години, една колежка ми "окупира" леглото за няколко дена - и Бай Тошо взе че подаде оставка. Така че от опит съм сигурен че студентите ще успеят!

9

Станиш

преди 10 години

ДО АНТИМУТРАСега, сега, не се самозабравяй. Плащаме ти по 10 стотинки на коментар, но този спам няма да ти бъде платен. Бъди малко по-убедителен, спряха да ти вярват вече.

8

АНТИМУТРА

преди 10 години

КАТО ИЗКЛЮЧИМ СУ ОСТАНАЛИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ СИ РАБОТЯТ НОРМАЛНО САМО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ В НЯКОЙ ИЗЛЕЗНАТ В КОРИДОРА ИЛИ СЕ НАВРАТ В ЕДНА ЗАЛА ДА СЕ СНИМАТ ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ НА КОИТО ИМ Е ПЛАТЕНО ЩОТО ЯСНО СИ ЛИЧИ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО ДЪРЖАТ ЛОЗУНГИТЕ!!!1А СУ БЕШЕ ПРЕВЗЕТО ЩОТО РЕКТОРА СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТАМ!!!!!!!!!!!

7

Бай Он

преди 10 години

Същото се отнася и за платените *** 4 и 5.Големи сте некадърници! Как ви намериха Станишко-Доганчовци точно вас - не знам.. Но пък младите, дето бяха по-така - избягаха...

6

Коко

преди 10 години

Като искат морал, защо окупират обществена собственост съвсем незаконно и неморално?! Тоест окупаторите са неморални хора, които прокламират фалшиви тези. Няма по-морално нещо от това, да уважаваш волята на народа на изборите! В противен случай се имаш за по-голям от народа, а това изобщо не е морално!!!

5

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 3 ОВЦА си се родил и ОВЦА ще си останеш,жалък подлизурко!

4

Анонимен

преди 10 години

ДОЛНИ ПЛАТЕНИ ***!!!!!!

3

ognyanz

преди 10 години

"Протестиращите развяват знамена, тупат на барабани и свирят на ***". Само така, провалете си учебната година. Това, което сами си направите, няма кой друг да ви го направи. А останалите ще ви гледат сеира.

2

Анонимен

преди 10 години

Жалки ***..***,прости, без грам обща култура..Едно интервю не могат да дадат..Ползват 4 думи в речника си.Анулирайте им годината и вижте как сте ги приели за студенти(вероятно с тройка)..

1

Бай Он

преди 10 години

Никога вече ПАРТИИ!!!Които и да били, каквито и да били!Само организации, които да изкарват кирливите ризи на властващите, да помагат на мажоритарни избори, да изваждат инфо за престъпниците, за тези, които крадат народа... Ето - на това ще се противопоставят всички *** от управлението СЕГА и платените им ***.