84

Анонимен

преди 12 години

Бойко каза че през 2012 ще ходим на море по магистрала!Е не е готова все пак нали?А зимата на море не се ходи.Сега пък се гласят за следващия мандат да направят и Хемус.То хубаво ,ама и Костов преди да залезе говореше,че тока трябва да стане 3,3 доларови цента,но колко стана а?И понеже тогава се въведе и борда,уж като го казваше като цена във валута не трябваше да мърда нали?Та народа обича да слуша обещания и да вярва,но е свикнал и петилетка след петилетка,да е един и същ вожда.Но дали????

83

Smurf

преди 12 години

Каква мегистрала Хемус бълнува тази. нали точно тя преди половин година каза в интервю, че пари от Европа за Хемус няма защото не е приоритетен маршрут , и ще се търсят пари за ВИСОКОСКОРОСТЕН ПЪТ не за магистрален габарит а за нещо нито рак нито риба. 4 ленти без аварийно и без пътни възли, евтиничко и скапаничко . Сега цъфна магистрала че и цена 1 милиард. Даже и фирмата я знам - ГБС . Еми то на този фон Белене си е направо супер точен обект.

82

Анонимен

преди 12 години

И от луната се вижда че ГЕРБ наистина работят здраво и съвестно ,и то при положение че им се пречи от червените по всички възможни начини.А сега Станишевци,Гоцевци,и подобните им крадци се чудят защо втория мандат на Борисов е неизбежен---АМИ ЗАЩОТО НЕ ГО МЪРЗИ,НЕ ЛЪЖЕ НАРОДА И НЕ КРАДЕ КАКТО ПРАВЕХА ТЕ.

81

Анонимен

преди 12 години

до 94 Ако някои не ти го е казвал ....да знаеш , че си изключително *** човек ....

80

до 91

преди 12 години

Много работа има нема що, затова за първи път от 12 години насам безработицата расте даже и в летните месеци, а за едно работно място средно кандидатстват по 120-160 човека и това в София ..

79

до 79

преди 12 години

Вангелия, през 2017 г. ГЕРБ ще е на власт, "Хемус" ще е завършена и ..... най-хубавото - никой няма да си спомня за БКП, а на Буздлуджа никой няма да ходи, защото нЕма да има пари за кебапчета!Хората ще започнат да свързват Буздлуджа не със столетницата, а с истинската история - четатана Хаджи Димитър!

78

до 88

преди 12 години

Точно тук е грешката ти. Разсъждаваш ограничено, като *** шоп.. .Да отидел до Бургас и да се возел на метро ... Мани, нищо няма да ти кажа повече, че само псувни ми идват на ум .

77

Анонимен

преди 12 години

Гледах една машина по дискавъри - прави по 6 километра на ден - обслужва се само от 3-4 човека ....е колко струва тази машина че държавата не може да купи една или две Важното е далавера да има и наши фирми да вземат едни пари Ако има желание съм сигурен че държавата може да се асфалтира за една година ....ама трябва да не се краде

76

Един Българин

преди 12 години

Павлова (срам за името, което носиш), да не ги пуснеш пак на "вълни" като цариградско и някои нови отсечки на Тракия?! Нали имахте машина за нивелация какво стана с нея?!!! Не че нещо, ама новите са по-зле от старата около Пазарджик!!!Кой ще санкционираме сега? Ще преасфалтират ли пътя? Кога?!! Бързате да откривате, а качеството как дойде!

75

до 77

преди 12 години

*** ти още ли не си разбрал че има европейско финансиране за магистралите ние ще платим само 200 милиона, което разделено на 3 милиона данакоплатци прави 70 лв на човек. Купи си калкулатор и най - добре се запиши 1-ви клас.

74

Анонимен

преди 12 години

Магистрала Хемус е едно от най-големите недоразумения останали от Тошово време......Трафика по т.н. магистрала при Ябланица се разделя на 2, единия поток потегля за Дунав мост и Русе, а другия за Варна, предполага се че при откриването на Дунав мост2 трафика ще спадне значително за сметка на трафика към Видин, ето защо далеч по важно е да се изгради тунел при Петрохан както и скоростен път по това направление

73

до 83

преди 12 години

Не чети през редовете !!!Има разлика между строене и рехабилитация !!!!

72

до 76

преди 12 години

със сигурност няма да гласувам за най-некадърното правителство на ГЕРП

71

Д0 57

преди 12 години

Безработни са *** и комунистите---най-мързеливите същества на света.Те вдигат процента на безработицата,но едва ли на някой нормален му пука за тая ***.Работа има-работете.Ще гласувам твърдо и отново за Борисов---както 80% от българите.

70

имигрант

преди 12 години

Той американския ровър Кюриосити кацна наскоро на Марс, а до 2017 година нищо чудно да започнат и магистрали да строят там, докато ние нашите още няма да сме ги довършили и ще ремонтираме страрите участъци ...

69

prorok7

преди 12 години

до 72 - честно да ти кажа ме боли шпека за ГЕРБ. За мен е важно правителството, което и да е то, да върши някаква видима и полезна работа, която да се отразява на живота ми. Ето например сега мога да отида до Бургас по 95% магистрала, това е супер за мен. Отварят след няколко седмици метрото - ще си се возя като пич. Това също е хубаво.

68

Анонимен

преди 12 години

А, бе, не си ли спомняте, че непосредствено преди последните парламентарни избори или по-скоро малко след тях г-н Борисов заяви една сутрин пред една централна телевизия, че до края на мандата на ГЕРБ пръстенът на магистралите ще бъде затворен. И каза нещо такова: "Е, може тук-там да липсва някоя мантинела ....". А, никой ли не помни това!

67

до 79

преди 12 години

Грешиш, ще го помнят като пример за това кой НЕ трябва в никакъв случей да "управлява" !

66

Johnny 5

преди 12 години

Защо говорите глупости ?!

65

Потен и Бесен

преди 12 години

По груби сметки изграждането на трасето щяло да глътне около 1 млрд. евро и то трябвало да бъде изпълнено от една фирма! Малиииии наточили са зъбки тия Тиквени Калинки....ама надали