18

Хайдутин

преди 14 години

Кай ба баче да си видел Полицай лозе да копа и домати да сади? А не си нали оти са мързеле тея за тва

17

до 14

преди 14 години

много тъпо изказване, ти на коя планета живееш

16

Хайдутин

преди 14 години

Ба ба ама от моя и от твоя джеб плащат на тия търтеи ба да си видел олицай лозе да копа а , седят у ладие на патя и бият карти цел ден, па кат им умразне спрат некой мосовец кат мен, и земат да се заяждат оти сам без чистачки, оти единио фар не свети оти пуши кат нафтова печка, все за нещо се хващат мамицатаим

15

Анонимен

преди 14 години

Гражданино ...комунист ... дълго ще чакаш комунизма да се върне , ама няма !

14

Гражданин

преди 14 години

И при комунизма нямаше такъв терор като сега от страна на МВР в коя нормална държава непрекъснато се правят акций с маскирани и тежко въоръжени полицай които стресират децата но не и престъпниците а и какво ги интесува повечето хора които нямат и 2 лв в джоба ,че отвлекли някой милионер МВР се грижи само за богатите които не плащат данъци а масата данъкоплатци са оставени на терора на дребната престъпност безброй джебчийски кражби и обири на домове остават неразкрити !

13

капо ди тути фрути

преди 14 години

"Kомар", "Респект"...."Наглите"...все тая ...малко прах в очите на хората...

12

Дражко

преди 14 години

Даже да е с цел-показност,все пак е нещо,но дълбоко се съмнявам да има резултат,тъй като информацията, която получават престъпниците показва,че "конците" се дърпат много отвисоко!Може би от върха?И ако арестуват тоя-оня,дали ще има достатъчно доказателства за да го осъдят?А след като се гласува закона за отвличанията,този от "горе" може да поднесе на "тепсия" бандата и да си натрупа дивиденти?Абе-полицейска история.Варианти-бол!

11

ХХХ

преди 14 години

Всяко чудо за 3 дена ;)

10

Гичо

преди 14 години

Браво на Полицията. Всеки ден да се правят такива операции за да ги изчистят по-бързо. Всеки ден да ям сол и хляб само и само да не живея в постоянен страх за семейството си. Тези *** да ги вкарат по-бързо в затвора!

9

ХайдутинЪ

преди 14 години

Бамумамата, *** то нали немаше такво нещо бе, хората не били отвлечени, на гости ги водили, па то полицията си мислила, че са отвлечени и оти ги барата ората ба те чистят мръсната пянана обществото ни сиреч отърват ни капиталистиеските душмани с по неколко милионахиляди левове у джеба

8

Тикварят

преди 14 години

Да попитам *** гербаджии,колко от арестуваните 4-*** за взрива в Крумовград са в ареста?-Нито един!!!! Малоумната *** на Цецо Вифа прави предколеден ПР за пред дебилните *** от Гоцева Мангалия....

7

ГЕРБЕРКА

преди 14 години

браво на супер Бойко и на супер Цецо ... Супер Цецо преди малко по БНТ каза че това е групата от последните 2-години

6

Анонимен

преди 14 години

Браво. Трябва по-често да излизат на чистки.

5

човек

преди 14 години

Абе на вас някога може ли да се угоди, не ми е ясно???

4

Мислещ

преди 14 години

Странно. За да арестуват тези 15 човека, очевидно имат данни, че за забъркани в престъпления. Хм, тези данни вчера ли си появиха ? Около обед може би ?!Ако пък са ги имали от по рано, защо досега се почесваха ?Ахааа ... казвате това е демонстрация на решителност ? Мдаа, решителност и ... нищо повече.

3

Пират

преди 14 години

А стига бе ?! Да не са получили сигнал за някой особено свиреп тинейджър теглил мп3-ки ?! Защото обичайно ГДБОП се занимават точно с тези, кошмарно опасни престъпници.

2

сельо

преди 14 години

комунизма си отиде,живеете в миналото, хора- опомнете се. сега е феодализъм с привкус на аки..

1

Анонимен

преди 14 години

комунисти, сега какво ще измислите?