256

az

преди 14 години

но беше адски необходимо да го пуснете като новина, днес-бг, нали ;)))баткото зодия Везни, дето бил великия шеф джипче ли ще получи сега или правото да помирише ... на някоя манекенка?тльадури...

255

Анонимен

преди 14 години

Източникът на горния цитат е повече от достоверен - македонска телевизия и хърватски вестник от типа на Жълт труд :))) Лицето на снимката може да е турчин, но в никакъв случай не е ***. Ако такова изказване е правено официално и се потвърди, нито той ще е повече външен министър, нито Турция ще има някакви шансове за ЕС. Да е жива и здрава Франция, впрочем

254

ichko0o0

преди 14 години

Този *** *** да го духа не иска ли ? Каква Османска империя ? Ей такива изказвания създават напрежение на Балканите. Аман от *** политици наши и чужди.

253

Реалист

преди 14 години

Единствените, които имат интерес от размирици на Балканите, са руснаците. Идиотските "националистически" партии се финансират от Русия, искат да създадат конфликт, за да имат повод да се намесят. Щатите нямат интерес базите им да са нестабилни територии, ЕС няма интерес членовете му да се забъркват в глупави етнически спорове. Турция няма интерес да се пролива кръв, при положение, че имат достатъчно икономическа мощ, а и ще пострада малцинството и.

252

Анонимен

преди 14 години

Който обича България трябва да мрази турция.

251

Jolly Roger

преди 14 години

Dosta dobre ste prevzeli Deutschland ha ha. Po stroejite. I tochno zashtoto dobre vi poznavat shte gledate Evrosaüza otdalech.

250

Митака

преди 14 години

Точно това ми е мисълта. Има различни хора и в България и навсякъде - с различен умствен багаж, образование, години, гаджета и т.н.И аз мога да съм по-близък с подобни на мен от Австралия, Гърция, Турция, Македония и так дали, отколкото с такива българи като вас.Следователно - не мога да мразя всички турци. Но пък, мразя тия турци дето са кат вас. Заради простотията им. Съшата кат вашата, де ;)

249

West city

преди 14 години

Нито България нито другите страни на балкански полуостров ще искат да бъдат пак в границите на тъпата разпаднала се Османска империя. Дано никога не ви приемат в Европейския съюз.

248

Winner

преди 14 години

Ако ще и Арабски халифат да направят през к-ра ми е само не искам да се месят на Европа и България.

247

Младич

преди 14 години

Просто трябва да си правим изводите и да взимаме мерки навреме...

246

Офф

преди 14 години

Аве ***,оди се пери нанякаде,нито си ми на акъла нито на гаджетата,годините,образованието и т.н.Аре друм у лево ,моля!

245

Анонимен

преди 14 години

Тая империя трябва да се доразпадне окончателно. Все още кюрди арменци и гърци живеят там поробени.

244

Митака

преди 14 години

Прав си за форумите - едва ли може да се научи нещо, дори и елементарно, от такива като теб :)И друго - аз на пишkи не съм любител, ама ти май предпочиташ необрязани, тъй кат гледам ;) Ама нямам против и гейове, спокойно. Не си ***, щот си гей, нал тъй? ;)

243

до 257

преди 14 години

къде съм казал такова нещо? Обичай си ги *** - кой ти пречи,нали си и без това ибрик-българофоб и любител на *** ***.И вземи се образовай малко,а не питай хората по форумите за елементарни неща- кой е Давутоглу,какви ги е писал,разработвал,що е това ислямската дъга на Балканите и т.н.Ти още малко ще поискаш и в паспорта си да те запиша.

242

Анонимен

преди 14 години

НАТО и Афроиндианоазиатскиа Евросаюз ще ни спаси

241

Митака

преди 14 години

Сигурен съм, че ги нося в сърцето си повече от такива тебеподобни :) Не омразата са търсили те, адаш (ако си ми адаш, де, може просто да не знаеш как се отговаря) ;)

240

Митака

преди 14 години

Ама похаби се малко, бе човек. Обясни ми, че да науча нещо.Обясни защо трябва да мразя всеки турчин и да обичам всеки българин?

239

Митак

преди 14 години

Пак ще повторя за *** *** като тебе: Не е нужно да се правиш на Ботев,Левски и т.н. малкия,ДОСТАТЪЧНО Е ДА ГИ НОСИШ В СЪРЦЕТО СИ,но това е непосилно за такива като тебе безродни ибричета.

238

wood

преди 14 години

Ами естествено ще искат...като ние християните си мълчим и нищо не правим за вярата си. Поне може всички християнски лидери от балканите да излезнат с декларация за това изказване...но по стар балкански обичай ще си мълчим и само под носовете си ще мърморим.

237

Митака

преди 14 години

Защо да го мразя - той си играе поставената му роля, човечеца... Смешни са ми почитателите му - как ги връткат. Ама толкоз им е акъла.