17

ззз

преди 4 месеца

Тая статистика само за София ли е ? Не за друго , ама у наше село нема опера ,театър,кино , мол и други такива места за трошене на пари.

16

чети внимателно

преди 4 месеца

"По телевизията показват, убили някой в чалгаверна, убили някой в заведение, когато покажат убили някой в библиотека, тогава ще се оправим." Теди Москов

15

Анонимен

преди 4 месеца

до 7 Точно казано! Да ходя на театър да гледам на живо тия които се изявяват и по телевизията с ролите си. Ще давам пари за билет на тия вместо да ги гледам безплатно по телевизията със същите им чупки и стойки и речитативи? Муахахахаа..

14

Анонимен

преди 4 месеца

Вече 35 години нямаме произведение на евроатлантическото изкуство, култура, литература и развлекателна индустрия което да е поне да е на средното ниво от онези, които бяха създадени в "мрачното" социалистическо минало при Тодор Живков.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Антъни нема ли да мръдне до София да си донесе китарата да изкарат с Васко кръката "Комунизмът си отива" в някой нощен клуб на софето. Комунизмът си отииива, спете спокойно деца, оуу йееее!

12

Ганьо

преди 4 месеца

Каква култура у селяка! На него му е важно хладилника да не свети, да гледа помии по националните телевизии, да псува всяка вечер и да се напие! забравих, ако може мерцедес трета ръка да купи, та да се перчи пред дома си!Култура!? Упадък

11

Анонимен

преди 4 месеца

не ги мислете малките населени места, там си организират празнични тържества по Коледа, Великден, храмови празници, събори на художествената самодейност, участват всички, дори ходят на концерти в чужбина - е, нямат театрите на София, но аз като ходих два пъти не ме очарова, единствено Операт предлага наистина художествена продукция на високо ниво, особено балетните постановки, да е жив и здрав Пламен Карталов

10

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, НАТО със своите над 30 членове ще помогне на Украйна да победи Русия.

9

Разклокочен

преди 4 месеца

Ох, целия клокоча от справедлив гняв и възмущение срещу трагедията и ужасите на бруталната агресия и извършените военни престъпления и престъпления срещу човечеството от режима на Путин и неговата криминална клика и с нищо непредизвикана агресия на кървавия кремълски диктатор срещу Украйна която просто мирно и тихо си седеше и нищо не правеше! Целият съм разклокочен от справедлив гняв, ох.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Но иначе са гледали парада на Червения площад, нещата са свързани

7

Анонимен

преди 4 месеца

И по това ли се измерва културата? С какво ходенето на театър е по-различно от гледането на филми, освен, че е на живо? На театър ходят бабички и сноби

6

Българин

преди 4 месеца

По добре да даваме милиони на Украйна, отколкото да оставим Путин да си прави каквото си иска в Украйна. Нас българите ни интересува и за нас е важно сега Путин да не победи в Украйнаи ние сме готови да помагаме на Украйна толкова колкот е необходимо доката Украйна победи Русия, каквито и жертви да ни струва това.

5

мак

преди 4 месеца

Не всеки живее в град с театър или галерия, затова такива статистики са безсмислени и обидни за хората, които нямат достъп до културни мероприятия.

4

Германец

преди 4 месеца

До Анонимен 1 "ДЕ ... 1% най-много" Най-обичам да чета размислите на хора, които нямат информация. Забавно е.

3

Българин

преди 4 месеца

Българските пенсионери оставали извън културните дейности а като бях в Народния театър последно пак бяха поне половината от публиката.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Това са технологии от миналия век . Сега интернет е цар . *** ходим в метавселената вече а вие още на театър . Да идва оня с резачката от Аржентина .

1

Анонимен

преди 4 месеца

Тази Диана Андреева, директор на Обсерваторията по икономика на културата, да каже какви са %в US and DE.. 0.1най много