13

....

преди 1 година

Демократично, означава позволяващо на Запада да краде ресурсите на дадена държава срещу имагинерно заплащане.

12

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Допълнение към моят коментар 19.Приятели,нали си соомняте за съдбовният Сарматски съюз? Така,първо названието на този Съюз е с умишленно изменена фонетика,а тези,подобно на арменците(армията на османците!),които имат претенция да са били в него ЛЪЖАТ.Истинското названия на Старият Сарматски Съюз е ГалМат-ски,тоест на Галите,КОИТО СА РАЗНИТЕ БЪЛГ-ГАЛСКИ ТРАКОКЕЛТСКИ ПЛЕМЕНА.Написаното от мен ще Ви обясни и товс,че днешните жители на Волжка и Велика Българии са наши убийци,а не съюзници.Добър ден

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя окончателно изтрещя. Сякаш Путин е този, който проси оръжия от всевъзможни места. Тия оръжия с които отрупват зеления гущер не убиват ли? А, да забравих-дават му ги, за да се възцари мир и благоденствие. Те му ги дават, а той не ги използва.

10

Анонимен

преди 1 година

Руски мишки пишат коментари.Няма по тьпо нещо от русофила.

9

Еми

преди 1 година

Няма само вие нацисти да палите живи хора. Те и другите си купуват запалки. Жалки уреи

8

Анонимен

преди 1 година

Зеленски скоро ще се снима само в долнопробни холивудски екшъни от тези дето ги снимат у нас. Там ще играе... *** коопеле

7

Анонимен

преди 1 година

Я пуснете новината как редовната белгийска армия ще дефилира на гей-парада в Брюксел в подкрепа на ЛГБТТ или какви бяха там, моля ви се... Не е майтап, вчера в 24 часа прочетох тази новина.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя докога ще ни го навирате на лягане и на ставане? На никой вече не му пука, какво става в Украйна защото медийната плоча Украйна се изтърка от превъртане и скречове във всяка една секунда...Тонове мастила и мегавати ток се изхабиха да ни набиват в главите умнокрасивата пропаганда и да оправдават мизерията в която живеем...Я си отворете очите..ще захапем трета година без редовно правителство, цените бият рекорди, разруха в цялата пътна инфраструктура и всичко е на самотек в държавата...

5

Анонимен

преди 1 година

Зиг Зеленски, унищожителят на всички славяни! Фюрер на Райха, истински ариец! Мечтата на Хитлер се сбъдна! Райх без славяни! Да живеят новите арийците на Сър Сунак и викинга Зеленски!

4

Анонимен

преди 1 година

На фронта руснаците губят ефективност заради упадък на морал, дух и мотивация! Точно сега аскера има нужда да дойде дъpтуту и да им издекламира една емоцианална реч за родину както на стадиона в Масква! Проблем че дъpтуту на фронт не оди че го страх! Трябва първо някой на него да му дръпне една реч, да го нахъси!

3

Анонимен

преди 1 година

Шолц: "Войната на Русия в Украйна ще приключи и няма да е с победа за Русия!" - дядо му на шолц коменданта в концлагер и есесовец се върти в земята от умиление!

2

Анонимен

преди 1 година

Мдааа... Определено се опитва да подобри. Не може да догони колективния Запад. Изостанали технологии, какво може да направи в тази област ... убиването?

1

Ядрен вампир Z

преди 1 година

И успешно я подобрява с окопни плъ-хове като вас