53

Анонимен

преди 2 години

Свобода за Волжка България! Време е да си я върнем.

52

Waffen SS

преди 2 години

""Зеленски: Войната ще свърши, когато Украйна си върне всичко свое"" Демек никога или когато цялата измислена държава,наречена Украйна бъде сведена до размер на една област.Самото име Украйна е създадена от политическите среди на австрийската империя към средата на 17-ти век.Преди това тази територия,не е имало държавни структури,а нещо като псевдо народна организация,нещо като прото НПО,наричало се е Сеч и като истинско НПО се е занимавало само с грабежи

51

Анонимен

преди 2 години

Правилно. Войната ще завърши с освобождаването на Севастопол от рашистко иго.

50

Анонимен

преди 2 години

Браво, трябва да се разбере, че в Европа 21 в не може да взимаш пример от Хитлер и да навлизаш в суверенни територии кога ти скимне. Има си създадени международни организации за тази цел. *** *** отде ше го знае това те са в 19 в още.

49

До 64

преди 2 години

Не е ли по-добре куршумът да е за този, който го започна? Той нападна Украйна още преди Зеленски да е някакъв.

48

Анонимен

преди 2 години

Да де ама тя Русия в момента си връща всичко свое. Съветските диктатори вкл. украинеца Хрущов са дали каквото са решили на Украйна за сметка на Русия. Френските студенти не учат ли това в училище. Явно ги лъжат и манипулират. Пълзящ нацизъм и фашизъм.

47

нов виц

преди 2 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААА.......

46

Анонимен

преди 2 години

До да бе.... А краварите като изтрепаха индианците за да им вземат земята?! Ама това не пречи да им се подлагаш!

45

Анонимен

преди 2 години

Руската омраза към Свободният свят е разгърната и в този сайт, в коментарите на т.нар." русофили"! Това ще докара вашата фашистка държавица до колапс и разпнат в следващите месеци! Европа, Украйна и САЩ не са лъжица за вашата уста, запомнете се безумни и подпишете капитулация!

44

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин да си ги върнеш, е като се предадеш..

43

Да бе

преди 2 години

До КРИМИзконна руска територия викаш. А защо тогава Сталин трябваше да изселва татарите. Такава е схемата на руснаците, заграбват земи изтребват народите им и ги заселват с руснаци. И после мал о умници като тоя пишат за изконни земи и кости.

42

Анонимен

преди 2 години

Зеленяр. Пак високопарни изказвания. Ти си битер Хитлер! :D

41

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак е отворил чипса, след тежка нощ!

40

Анонимен

преди 2 години

Зеля, такива като теб, предатели навремето са ги линчували.

39

Sgt. Pepper

преди 2 години

... ами значи, че докато е Зеленчо, войната НИКОГА няма да свърши

38

Анонимен

преди 2 години

Чат връзка с френски студенти. Вие луди ли сте франция и французите да позволявате младите хора да бъдат възпитавани в омраза към Русия която ви даваше евтин газ и суровини, на чието население в Донецк и Луганск никой нито Франция не помогна, Оставяте се да ви лъжат и да ви водят за носа. Европа и Франция вкл. се предаде на нацизма със страшна сила и злоба. От години се насажда към Русия омраза и ненавист. Какво очакват укрите и европейците като се насъскват в умраза и пълзящ нацизъм и фашизъм.

37

No comment

преди 2 години

Краткия път от "Слуга на народа" до "Враг на народа"

36

КРИМ

преди 2 години

е изконно руска територия за която са водени и войни и костите си там са положили стотици хиляди руснаци. Населен е 97% с руснаци, които определят себе си като такива. 54та година пияният Хрусчов, (Украинец по произход) го прехвърля в административната зона на Украйна в рамките на СССР. 90те години след разпада на СССР така си и остава. Русия беше ок с това, плащаха си наем да си ползват базата в Севастопол и това е. Обаче ФАЩ наливаха наливаха масло и драскаха клечката и накрая стана

35

Анонимен

преди 2 години

Вчера Байдън каза, че ще направи всичко възможно, да изнесе житото от Украйна. Ти обричаш хората си и на глад. Колко, може да си продажен, къде ще ги занесеш тези пари?Да убиват украинци, заради дементен старец. Ти си еннничар.

34

Анонимен

преди 2 години

Когато Русия реши, тогава ще свърши.