102

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е нещото, което ви отклонява от същественото, това е и единствената му функция - да всява смут и страх, да ви разсейва и разединява, а истински страшното тепърва предстои.

101

Анонимен

преди 2 години

Ненормално е на спирките на градския транспорт да откриват места за заразяване, пардон "факсинация". Заразяват те и те пускат сред хората.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 "А ваксините защо не действат? Ваксинираните се заразяват и умират от вируса както и неваксинираните." Действат. Не си се ограмотил по въпроса. Даже и в тази статия го пише. Прочете ли я?

99

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Дали съм го хванал у нас след като нямам социални дейности, ваксърче?" Кяо е последнат "Социална дейност" на която си ходил и преди колко време? :)))

98

Анонимен

преди 2 години

С тъпия сертификат или тест в училище ли ще влизаме, че и *** на устата а стачка на учителите де, ще видите през крив макарон и присъствено и онлайн. Не ни дразнете по добре, маска с час няма да нося

97

Анонимен

преди 2 години

Лошото е,че глупаците,и съдействащите на диктатурата за пари успяха в почти всички държави да вкарат мнозинството през вратите на Ада. Явно и тук ще успеят. Сега гледах по бтв един паток актьор,който призовава за тестове,сетификати,но да не му затварят тетърчето,за да папка,и докато папака ще стане роб,и всички ние с него. С акъл на овца,но пръска мозък по тв. Тези нелогични,немедицински,а диктаторски орграничения трябва да се бойкотират.

96

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Нали така ваксърско мaлоумно индивидче?" От работа в къщи. От вкъщи до кварталния магазин. ОТ кварталния магазин в къщи, от вкъщи на работа. Да ти кажа ли къде можеш да се заразиш? Там където има активно движение на нови елементи и то ЧЕСТО, не в кварталната бакалия, дето само ти и тия дето си отрасъл с тях от дете ходите.

95

Леша

преди 2 години

До 112 От къде разбра, освен броня, инжекцията ти дава и гадателски способности?

94

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се въведе задължителна кастрация за антиваксърите и антисоциалните елементи. Демкрация не означава свободия.

93

Леша

преди 2 години

До 104 Гушнали са протоколоите на СЗО и са ги убили в болницата. Когато гушнат чемшира в домовете си от страшния "вирус", пиши пак.

92

Анонимен

преди 2 години

Който иска да работи трябва да удря иглата на всеки 6 месеца. Това е положението, демокрацията не означава анархия, но глyпаците не могат да го разберат това нещо.

91

Анонимен

преди 2 години

До Леша Вече разбрахме, че си социално изолиран. Няма нужда да гопоказваш толкова често.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "и в София е така" Не е, не, и още по-малко "така" ще става скоро.

89

Леша

преди 2 години

До 100 "Концерти, театри, дикскотеки - лайф" Да ти се изс*ра на лайфа. Забрави да споменеш проституцията, наркотиците, мигрантите, изнасилванията, убийствата, обратната дискриминация, затормозените социални системи, фалиралите пенсионни фондове.

88

Анонимен

преди 2 години

Вървим към ГУЛаг, ако не сте се усетили все още :)

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100и в София е така, на никой не му пука за ковид истерията, живота си върви, кръчмите пълни, щракаме с пръсти и се смеем на жалките опити на медиите да ни внушават несъществуващ проблем, ай създраве

86

Анонимен

преди 2 години

До до 97/103 "И аз бях миналата седмица в Париж там всичко вече е отдавна изгубено" По какво позна. Да не си бил на семинар на Антиваксърите от последните дни?

85

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Малко е неподходящо да питаш инжектирани за естествен имунитет," Вчера 78 души с "естествен имунитет" са гушнали чимшира. Само 8 ваксинирани. Нещо май -естествения имунитет не работи.

84

до 97

преди 2 години

И аз бях миналата седмица в Париж там всичко вече е отдавна изгубено Франция е по-скоро държава от Северна Африка отколкото Европейска , а и сега като банкрутират до някой друг месец ще стане още по-интересно.

83

Леша

преди 2 години

До 94 Малко е неподходящо да питаш инжектирани за естествен имунитет, гурутата им казаха, че ще го забраняват. Не трябва да се води такъв разговор с ковидинжектирани, защото им се нарушават правата. :]]