12

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СЛАГАЙТЕ КПП-ТА НА ВХОДОВЕТЕ НА ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО

11

Анонимен

преди 3 години

Рашков е пълен дюрекс!

10

Анонимен

преди 3 години

Пълномащабна компания по очерняне на всеки, който дръзне да се противопостави на военната хунта, без значение кой е той.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали въпросът беше да се демократизира гласуването откъдето всеки с българско гражданство иска? Може от чужбина (включая Македония), може на место в България.Както пристигащите от Турция посочват някакъв адрес, така и тези явно посочват адрес. Каква е разликата откъде ще гласуват? Купуването на гласова може да стане и при гласуващите извън България.

8

ИЗБОРИ

преди 3 години

а ако е от Турция може, даже им разкрихте 120-тина секции за да им е по-удобно, аз не знам колко секции има в СРМ, ама сигурно са две, а в тях да гласуваш значи да се издадеш и да си имаш неприятности, КЪДЕ ОСТАНА ПРИЗИВЪТ - ДА ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, или това се отнасяше само за хората на хунтата и чалгарите

7

Анонимен

преди 3 години

"Едни хора ми, казаха, че едни други хора, са си говорили, да правят нещо, което не е ясно какво значи, нито какво точно е трябвало да стане". Имена, план, доказатества, подробности .... няма. По стари и изпитани методи на комунистите. Между другото, Рашков, на полицията ПО ПРИНЦИП това й е работата, тъй че обясненията за "специализирана полицейска операция" нямат смисъл .... освен ако не мислите да ползвате Полицията за нещо, което не е типично покрай избори.

6

Защо?

преди 3 години

Колко избирателни пункта разкрихте в РС Македония?

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

Започна специализирана полицейска операция в цялата страна. Тя няма да спре до изборния ден, обяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. - ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ

4

Анонимен

преди 3 години

След като македонците са с българско гражданство, те са български граждани и имат право да гласуват, дали в изборна секция, където се намират или в България, тяхна си работа. Както българските граждани, които искат да гласуват от почивката си в Гърция или от Тамбукту, където се намират. Или пък ще се върнат да гласуват у наше село.

3

Анонимен

преди 3 години

Рашков е чистокръвен комунист!

2

тончо

преди 3 години

ТОЯ СОЦИАЛНО СЛАБ ЧАЛГАР ПАК НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА

1

Хаахх

преди 3 години

Луд и некадърен умора немат.