23

Щерю

преди 3 години

Опре ли се на тъмнокожи да движат наука, иновации, икономика и политика - САЩ не след дълго ще се превърнат в бананова република. Всъщност Байдън четка цветнокожите за да ги излъже да бачкат на ниски доходи...

22

Има 4 години

преди 3 години

да си създаде електорат, дето да гласува за демократите срещу две кебапчета... С тези фалшиви избори и купен вот Америка е на път от водеща демокрация да се превърне в бананова република ,като нашата... Само и само определени мутри да са на власт несменяеми.

21

Анонимен

преди 3 години

Отровата сте ти, цялата ти партия и кукловодите ти.

20

Анонимен

преди 3 години

Той затова не смее да гъкне на саудитеца, а се репчи само на белия Путин.

19

:)

преди 3 години

Скоро в учебниците ще пише, че Айнщайн е афроамериканец, а Нютон е бил черен роб докаран от Африка. Расизмът е гадно нещо, но расизъм не се премахва с... обратен расизъм.

18

А СЕГА

преди 3 години

Да се върне Америка на Винету и Бай Дън да му отстъпи президентския пост.

17

Анонимен

преди 3 години

Те затова в Африка са цъфналии вързали. В ЮАР дадоха власт на черните и цялата държава стана едно гето. Дай да направим целия свят, защото разни пенсии са решили да се правят на властващи.

16

Анонимен

преди 3 години

За да си успешна: черен цвят на кожата + обратна ориентация.За да си успешен: черен цвят на кожата + обратна ориентация.Плюс е , ако имаш еврейски роднини.

15

Анонимен

преди 3 години

Айдееее, отиде коня у реката.Началото на края на САЩ.Тия толкова навътре са взели факта, че са поробили и изтребили сума народ, че сега минават в другата крайност.Да разбирам ли, че сега белите ще бъдат подложени на расизъм, след тези думи на Байдън?!

14

Анонимен

преди 3 години

Байдън, бял си! Освободи поста за някой цветнокож моля...

13

Taню

преди 3 години

Модерно политкоректно говорене, по принцип... Истината е, обаче, че и в много щати и региони са си като в нач. на 70-те - скорошните избори го показаха недвусмислено. Необесобеността на т. нар. бели като конструкт позволяват разгръщането на подобна риторика...

12

Анонимен

преди 3 години

СССР като се разпадаше нчело туриха един демент и със САЩ тай ще стане скоро, САЩ ще се разпадне на 5-6 бели държави.

11

Войко

преди 3 години

До Анонимен 5То май няма и един бял в тоя филм, всички са азиатци, метиси и црни! Успяха да окензат и Мортал Комбат..

10

Робство ли ???

преди 3 години

Този в кой век живее? Имаха черен президент, имаха и имат хора на високи постове ,богати и умни американски тъмнокожи граждани! Проблемът е за тези мързеливите,крадливите и неграмотните ,като нашите роми , които ,,ни се водят ,ни се карат!Всеки честен трудещ се американец ,независимо от цвета си,може да живее нормално! Какво робство ,какви пет лева в 21ви век?

9

Анонимен

преди 3 години

Байдън припомни, че още в първия си ден на поста той е подписал президентска заповед, която установява цялостен правителствен подход към расовата справедливост...Ама го казва чак сега след изборите тоя фосил. Защи не излезе с този слоган на изборите? Пак ще изпързалят американците, както обичат да пързалят и българите впрочем!

8

Анонимен

преди 3 години

Да забранят и Агата Кристи заради расисткото заглавие на романа си "Десет малки негърчета".

7

Анонимен

преди 3 години

Ама върнете Амрика на индианците, на малкото останали от тях...

6

Анонимен

преди 3 години

Това е началото на края на Америка и Байдън. Не може само от популизъм и търсене на одобрение на цветнокожите с чиито гласове ДЕФАКТО Байдън беше избран, да се ръководи толкова голяма и могъща страна.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя като падна по стълбите нещо май съвсем превъртя ...

4

Анонимен

преди 3 години

САЩ все повече дълбае дъното. В Холивуд е най-зле, в най-новия филм по играта Мортал Комбат премахнаха един от героите (Джони Кейдж) защото е бял. Обяснението на продуцента беше, че наблягат на расовото разнообразие и че се чувствал "странно" бял мъж да е герой във филма.