60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Не ти ли се живее и не искаш ли да се разваш на живота след пенсия или когато се пенсионираш единственото което ще правиш е да чакаш да се гътнеш та така се радваш сякаш искаш да работиш до 100 години ?

59

Анонимен

преди 6 години

Информация за тия , които разбират. Хиляди са излезли не на протест за пенсия , а защото е починал Йосиф Кобсон. Най големият български земеделски пройзводител на зърно. Държащ под аренда хиляди декари земя в ЗЛАТНА ДОБРУДЖА.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Чакай да пораснеш до 65 години когато вече нищо няма да ти се прави и нищо няма да ти се иска и нищо вече няма да можеш да видим какви ще ги бърбориш за пенсионната система и продължителността на живота и как всичко било хубаво.

57

Анонимен

преди 6 години

55 доста неверни неща! В България средната възраст на живот е 74 г. Мъжете се песионират на 64 г , жените на 61 г.Като растежа спира на 65г и 63 г. В Русия възрастта на живот е 70 г средно ,мъжете до 66 г. И тяхното веднага става 65 и 60 г. Общо взето дори по-малко ще вземат пенсии. Но Боко бил какъв ли не, а Путин бил велик.Смешна история!

56

Анонимен

преди 6 години

Мужика се надига срещу омразната КГБ демократура - олигарси милиардери-мародери.Водят две безмислени войни без изход, а народа гладува или умира в сирийските пясъци във вид на пушечно месо !Долу Путин !Хляб за руския народ !

55

ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ

преди 6 години

При средна продължителност на живота в България 73 години, мъжете се пенсионират на 64, жените на 62.При това всяка година и възрастта и стажът нарастват с по 2 месеца.Така че някои от тук пишещите пъпчиви недораслеци вероятно ще се пенсионират на 70, ако изобщо се пенсионират.К`во сте се закахърили за Русия. Вижте си вашата кочинка.

54

Анонимен

преди 6 години

А *** то имало протест и в другата Малая Русия / Луганска/ и там 200 000 души.Само не става въпрос това ли са всичките хора в тия две държави.

53

Анонимен

преди 6 години

Лошо е когато се изказват само не можещи да мислят хора!Пенсионната система е направена да издържа макс 15 г. При великия Тошо работеха до 55 ,защото живееха средно до 64-65 г. Боко лош ,че правел нещо ,а същото го прави Путин и все бил велик според промити мозъци! Руснака не е по-богат и живее по-малко от българинът.Но великия Путин им го набута и пак го хвалят>няма такива болни хора!

52

Анонимен

преди 6 години

Които са с пагони. Бързо желаят да са пенсионери да вземат пари на куп и да се ЗАХВАНАТ НА РАБОТА. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО С ТИЯ РЕФОРМИ В Русия. Но Путин не дава авата.

51

Анонимен

преди 6 години

Е", то не значи, че като навършат 65 и всички умират.И у нас средната продължителност на живота е 73 години, но много живеят до 90, много умират на 30. Това е положението.

50

Анонимен

преди 6 години

Хората са на протест в МАЛАЯ РУСИЯ /200 000/ за убития Захарчук. Не за пенсия. Това е новината. Сега се чака новия президент. Да го поставят от Москва , ако няма избори.

49

Анонимен

преди 6 години

До До анонимен 42Просто по изказа ви се разбира, че практически нищо не работите и нищо полезно не създавате. Работещите хора било то умствен или физически труд се уморяват.

48

Анонимен

преди 6 години

Ако ще сравняваме отделните страни, нека първо видим колко време жиеят в пенсионна възраст хората в тези страни и после - какво може да се купи там с тази пенсия. Ако живеят хората по 80г, нека се пенсионират на 65. Ама ако живеят средно по 67... Тъжно е, че Русия и богата на всякакви ресурси. И при една развита икономика би могла да си позволи хората да се пенсионират и при 20г стаж, макар и с по-ниска пенсия. Но, подобно Венецуела, и върху пари да стоиш, соца знаем от собствен опит какво е.

47

Анонимен

преди 6 години

От 12 милионна Москва са излязли на протест цели 7500 души това са колосалните 0,0625% от общото население .

46

До анонимен 42

преди 6 години

До АнонименНе само че работя,но правя това всеки ден,като пътувам в двете посоки общо 130 км.Полезността и ненатовареността в определена професия или бранш е субективно възприятие,особено за хора които работят нещо друго или въобще не работят.За сметка на това,обаче съм доволен от заплащането-средно около 3 000 на месец чисто.Това също е закономерно и е в зависимост от продукта,който произвеждам,но вече е обективно,защото този продукт се размена за пари.

45

ognyanz

преди 6 години

До от СПб: "Путин се затворил и трепери"? Г'лупости на търкалета. Треперят министрите на Бойко - не знаят кой е следващия, който ще си ходи, защото проблеми- дал господ. А на Бойко никак не му се иска за трети път да се изнесе по терлици от Министерския съвет. Има още бушони, които могат да изгорят.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Какво наливаш бе празноглавец ? Налей първо на себе си.

43

В цяла Русия? Нима?

преди 6 години

В Санкт Петербург и Екатерининбург няма протести - проверихме.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38Ако бачкаш някъде въобще няма да разсъждаваш колко било закономерно. Явно нищо полезно и натоварващо не работиш. Или въобще нищо не работиш.

41

ognyanz

преди 6 години

В Москва десетки хиляди присъстваха на погребението на Йосиф Кобзон, а в Донбас - на погребението на Александър Захарченко. Нашата журналистика не сметна за необходимо да спомене като новина нито едното, нито другото. Виж протестите, доколкото ги има, са добра тема винаги.А До 100 рубли = 1 ДОЛАР: Това откъде го извади? Поне за валутните курсове информация в интернет колкото искаш. В момента курса е 68.04 рубли за долар.За сравнение курса на японската йена е 111 йени за долар. И какво от това?