24

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

нема и дума за миналото му на един съвременен остап бендер. що ли?

23

Сталин

преди 6 години

Има Маями - има проблем, няма Маями - няма проблем.

22

Анонимен

преди 6 години

Роби, трайте си, защото ЦРУ ви подслушва! Съдействате на престъпник, а това се наказва строго от закона на САЩ!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Е то ако се зачетеш ще видиш, че не е бачкал в САЩ, а в София - при това положение длъжен ли е бил да знае щатските закони?

20

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията е била такава, че служителите стават бушон по веригата, ако не са наясно какво точно правят. Правилното действие тук е незабавно прекратяване на дейността на фирмата поради несъответствия с нашето законодателство. Трябва да се види докъде се простира отговорността на чуждестранните компании при регистрация в България. Ако съдим по продажбата на нескопосани хранителни продукти и тем подобни излиза, че хич я няма.

19

Анонимен

преди 6 години

Тая къща отзад не се строи с честни пари, явно е взимал рушвети за да разписва договори и е знаел много добре какви ги върши. Сега 25 години в американски затвор да се превъзпита, там не са като нашите и няма да го пуснат да избяга след 1 година.

18

Анонимен

преди 6 години

Работил в българска фирма, но на територията на САЩ... ***...

17

Анонимен

преди 6 години

Само да вметна, че незнанието на закона не е оправдание. Обожавам такива шматки, които отиват да бачкат в САЩ и обиждат останалите в БГ хора, се мислят за извънземни! Уви, повечето от тях биват отсявани от модерните общества. В определени случаи отрепките попадат и в затвора! Желяз ли е, Ламарин ли е, бегай там, където ти е мястото и си сърбай постната супичка! Няма долари! Няма! Американската ти мечта ще бъде оцветена в оранжево за дълго време, пък знае ли се, може да си доведеш черна булка с .

16

щатска проКУРорка

преди 6 години

То да е само Желяз, в момента сме със спрени отпуски и подготвяме искания за екстрадиция на целия личен състав на Арсенал Казанлък, поради липса на места във Флорида ще ги настаним наблизо в Гуантанамо Куба

15

@

преди 6 години

Американски прокурор може да издаде заповед за арест срещу който и да е човек на планетата защото според него е нарушил американски закон?Хора, това диктатори като Нерон, Хитлер, Садам, Кадафи не са си го и помисляли, камо ли да го правят. Да арестуваш човечец в някакво далечна провинция на империята защото не се поклонил на снимката на вожда в местния вестник!Нещо много сбъркано започва да с този "демократичен" свят и тези евро-атлантически ценности!Днес Желяз, утре аз или вие.

14

zeus

преди 6 години

В същото време ако американски войник направи престъпление тук, имаше такъв случай в Сливен, той не носи отговорност за постъпките си по нашето законодателство, вярно сме колония!

13

Елена

преди 6 години

Нашите дупедавци със сигурност ще го екстрадират....

12

Анонимен

преди 6 години

А защо не екстрадират Пеевски и компания за износ на оръжия за Сирия? 5 военни завода работят усилено и изнасят оръжия и боеприпаси за Сирия. Продава се на ислямска държава. Ама нещо американците си траят. Защо ли ?

11

Me

преди 6 години

Има съд, той да решава. Заради това е направен. Ние от тук нито знаем какво е ставало нито сме компетентни. Информацията се представя едностранчиво съзнателно за да изкарат САЩ много лоши. Те просто следват законите, за разлика от нас.

10

Бай Иван

преди 6 години

На ви демокрация сега,по искане на колониалната сила ,колонията предава своя поданик без да задава въпроси ;) !!!!

9

Анонимен

преди 6 години

и какво сега като враг на народа ли ще го съдят ?

8

Анонимен

преди 6 години

Американците не случайно са дошли точно тук да си правят офис. На всяка чужда компания, която идва тук да прави бизнес, нещо не и е чисто. Или заобикаля закони, или пести от данъци, заплати, осигуровки и т.н.

7

Пешо

преди 6 години

Желяз не Желяж !

6

Анонимен

преди 6 години

Айде всички пред американското посолство да си ги изпратим по живо по здраво, ще им се невиди и ***.25 години затвор и 1 250 000 глоба, дфа не им е продавал ядрено оръжие бе?

5

крият ги тях

преди 6 години

Желяжко има но Желяж ми говори само едно Побългарените Роми на България на които стриктно се крие Произхода