24

Анонимен

преди 6 години

Ако искат вакъфските имоти, е редно и ние да поискаме някъква територия.

23

хх

преди 6 години

Ердоган иска реципрочност за ремонт на джамийте у нас .??

22

Анонимен

преди 6 години

До DDDDDКогато на помаците от околните на Батак села им писва от постоянните набези и грабежи на българите и като капак, изнасилват жената на един от помашките знаменитости, имал глупостта да пренощува в хан в Батак, помаците взимат нещата в свои ръце (и са били много милостиви, да си призная, защото ако бях аз, днес на мястото на Батак щеше да има само батаклък!) Но, за съжаление, идва редовната турска армия и башъбозука, та спасяват останалите батакчани от помаците! За съжаление!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Нормално е българските турци да са крадливи като българите. С какъвто се събереш такъв ставаш.

20

Анонимен

преди 6 години

България е била свършена и през 14-ти век, пък сега сме 21-ви и още я има. Утре я калимата, я камиларя

19

,.,.,

преди 6 години

Борисов и Ердоган-само политическо разтягане на локуми.Нищо добро за българите няма от югоизток.А и Турция никога няма да влезе в ЕС.И Макрон каза ЕК да спре да залъгва Ердоган че е възможно да Турция да членува в ЕС.

18

Историк, че

преди 6 години

Прав е Борисов !Но такива като Путин използват руските преселници като повод за анексия по схмата: фашисти - заплаха за руското малцинство - зелени човечета - референдум - анексия !За справка: виж Историята

17

Боко Тиквата

преди 6 години

Мисля да наемам турци да изпълняват проектите у нас че излиза 10 пъти по-евтино. Ама не български турци щото те крадат бетер българите(още при бай Тошо са се научили) а оригинални турски турци - хем евтино хем качествено!

16

Анонимен

преди 6 години

Вие сте свободни да изповядвате вашата религия, а ние ще ви защитаваме. Това е бил завета на нашите деди", каза още турският президент.СЛАВА НА СУЛТАНА!

15

Анонимен

преди 6 години

90% от християнските религиозни центрове в българия са изградени по времето на управлението на моите деди. Построени са предимно със средства на хазната и дарения на османлийски бюрократи. И сега ви ремонтираме църквите, но ... някой да знае някакъв начин гай *** да бъде задоволен?!

14

Анонимен

преди 6 години

България е свършена. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре.

13

Анонимен

преди 6 години

еманация на лицемерие и лукавост

12

DDDDD

преди 6 години

Ердоган при откриване на църквата Свети Стефан:ВИНАГИ КЪДЕТО Е НАВЛИЗАЛ НАШИЯ НАРОД Е ОСТАВЯЛ РЕЛИГИИТЕ ДА БЪДАТ ИЗПОВЯДВАНИ СВОБОДНО.БЕЗ КОМЕНТАР! Вероятно и когато сме били под турско робство, е било така, а? Не си спомняйте БатакИ още от Ердоган:В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ВАКЪФСКИ ИМОТИ И ДЖАМИИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, НАДЯВАМ СЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО ДА ВЪЗСТАНОВИМ ДЖАИИТЕ В БЪЛГАГИРЯ.Без коментар.

11

д

преди 6 години

И ква стана тя .Две г всички хулиха Местан ,а накрая следват политиката му за съглашателство с Ердоган .Атака,Божидар Д.ОП ,Къде сте ,защо бе мишки .Даже Доган пак искал сътрудничество .Е баси тъпанарите сте всички .

10

Анонимен

преди 6 години

Боце, така и така си край Босфора, вземи покани неколко заптиета да хвана онова джингиби с автомата, Росен ли му беше името, че наще кобри мобри за нищо не стават

9

д

преди 6 години

Костов се оказа прав.ДПС е проклятие за България ! ДПС назначи Бойко за шеф .

8

Бай Оня

преди 6 години

До OTOMAN LEGACY..Изобщо не е вярно, нямаме нищо общо с тюрките и вашия тенгри! Древните българи са от тохаро-сарматски корен, не от тюркски!

7

Амон Гьот

преди 6 години

Росен - Джингибито хванаха ли го вече?

6

Бай Оня

преди 6 години

Тази среща е изцяло негативна са нас. Заради тенекиената барака, читаците ще ни натиснат да реставрираме и въстановяваме старите турски джамии, които естествено ще са и действащи, Ердоган иска и въстановяване на вакъфските имоти, иска и да ни използва за членството в ЕС и т.н. А предвид умствения потенциал на управляващите ни, по-добре изобщо да не бяха е въстановявали тая църква, която не представлява нещо важно, освен туристическа атракция. Българи в Турция отдавна няма.

5

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

И се чува нейде някъде из истанбулските улички от някой отворен прозорец-чаламбаааААА! и минувачите да подминават с усмивки за някой обезчестен нашенец