9

до 5

преди 7 години

И АЗ ТВА НАПОМНЯМ ОТ НЯКОЛКО ДЕНА, АМ ОФЦЕТЕ СПЯТ, А ПО ТВ И САЙТОВЕ НОВИНАТА ИНКОГНИТО, ИНАЧЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ...

8

Анонимен

преди 7 години

Тия пак подпалиха!

7

минувачъ

преди 7 години

Новата ос "Тирана-Прищина-София-Скопие". Гениално направо, с бенгалски огън до пробита цистерна. Това не може да свърши добре.

6

ало,

преди 7 години

съветския сайт, жалки сте в опита да ни скарате с Македония за собствени цели! Обединяваме се, Македония влиза в НАТО и Ес, ви е го д... Някви руски и сръбски мекерета се активирали при съседите, *** тва е нормално, нека си зеят, кой ги слуша?

5

Анонимен

преди 7 години

Дайте им да прочетат история-българска и да разберат, че няма нищо срамно да се нарекат българи.

4

Анонимен

преди 7 години

абе да ги оставим макетата да си сърбат попарата с албанците и сърбите като са толкоз важни, те са ги превзели вече и ще видят ЕС и НАТО през крив макарон без съгласието на Гърция и България, честно казано си заслужават съдбата щом са толкова глупави

3

Дани

преди 7 години

Много прости макета... За жалост младите са промити и вярват, че са отделен народ

2

Анонимен

преди 7 години

Активното мероприятие за влошаването на вътрешните българи следи ски отношения е в ход. След "македонската"азбука сега и това.Някой е бесен, че Македония му се изплъзва и отива в лагера на НАТО и ЕС. Дали няма да сме свидетели на опит за преврат като черногорския?

1

познато

преди 7 години

И те -като нас. Сто различни мнения,всеки дърпа чергата нанякъде