49

Анонимен

преди 7 години

До 64Тия "братски" простотии са просто жалки. Нищо братско нямате с руснаците понеже са различен народ идват от съвсем различно място. Нищо общо нямаме с тях.

48

Анонимен

преди 7 години

До Българин от ГерманияИнтересно защо ИП-то ти е Софийско..

47

Анонимен

преди 7 години

Бившият румънски президент Траян Бъсеску се пресели в Молдова и даже получи молдовско гражданство, за да помага на еврогейориентирания молдовски кандидат президент да спечели изборите, но не му се отвори парашута. Молдованците гласуваха за проруски ориентирания кандидат, който след като встъпи в длъжност, лиши бившия румънски президент Траян Бъсеску от молдовско гражданство, за да не продължава да мъти водата в Молдова.

46

Анонимен

преди 7 години

До ха-ха-хаМистър Доналд е чувал за вашия мушмурок путин

45

Анонимен

преди 7 години

Последните напъни на марионетките назначени от старата вашингтонска администрация.

44

Анонимен

преди 7 години

Не знам с кой акъл са писали тези глупости "лидерите", че и нашият войнствен мишок се подписал. Напротив - за доброто на целия свят ще бъде, ако Русия и САЩ най-после престанат да си мерят силите, трябва да си не.нормален, за да мислиш друго!

43

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОДИН ПЛЕВНЕЛИЕВ ВИЕ СТЕ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН

42

Българин от Германия

преди 7 години

Повръща ми се като чета помиите на тези ВАСАЛИ, които си мислят, че Тръмп ще ги вземе на сериозно. Колко долу са паднали само: вместо да желаят мир и сътрудничество между двете военни свръхсили, гаранти за Световния мир, тези подли марионетки на Клинтън желаят раздори, напрежение, надпревара във въоръжаването - това сме го изпитали през Студената Война. Винят Русия че "разклащала демокрациите в Европа", вместо да видят, че рибата се вмирисва от главата - антинародната Брюкселска клика.

41

Анонимен

преди 7 години

САЩ и България - братски народи!

40

Отговор от Тръмп.

преди 7 години

Добре местя го в другия крачол.Това писмо е подписано само от аутсайдери все бивши.Нашия Росен не е бивш ама си е аутсайдер по рождение.

39

Анонимен

преди 7 години

Тръмп кратко им е отговорил, че са ***. Отговорът е гласял, че само глупав човек може да иска лоши отношения с Русия.

38

Анонимен

преди 7 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ

37

Анонимен

преди 7 години

Русия и България - братски народи!

36

Анонимен

преди 7 години

СРЕЩУ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ТУКА ДРИСКАТ РАЗНИ ПИДЕРИ

35

Анонимен

преди 7 години

До Русия е Братска СтраЯ да ми се махаш с тая "братска" простотия че ако ви запукам един по един място няма да си намерите!

34

до Анонимен

преди 7 години

Психично лабилните ни русофили *** като попарени.----А, ти какво предлагаш - Война!!!Щото според теб и такива, като мистър Бийн мечтаят да изтрият Русия от лицето на земята!Та, при съвременните воени технологии тово не би било проблем - единственните победители ще се окажат - *** (издържат на радиация), за разлика от всички нас! Между другото Мнозина са се опитвали, но резултата до този момент е в полза на Русия!

33

tih velikan 681

преди 7 години

Bivshiya ni...hm..znachi se glasi za Evropeiskiya parlament.2.Trump ne slusha nikogo,osven svoite si pa kamo li bivshi ot Evropa puk i ne e dlujen.Sbiraiki se Usa i Rossiya,oznachava ne spokoistvie v Evropa.Planiraneto za EU e osueteno s tozi hod i s hoda za chlenstvo na Turciya,Surbitya i drugi..zaradi tova i Uk izlizat ot Eu..

32

анонимен

преди 7 години

Чувате ли го какво е подписал този никаквец: работил за величието на Америка,нашите момчета умирали за Америка!!!!! За кого трябва да работи избрания български президент????Това на какво ви прилича -нещо май като нац.предателство.Не му ли е работа да работи за величието на България или нещо такова??????И с какъв мандат си позволява да подписва такива писма-да подписва от името на народа с 8% рейтинг от този народ.Наистина се е самозабравил ,но той и народа скоро ще го забрави.

31

Анонимен

преди 7 години

До Ян БибиянЕ за сметка на това доживяхме разпада на СССР хаха

30

Анонимен

преди 7 години

Я ! западналиятевропеец цъфна, след малко, ще отърчи и,,професора", ела пиленце( едно и също), ела да се позабавляваме с глупостите ти !