22

Анонимен

преди 8 години

До 14 и 15 наивник. И кой ще протестира, бе червен каскет, бабите от селата ли?

21

Анонимен

преди 8 години

Давайте момчета!!! Винету е напълнил гащунките. Готов е!!!

20

Нова Левица

преди 8 години

Новото начало трябва да се роди на улицата. Истински ляв организъм, който да защитава правата на ВСИЧКИ български граждани, които плащат данъци, такси и осигуровки. Ако пак се роди нещо тип ляво обединение около бесепета и пр.вехтини на някоя плоска кръгла маса, то пак ще е парлама за пред хората. Истинската левица това са всички граждани, които си искат просто зачитане на правата. Не искаме Боко да разпределя баницата от еврофондовете само за негови приближени. Еврофондовете са за всички нас !

19

Пунта

преди 8 години

До 21. Ами защото не е същото, бе, гла_ок.

18

Анонимен

преди 8 години

Когато полицаите бият, изпълняват заповед, не забравяйте това! И ако не бият, както се случва в ромските махали, това е пак по заповед! Рибата е вмирисана от главата, не обвинявайте полицаите.

17

Джек

преди 8 години

Ако искат подкрепа да се разкаят публично заради това че биха хора които протестират както сега те протестират и да се закълнат че повече няма да подкрепят насилие срещу протестиращи независимо кой и какви заповеди им дава и че винаги ще са на страната на обществото а не на тези които в момента управляват. Че ако някои други полицаи се съблазнят и тръгнат да използвата насилие срещу хората те ще дойдат и ще се противопоставят на тези полицаи независимо че са им колеги.

16

Анонимен

преди 8 години

"Полицаите не се умориха..." е от какво да се уморят? Да пият кафета по цял ден ли? Да спят по патрулките ли?

15

Блъско

преди 8 години

Национализация на всички незаконно придобити имоти,излизане от НАТОи ЕС -започване на земеделие и животновъдство и поглед към пазарите на ИЗТОК,смяна на всички правителства които дойдат на власт и само крадат ,затвори за предателите продали интересите ни на чужди държави и тогва чак ще се оправим иначе все ще сме си мекерета подритвани от всички

14

Анонимен

преди 8 години

А БЕ НАПУСКАЙТЕ БЕ КАТО ВИ НЕ ИЗНАСЯ, НЕ ТОРМОЗЕТЕ ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАШТЕ 20 ЗАПЛАТИ НА КУБ! ! ! НАГЛИ, НАГЛИ, ТА НАГЛИ.......

13

Анонимен

преди 8 години

Румънците вчера излязоха на мирен протест, днес премиерът им подаде оставка. Защо при нас не се получават нещата?!

12

Анонимен

преди 8 години

Единствения полезен ход на управляващите сега е бързо настройване на хората едни срещу други и те вече започнаха да го правят.

11

Джек

преди 8 години

Спомням си когато хората протестираха срещу несправедливости а полицаите ги биеха с палките си като вярната рабиня на властта. Тогава не им дремеше за социалната несправедливост, те биеха безмилостно съгражданите си които оприличаваха по комунистически маниер на "***" а сега те самите са в ролята на "***" и търсят подкрепа от обществото. Човек трябва да е честен пред себе си и пред другите и да си признава грешките. Или си с обществото или против него.

10

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да въстане целият народ - твърдо НЕ на правителство, президент, парламент, местна власт, избрана чрез фалшификации... НЕ на членството ни в НАТО и ЕС, преориентиране към Русия, която единствена ни е помагала в 1300-годишната ни история. Наистина на революция срещу мощетата и мошениците във властта!!!

9

смЕх

преди 8 години

Ха-ха къде са Винету и плевела да излязат и да си похортуват с недоволните пък кой знае може и да им се вържат или пък се изплашиха от "професионалния "митингуващ Йоло Денев старчето с байрака обърнат като за война май шубето е гоУлем страх

8

novalevica

преди 8 години

#Оставка България зове Оставка ! #НоваЛевица #Време е !

7

Анонимен

преди 8 години

davaite momcheta taka tryabva povecheto ot naroda e vas iskaite ostavki

6

Бончо

преди 8 години

В тази снимка има много символика. Тъжна и смешна едновременно. Йоло Денев, човекът, който откача от бой и тормоз нанесени му от милиционерите из арестите, сега ги предвожда.

5

Анонимен

преди 8 години

Бойко го скивах на днешна снимка не изглеждаше добре някав недоспал ... съсипахте човека набързо а още не сте почнали

4

Анонимен

преди 8 години

Есктра си е стареца и е по-мъж от всички тия на снимката.

3

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Бойко срещу протестиращите работници и студенти беше лесно. Срещу Волен Сидеров беше лесно ...Хайде сега срещу армия и полиция да те видим какъв си мъж !!! :)