35

Да

преди 9 години

От какво блато ще изкара България. Какво постигна тиквата за своето управление. Поскъпване с 20 на всичко. Ток храна, разрешителни. Стотици хиляди безработни и фалирали фирми заради спирането на плащането на ДДС от Дянков. 8 милиарда похарчени за нищо Резерва опоскан

34

Анонимен

преди 9 години

Бойко навсякъде е на първо място. Ето как се правят пари от журналистика в България. Плащат ти и пишеш поръчкови новини и статии.

33

Дръндер

преди 9 години

До С. Стоянов 35Аз си имам работа а ти? Забелязах един странен феномен, напоследък няма много фенове на Бойко тук а и по форумите и странното е че това се случва след една статия, която четох, че вече не се плаща на троловете да тролят в нечия полза или вреда. Извода е ясен, явно по-голямата част от поддръжниците на ГЕРБ са били платени а сега ще духат супата и ГЕРБ и поддържниците и!

32

До 32

преди 9 години

Абе Гербаджйски Бареков и Боко тиквата си бяха първи приятели. Боко с Доган се целувал и стана генерал благодарение на него. Боко и с дявола ще се съюзи в името на властта

31

преди 9 години

Голям фен тоя. Днес приказва едно, утре друго... пълен бот.

30

Дръндер

преди 9 години

До Пешо С. 32От кое блато иска той да изкара страната бе Пешко? И с какво ще я изкара? Нито акъл има нито разбира от икономика. Пътищата дето стоя толкова време сега се развалят. От сега започна с оправданията за украинската криза и за това как щяла да се отрази на България. Говори ми за подкрепа от БСП и ДПС? Как ще изкара тоя България от дупката в която я закопа докато се учеше на управление/по собствените му думи/в предишният мандат?

29

Орех

преди 9 години

Еднолично правителство на ГЕРБ ли ни чака?

28

до гербераста

преди 9 години

До С. СтояновРабота си търси ти !Ще управлявате не повече от 2-3 месеца. Народът ще ви измете, но този път ще ви бием и ще ви *** !

27

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

До ВинНе само Боко Тиквата, а всичките ни политици се държат все едно изборите са минали и резултатът е ясен.Въпросът е защо така ?Защото резултатите от изборите се решават предварително някъде далеч от България, а нас ни правят на *** да гласуваме тук, мислейки си, че избираме нещо.

26

Бай Иван

преди 9 години

До 17Хахахаха, къде видя, че съм червен ***? Пиша против всички стари *** на прехода, в това число БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака, НДСВ и старите мутри: Костов, Кунева, Касим Дал, Корма Исмаилов, СДС, РБ и Първанов, който връчи мандат за съставяне на правителство на противоконституционната партия ДПС и разбира се стана президент благодарение на турските гласове на ДПС.

25

Дръндер

преди 9 години

Ах гроздето е кисело, ама Тиквенце, не може и тако и вако! "Разчитам много на БСП, подкрепата на ДПС ще е добре дошла" - тук се казва всичко. Това неофициална тройна коалиция, но този път тя ще ни загроби. Ако сте се съмнявали, че БСП, ДПС и ГЕРБ са от едно котило ето ви доказателството! Продължавайте да се заблуждавате-аз няма да го правя!

24

атакист

преди 9 години

много интересно защо тиквата с голямата чалмаи с комунистически одветки не обелва дума за атакастягаго много чалмата

23

Стамен

преди 9 години

Чака ни диктатурата на ГЕРБ.

22

Коалиция БОСТАН

преди 9 години

ДПС ! ДПС ! ДПС !Вечна дружба ! :)

21

дзо 22

преди 9 години

Коалиция Голям Бостан: БСП-ДПС-Атака само за 1 година източиха здравната каса -липсват над 500 милиона! Същите източиха парите, отпуснати от ЕС за строежа на магистрала Струма и там сега е спряла работата по строежа!Ето защо отново както и преди 5 г. им бяха спрени парите по всички програми на ЕС! Заради източването на здравната каса, Парламента преди да си тръгне в последния момент гласува орязването на 5 % от всички държавни ведомства за да съберат едва 260 млн., колкото да не спрат болниците да работят!

20

Бойко турско мекере

преди 9 години

Нали Бойко обеща 10 мюсюлмански министри от квотата на ДПС и другата турска партия от РБ на име НПСД, оглавявана от Касим Дал и корман Исмаилов. Явно ще си ги делят по равно - 5 министри от ДПС и 5 от НПСД.

19

Радо

преди 9 години

Горкия! И той даже не знае какво иска и какво говори. Изобщо не му е лесно!

18

Анонимен

преди 9 години

Кой предложи ДПС за коалиционен партньор? КОЙ?

17

Анонимен

преди 9 години

Това парламент ли ще е или некакъв турлу гювеч? със стар персонал нов бардак не се прай!

16

Анонимен

преди 9 години

КОАЛИЦИЯ БОСТАН - ПРЕМИЕР ТИКВА !