30

Стефка

преди 12 години

Ако наистина детето е изскочило на пътя никой няма какво да направи...за съжаление такива неща се случват.Дано поне се оправи

29

Анонимен

преди 12 години

Променете законите бе ***.Карал пил и блъснал/убил човек = директно в затвор и отнемане на книжката без право на сделки!!Карал с висока скорост и блъснал/убил човек = директно в затвор и отнемане на книжката без право на сделки!!Карал пил или с несъобразена скорост над някаква граница, но без фатални произшествия = глоба в хиляди и поне 5 години без книжка.Говорене по телефон, без колан, неспазване на знаци = петорно увеличение на сегашните глоби.Гаранция до 1 години ще сме за пример!!

28

Kati

преди 12 години

До БГ Съдия :)Ако беше някой софиянец, а вие каралили сте в Сф да видите какви са пешеходците, не оправдавам по никакъв начин шофьорите, но "смелчагите" тичащи през 4 платна са си нещо сякаш вече съвсем нормално в София :( Като пешеходец (който няма книжка и не мисли да взема :) съм била свидетел, как майка с детето си ПРОБЯГВАТ на червено - е това какво е, разбирам за бабките и дядковците - те така или иначе са се запътили към..., ама нека поне малко да ВЪЗПИТАВАМЕ ДЕЦАТА си, а не да ги УБИВАМЕ

27

професионален шофьор

преди 12 години

ЧУКАЙТЕ НА ДЪРВО, господа и дами - шофьори!! Дявола е по- силен от вас, не се мислете за богове!!

26

KZL

преди 12 години

До власт-имащите тъ*панари. Като има толкова убийци по пътищата, вместо да гледате безучастно, вземете пример от запада. Съществуват пешеходни пътеки, които са повдигнати спрямо останалата част от пътното платно (все едно цялата пътека е голям легнал полицай). Това е много ефективно и не толкова скъпо решение за намаляване на скоростта (у нас знаците не се гледат). Естествено са боядисани и в контрастиращ цвят - напр. червено и боята не се изтърква за 2 дни за да *** някой. Размърдайте се !!!

25

до 21

преди 12 години

Нека сложат 10 сантиметрови легнали полицай да видим дали няма да спре !!!!

24

бг

преди 12 години

Странна нация:Хвърлят си фасовете през прозореца,карат с превишена скорост(понякога пияни),крадът от където могат,лъжат където мине,мразят всички,бият и се колят като ***.А после реват че са далече от Еропа и техните заплати,реват че ги краде правителството.Но затова си е виновна нацията и никои друг.Погледни се в огледалото и си признай поне на себе си колко пъти си нарушавал правилата(дори моралните).

23

Genata

преди 12 години

според мен най грозно става на двулентов път, като десния спре и левия, който няма видимост, не съобрази защо пък спира този и мине с 50-60... тогава няма и спирачен път дори, както видимо се е случило тук (съдейки по снимката).Как може едно 8 годишно момиченце ей така да скокне незабелязано чак до лявата лента където да бъде ударено?

22

Анонимен

преди 12 години

Проблема не е от сега и не е зачестил. Проблема е от години. Най-голяма вина имат шофьорите, но не по-малка вина имат и пешеходците. Колкото шофьорите нямат културата да карат предпазливо където има пешеходна пътека, толкова и пешеходците нямат култура да пресичат на същите.Към това добавяме и големия процент хора, които карат пили или дрогирани.Добавете и не достатъчните учебни часове за шофьори.Трябва законите наистина да са жестоки за да се пресече тази практика.

21

....

преди 12 години

Трябва легнали палицай на всички пътеки , и то дебели , иначе това ще продължава !!!!

20

Генерал Луков

преди 12 години

От все сърце желая на малката да се възстанови.... по възможност НАПЪЛНО!!!!! Иначе относно случая... ТОВА НЯМА ДА СПРЕ КОЛКОТО И ТЪЖНО ДА ЗВУЧИ :( ! Поне по моему трябва да минат доста годинки за да може "джигит" и "селски бек" като Българският шофер да придобие някаква култура на шофиране!!! Тук само като се види как се взима книжка и после как разни "мамини синчета" и "мутрафончета" ни газят БЕЗНАКАЗАНО и се измъкват и как нагло се държат на пътя.... РАБОТАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ТРАГИЧНО ЯСНА!!! :(..

19

Анонимен

преди 12 години

Горкичкото дете!И дядото какъв ужас е преживял, не ми се мисли.Като пресичаме стискам колкото мога ръката на дъщеря ми и постоянно говоря колко са опасни колите, обаче ми се е случвало да ми се отскубне..

18

БГ Съдия

преди 12 години

И аз днес трябваше да набия спирачки за едно момченце. Изскочи ей така от нищото измежду две коли, добре че карам бавно и успях да спра предварително, ако беше някой софиянец щеше вече да го е качил на капака.

17

Илиян

преди 12 години

жалко че зачистиха инцидентите на пешеходни пътеки ама нямаме култура на шофиране, това е

16

Анонимен

преди 12 години

Преди една година,спрях рязко преди пешеходна пътека на бул Черни връх(софия).Този зад мене слезе и запозна да ме псува че замалко да ме удари.Гледам го и си мисля,ти *** с товето ограничено съществуване никога няма да си нещо повече от лош човешки материал!

15

Анонимен

преди 12 години

Злобата пак е до небесата. Снощи видях човека по новините и мога да кажа, че не е поредния който кара пил/заспал/дрогиран и пътя е негов.Жалко за детенцето и супер много искам да се оправи. юИ хайде моля, ви се .. нима искате да ми кажете, че вие никога по Г.М.Димитров или бул.България или всеки друг по-голям булевард не карате със скорост над ограничената. Ако кажете, че не карате е долна ЛЪЖА.Човека е виновен, но не бива да го изкарваме животно като пияните ***.

14

до 5

преди 12 години

Така е - където и да съм бил в западна европа, само като видят, че наближавам пешеходна пътека и спират - без значение дали карат мазерати, мерцедес или пежо/рено. Уви, тук си е изпитание да пресечеш някои улици. Има напредък в това отношение, най-вече в централните части, но сме далеш от европейците. Дано детето се оправи, стискам палци. Трябват строги закони и за най-малкото - хвърлиш ли *** на пътя - минимум 100лв. глоба, поне 3г. затвор за джебчийство, мин. 15. за умишлено убийство...

13

Анонимен

преди 12 години

Видими ли са знаците за пешеходна пътека? ДА! Има ли спряла кола? Да! Е значи някой пресича - това дето "изведнъж, внезапно...." не върви! Има много такива дето искат та изтарикатстват като засилват и човек се плаши и спира, независимо, че е с предимство

12

Драйвър

преди 12 години

Хора, давате ли си сметка че поне 50% от колите профучават така през пешеходните пътеки? Минавам по този маршрут всеки ден и поне половината коли НЕ КАРАТ С 40 КМ/Ч!И друго ми направи впечатление - този шофьор беше единственият който съм виждал досега, който плачеше и не викаше "махнете камерата" и "не ме снимай". Иначе не го оправдавам - виновен е.Дано детенцето се оправи.

11

пипс

преди 12 години

Дано да се оправи детенцето!Това никъде по света го няма! Само *** Балкански като види пешеходна пътека дава газ, ама как, то си е срам за него да спре и да пусне пешеходците. Прецакал се е един вид....